Sari la conținut

TOP:Mona - Ceva special - 0768611081

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

dupa multe incercari am reusit si eu sa ajung duminica la Mona. cand mi sa deschis usa am ramas placut impresionat. m a asteptat intr o tinuta foarte sexi pe tocuri. ca note nu pot sa ii dau decat 10 pe linie. face un oral de zile mari gfe 10 plus. este o zeita. cred ca o sa imi fac abonament.

ps(baiatul care credeai ca e **spam editat**:))

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare.

Luni am fost a doua oara la Mona. O fata extraordinara, foarte volubila. Are o locatie noua, putin ascunsa fata de strada principala iar locurile de parcare sunt cam rare, dar speram sa revina in vechea locatie. Dupa un dus scurt am intrat in camera de nebunii. In pat e bestiala, face un oral extraordinar, iar finalizarea a fost LOT, pozitia mea preferata ca sa-i "mototolesc" sanii. Dupa dusul din pauza a urmat un masaj binevenit si apoi o finalizare orala. Mi-a placut ca dupa finalizare nu se repede la baie ci sta sa se joace un pic cu pula prin gura si sa soarba tot lichidul. La dusul final am stat si am povestit amandoi in baie tot felul de chestii.

Note:

Mona ca persoana: 10.

Locație : 8

ON: 9

NP: 9

Abia astept sa ne revedem fata...

Postat

Salutare.

Luni am fost a doua oara la Mona. O fata extraordinara, foarte volubila. Are o locatie noua, putin ascunsa fata de strada principala iar locurile de parcare sunt cam rare, dar speram sa revina in vechea locatie. Dupa un dus scurt am intrat in camera de nebunii. In pat e bestiala, face un oral extraordinar, iar finalizarea a fost LOT, pozitia mea preferata ca sa-i "mototolesc" sanii. Dupa dusul din pauza a urmat un masaj binevenit si apoi o finalizare orala. Mi-a placut ca dupa finalizare nu se repede la baie ci sta sa se joace un pic cu pula prin gura si sa soarba tot lichidul. La dusul final am stat si am povestit amandoi in baie tot felul de chestii.

Note:

Mona ca persoana: 10.

Locație : 8

ON: 9

NP: 9

Abia astept sa ne revedem fata...

Te pup😋😘
Vizitator ionut12356789
Reputație: 0
Postat

Buna mona....astazi lucrezi?

Vizitator ionut12356789
Reputație: 0
Postat

Ok😘😘😘

Postat

Buna Mona.Te sun dar nu răspunzi....Mai lucrezi in perioada asta?Dacă da...ce tarife mai ai?

Mulțumesc.

Buna...da nu raspund pt ca logic nu muncesc. Voi reveni dupa ce se termina cu pandemia asta. Te pup😘
  • Like 1

• Oras:Bacău
  • Oras:Bacău
Postat

Buna...da nu raspund pt ca logic nu muncesc. Voi reveni dupa ce se termina cu pandemia asta. Te pup😘

Bravo. Cel mai corect asa. ðŸ‘ðŸ»

Te pup si abia astept sa ne revedem cu bine. 😘

Sanatate!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...