Sari la conținut

Raisa 0758332648

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
16 hours ago, allgeorge said:

Salutare șogorilor, ieri știind ca urmează sa am vreo 2-3 ore "libere" zic hai sa arunc o privire ce maj e frutti fresh pe aici , încep a rasfoi si imi apare topicul d-șoarei Larisa, știam ca are vechime pe la noi dar cum nu am testat libertatea cu ea am zis hai sa vedem , facut programare pe WhatsApp , iar la ceas de seara la ora stabilită prezentat la adresa indicată, urcat , intrat facut cunoștință, apartamet nou, cam tot ce trebuie, pat baie, curățenie, ea arată precum fotografii, ospitalieră d-șoara, stat două minute expus dorințele un mic refresh in baie si trecut la acțiune, e aici pot spune ca experiența ei si-a spus cuvântul, început cu Fk precum cu amanta, mi-a citit gândul si a trecut la ON , e profi fata , umed , atenție la confrați, facut de câteva ori abracadabra si a dispărut jolly , continuat cu tandrețe si savoare  pana la final cu CIM bineînțeles , si tot a mai continuat! The Best R1, fumat o țigară băut două guri de apă si R2 , atingeri , mângâieri , FK si iar ON la facut beton sub un minut, tras pelerina si Np e aici acolo experiența ei si-a spus cuvântul don nou , nu este genul care sa stea precum posterul pe perete, participă continuu pana la final! Finish! Trecut pe la dus si pe data viitoare! Eu am fost mulțumit de cum am fost servit ! Tarifele sunt 150/1/2 h, 300/ h, Fk +50, Cim +50 ! Curat , igiena, protecție, fără grabă! 

Băi frate, merg la ea de 2 ani și nu știam că are FK în meniu mulțam @allgeorge de info, dau o 🍺

• Haha 3
Postat
Acum 2 ore, alexandru976 a spus:

Băi frate, merg la ea de 2 ani și nu știam că are FK în meniu mulțam @allgeorge de info, dau o 🍺

Eu am spus ce am primit eu in meniu, ea stie ce oferă fiecărui client! 

• Membru Premium
Reputație: 2059
Postat
Acum 3 ore, allgeorge a spus:

Eu am spus ce am primit eu in meniu, ea stie ce oferă fiecărui client! 

Ofera, oferă. Ce promite aia oferă. 

• Like 1

S-auzim de bine! 

Postat
10 hours ago, jocrep1 said:

Ofera, oferă. Ce promite aia oferă. 

Da corect chestia e că nu am întrebat de FK

• Membru Premium
Reputație: 2059
Postat
Acum 12 ore, shoboo a spus:

Dacă ar face și masaj erotic ar fi super 

Poate introduce și masajul în oferta. 🙂

Ca de câțiva ani de când activează a tot indrodus câte ceva în meniu. Prima data CIM, apoi anul trecut pe la final a introdus și FK. 

• Like 2

S-auzim de bine! 

Reputație: 274
Postat
Acum 36 minute, jocrep1 a spus:

Poate introduce și masajul în oferta. 🙂

Ca de câțiva ani de când activează a tot indrodus câte ceva în meniu. Prima data CIM, apoi anul trecut pe la final a introdus și FK. 

O să-i propun data viitoare cu siguranță 🙂

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Programarea la Raisa a fost surprinzător de ușoară, deși politica ei de a suna cu doar 20 de minute înainte poate fi un inconvenient pentru cei care preferă să planifice. Recunosc că am avut așteptări foarte mari din cauza pozelor de pe Publi24, care o plasează în topul celor mai frumoase prezențe din oraș, dpmdv– însă realitatea a fost diferită.

Aspect fizic: Deși este o fată frumoasă și am găsit-o naturală (nemachiată), există o diferență notabilă față de poze, bustului nu mai are fermitate.

Acțiunea: Pe partea tehnică Raisa stă excelent. Atât oralul, cât și actul normal au fost de o intensitate care m-a „terminat” extrem de rapid. Am reușit două finalizări într-un timp record, fiecare rundă durând cam 5-10 minute, ceea ce demonstrează că știe ce face. E prima dată când fac 2 finalizări si sincer timpul total de acțiune a fost mai mic decât o finalizare la alte fete.

Vibe și comunicare: Aici experiența a fost una mecanică. Deși nu a stat pe telefon și a fost receptivă la ce îi ceream, nu am simțit nicio chimie. M-am simțit mai degrabă ca un „observator” pasiv; am lăsat-o pe ea să facă toată treaba, în timp ce eu am rămas destul de retras. Comunicarea este reactivă: îți răspunde dacă inițiezi tu discuția, dar ea rareori preia frâiele conversației.

Concluzie: La Raisa găsești sex bun, tehnic și eficient, dar nu te aștepta la o experiență completă, cel putin eu nu am găsit. Dacă ești în căutarea unei descărcări rapide și intense, este o opțiune validă. Dacă însă cauți acea conexiune și implicare emoțională pe care am găsit-o la alte fete, s-ar putea să pleci cu un sentiment de „lipsă”.

• Like 3
Postat
11 hours ago, tfunbmar said:

există o diferență notabilă față de poze, bustului nu mai are fermitate.

Nu are nici o poză cu bustul dezgolit deci poți doar să-ți faci doar o idee de cum arată sânii că în poze e cu sutien

• Like 2
Postat
Acum 18 ore, tfunbmar a spus:

Programarea la Raisa a fost surprinzător de ușoară, deși politica ei de a suna cu doar 20 de minute înainte poate fi un inconvenient pentru cei care preferă să planifice. Recunosc că am avut așteptări foarte mari din cauza pozelor de pe Publi24, care o plasează în topul celor mai frumoase prezențe din oraș, dpmdv– însă realitatea a fost diferită.

Aspect fizic: Deși este o fată frumoasă și am găsit-o naturală (nemachiată), există o diferență notabilă față de poze, bustului nu mai are fermitate.

Acțiunea: Pe partea tehnică Raisa stă excelent. Atât oralul, cât și actul normal au fost de o intensitate care m-a „terminat” extrem de rapid. Am reușit două finalizări într-un timp record, fiecare rundă durând cam 5-10 minute, ceea ce demonstrează că știe ce face. E prima dată când fac 2 finalizări si sincer timpul total de acțiune a fost mai mic decât o finalizare la alte fete.

Vibe și comunicare: Aici experiența a fost una mecanică. Deși nu a stat pe telefon și a fost receptivă la ce îi ceream, nu am simțit nicio chimie. M-am simțit mai degrabă ca un „observator” pasiv; am lăsat-o pe ea să facă toată treaba, în timp ce eu am rămas destul de retras. Comunicarea este reactivă: îți răspunde dacă inițiezi tu discuția, dar ea rareori preia frâiele conversației.

Concluzie: La Raisa găsești sex bun, tehnic și eficient, dar nu te aștepta la o experiență completă, cel putin eu nu am găsit. Dacă ești în căutarea unei descărcări rapide și intense, este o opțiune validă. Dacă însă cauți acea conexiune și implicare emoțională pe care am găsit-o la alte fete, s-ar putea să pleci cu un sentiment de „lipsă”.

Eu zic să-i mai faci două trei vizite să vă cunoașteți mai bine și atunci o să vezi cu siguranță alt Vibe 

Poate ai prins-o într-o zi mai nasoală sau poate a avut pe altcineva înainte și a enervat-o iar în privința sânilor e și normal să fie așa cum sunt là dimensiunea lor mai ales ca sunt naturali și fără intervenție

• Like 1
Postat

Salut. Am fost si eu înainte de sărbători pentru prima dată. Mie mi-a plăcut de ea de la modul in care am interacționat pana la aspectul fizic iar sâni sunt frumoși, naturali si fără sa aibă prea mult de suferit din cauza gravitației. Ii prefer asa decât cu silicon, eu fiind mai pe natural. La oral e profesoară iar la CIM nu se oprește pana nu stoarce ultima picătură. După prima repriza am mers la baie amândoi pentru igienizare si ne-am întors in dormitor sa stam comozi. La runda doi am încercat mai multe poziții unde a dovedit ca știe sa se futa si sa te futa bine. S-o luptat cu Gogu sa il răpună si a doua oara dar fără succes (nu ca ar fi avut vreo vina, ba din contra). Pentru mine a ajuns dificil sa termin si a doua oara mai ales când oralul este foarte bun si fata știe "meserie" Gogu refuzând parca sa capituleze încercând sa își ia revansa pentru prima repriză si aici cu atât mai mult apreciez silința cu care a încercat sa il răpună.

Pentru mine clar e de revizitat si am sa mai revin având un raport preț calitate excelent 

300 +50 CIM

Cred ca nu are rost sa mai spun ca am stat la o țigară si un pahar de apa înainte si ca am primit un prosop curat, la baie geluri de dus bărbătești pe alese si apa de gură 

Spor la mandre

• Like 3
Postat
1 hour ago, shoboo said:

Eu zic să-i mai faci două trei vizite să vă cunoașteți mai bine și atunci o să vezi cu siguranță alt Vibe 

Poate ai prins-o într-o zi mai nasoală sau poate a avut pe altcineva înainte și a enervat-o iar în privința sânilor e și normal să fie așa cum sunt là dimensiunea lor mai ales ca sunt naturali și fără intervenție

E activa si in zilele cand nu este nici un anunț postat pe publi?Ca uneori e o zi da una nu acolo,intreb de curiozitate...pe cand o să îmi fac curaj sa sun,ca asa ati spus că se face prima interacțiune cu ea 🙂

Postat
Acum 57 minute, pittysmen a spus:

E activa si in zilele cand nu este nici un anunț postat pe publi?Ca uneori e o zi da una nu acolo,intreb de curiozitate...pe cand o să îmi fac curaj sa sun,ca asa ati spus că se face prima interacțiune cu ea 🙂

Poți să încerci și pe WhatsApp ideea e să vadă la timp  sau să nu fie ocupată ca atunci nu îți răspunde 

Eu cu ea vb numa pe WhatsApp 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.