Sari la conținut

Raisa 0758332648

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
16 hours ago, allgeorge said:

Salutare șogorilor, ieri știind ca urmează sa am vreo 2-3 ore "libere" zic hai sa arunc o privire ce maj e frutti fresh pe aici , încep a rasfoi si imi apare topicul d-șoarei Larisa, știam ca are vechime pe la noi dar cum nu am testat libertatea cu ea am zis hai sa vedem , facut programare pe WhatsApp , iar la ceas de seara la ora stabilită prezentat la adresa indicată, urcat , intrat facut cunoștință, apartamet nou, cam tot ce trebuie, pat baie, curățenie, ea arată precum fotografii, ospitalieră d-șoara, stat două minute expus dorințele un mic refresh in baie si trecut la acțiune, e aici pot spune ca experiența ei si-a spus cuvântul, început cu Fk precum cu amanta, mi-a citit gândul si a trecut la ON , e profi fata , umed , atenție la confrați, facut de câteva ori abracadabra si a dispărut jolly , continuat cu tandrețe si savoare  pana la final cu CIM bineînțeles , si tot a mai continuat! The Best R1, fumat o țigară băut două guri de apă si R2 , atingeri , mângâieri , FK si iar ON la facut beton sub un minut, tras pelerina si Np e aici acolo experiența ei si-a spus cuvântul don nou , nu este genul care sa stea precum posterul pe perete, participă continuu pana la final! Finish! Trecut pe la dus si pe data viitoare! Eu am fost mulțumit de cum am fost servit ! Tarifele sunt 150/1/2 h, 300/ h, Fk +50, Cim +50 ! Curat , igiena, protecție, fără grabă! 

Băi frate, merg la ea de 2 ani și nu știam că are FK în meniu mulțam @allgeorge de info, dau o 🍺

• Haha 3
Postat
Acum 2 ore, alexandru976 a spus:

Băi frate, merg la ea de 2 ani și nu știam că are FK în meniu mulțam @allgeorge de info, dau o 🍺

Eu am spus ce am primit eu in meniu, ea stie ce oferă fiecărui client! 

• Membru Premium
Reputație: 1939
Postat
Acum 3 ore, allgeorge a spus:

Eu am spus ce am primit eu in meniu, ea stie ce oferă fiecărui client! 

Ofera, oferă. Ce promite aia oferă. 

• Like 1

S-auzim de bine! 

Postat
10 hours ago, jocrep1 said:

Ofera, oferă. Ce promite aia oferă. 

Da corect chestia e că nu am întrebat de FK

• Membru Premium
Reputație: 1939
Postat
Acum 12 ore, shoboo a spus:

Dacă ar face și masaj erotic ar fi super 

Poate introduce și masajul în oferta. 🙂

Ca de câțiva ani de când activează a tot indrodus câte ceva în meniu. Prima data CIM, apoi anul trecut pe la final a introdus și FK. 

• Like 2

S-auzim de bine! 

Reputație: 237
Postat
Acum 36 minute, jocrep1 a spus:

Poate introduce și masajul în oferta. 🙂

Ca de câțiva ani de când activează a tot indrodus câte ceva în meniu. Prima data CIM, apoi anul trecut pe la final a introdus și FK. 

O să-i propun data viitoare cu siguranță 🙂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.