tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Octombrie 20, 2017 Esti bolnava, draga mea, grav, nu cum le mai spun eu unora "Ejti nebun?!" Nu stau eu sa-ti citesc caru' de insulte si-mi este absolut indiferent cat de mult ma urasti tu.Get help!Cretino du-te dupa ma-taMORIputi a cacat si a hoitai 40 si ceva de ani nu esti in stare sa muncesti in un loc o saptamana si ataci si inuri si esti o vaca grasa expirata si dizratioasaiti urasti pro[ia sora barfesti neamurinu ai prieteni nu ai sot nu ai copil nu ai nimic decat rautatedu-te dupa ma-ta odatamori si scapi si lumea de mizerie si scapi si tu de chin pa pa 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Ce fete rele )) https://i.imgur.com/vBWnfYK.gif Merge bandaaaaa ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2017 Cretino du-te dupa ma-taMORIputi a cacat si a hoitai 40 si ceva de ani nu esti in stare sa muncesti in un loc o saptamana si ataci si inuri si esti o vaca grasa expirata si dizratioasaiti urasti pro[ia sora barfesti neamurinu ai prieteni nu ai sot nu ai copil nu ai nimic decat rautatedu-te dupa ma-ta odatamori si scapi si lumea de mizerie si scapi si tu de chin pa pa Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa primesti ce doresti altora...Nu-ti doresc sa mori, la cum mi-ai vorbit, iti doresc o viata lunga la fel de mizerabila! http://78.media.tumblr.com/0a8c3f36cf4e0646d744e8a1c6e5d079/tumblr_inline_nzd5k5t0jh1qffezf_500.gif
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 20, 2017 O mica adaugire."Confesiunea lui Stavroghin" este de fapt un capitol nepublicat, fiind considerat prea obscen pentru acea vreme.Dostoievski a vrut sa scrie Demonii in jurul acestui personaj, insa nu a reusit, din varii motive.Am citit capitolul, demult, in sanscrita, cand eram in Jomtien. mea...Citit sunt, gras deloc( ), poze de pe Instagram, ma pe rasa pekine$elor, nu beau latte ca Flocea in Bulgaria, am votat cu Trump.Și prost ca pula. P-asta ai uitat-o. Cu plăcere. 1 4
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 20, 2017 Ahahahaha ce obraznicaturi ati devenit unii daca am fost politicos, si nu v-am rezervat muia cu cacat pe care v-o rezervam la finalul fiecarei scrieri Berarule tie o muie scurta si calma ti-ar fi de ajuns ca doza de atentie saptamanala, dar sunt sigur ca vei cere mai multe puli in bot mai jos, pacat ca nu vreau sa te invat cu suzeta de carne, ca sa nu-ti faci narav. Laurentiule, daca am fi fata in fata amandoi, as contempla sa-ti fut una in teasta aia de lighioana imputita cu apucaturi de criminal. As face un bine celor care tu ai vrea sa "dispara", futu-ti mortii ma-tii de cretin scelerat cu figuri de ubermensch care cauti atentie cu japca. Probabil m-as multumi sa-ti fut un scuipat intre ochi, si doi dumnezei printre dinti. Dupa care tu ai alege la ce sectie de spital vrei sa ajungi. Din momentul in care ai ales cuvantul "dispara" mi-am dat seama ca am de-a face cu o tipologie putin psihopatica, dar am asteptat sa-ti dai arama pe fata complet.Impaca-te cu ideea ca esti mult prea prost/ingust ca sa poti intelege mai mult decat niste randuri dintr-o carte si doar niste consecinte negative ale unor randuri din acea carte, iar eu n-am timp sau interes pentru dobitoace rationale ca tine. Dar am senzatia ca si tu vei mai cere ceva muie cu cacat mai jos, ti-o dau de pe acum sa ai si pe maine. Stiam Miskine ce zici, doar n-ai vrea sa prezint unor cretini ca astia descrisi mai sus toata biografia lui Dostoievsky ? N-am timp sa dau margaritare la porci.Roz, orientarea mea spirituala e ... un creuzet.Pentru dobilaii care vor face smiorc si vor marai mai jos, ii anunt ca nu fac reguli pe forum, doar doresc sa nu interactionez cu ei, daca ei doresc interactionare cu japca, vor fi serviti prompt. Nu va mai certati ca va aud vecinii, bateti-va
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 20, 2017 Multumesc lui Roz, n-am ce face, si lui Miskin pentru schimbul de replici.Acum daca nu s-ar supara prea tare atarnatorii de pula lacomi dupa atentie, fermi in prostia lor, si doritori de muie virtuala care se vor dezvalui mai jos treptat as dori sa va indreptati atentia spre alte postari/subiecte/topice/useri. Ms.Peace and chicken grease.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Ahahahaha ce obraznicaturi ati devenit unii daca am fost politicos, si nu v-am rezervat muia cu cacat pe care v-o rezervam la finalul fiecarei scrieri Berarule tie o muie scurta si calma ti-ar fi de ajuns ca doza de atentie saptamanala, dar sunt sigur ca vei cere mai multe puli in bot mai jos, pacat ca nu vreau sa te invat cu suzeta de carne, ca sa nu-ti faci narav. Garoiule, permite-mi sa-ti fut un lat de pula-n piept, sa-ti fac jgheab pentru balele si spuma ce le vei varsa in curand, daca continui pe acelasi ton cu mine. Iti dau de te zvarcolesti ca-n Exorcistul. Nu exista par din gardul casei pe care sa nu-l fi imbracat cu matul gros al unui borat naclait ca tine. Nasturi la camasa am din sfinterele voastre reconditionate, ba purtator de frunte si ceafa scrot. Hai, tine crucea aia babana de la gat in mana pe care ai tatuajul cu zarul de 5, sarut-o cu patos si fugi mancand pamantul, ca nu te vad bine. N-am stabilit inca ce ma deranjeaza mai tare: faptul ca mi-ai intrerupt rutina sau ca esti lingusitor cu miskin. PS: presimt c-o sa creez din nou rumoare in randul pudicilor se ocazie 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Pentru ca nu ai scris Miskin cu majuscule, imi bag perpulisul in neamul tau de straita.Miskin nu mai e demult un nume; e un simplu epitet. Uite, ai avut bulan acum. Epitet la inceput de propozitie, deci majuscula . S-a nimerit. 2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Berarule...ce perpulisul meu tot vrei de la mine si de la viata?Simple actiuni de preventie, miskine. Nimic personal, sper ca iti dai seama.
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 20, 2017 Garoiule, permite-mi sa-ti fut un lat de pula-n piept, sa-ti fac jgheab pentru balele si spuma ce le vei varsa in curand, daca continui pe acelasi ton cu mine. Iti dau de te zvarcolesti ca-n Exorcistul.Nu exista par din gardul casei pe care sa nu-l fi imbracat cu matul gros al unui borat naclait ca tine. Nasturi la camasa am din sfinterele voastre reconditionate, ba purtator de frunte si ceafa scrot.Hai, tine crucea aia babana de la gat in mana pe care ai tatuajul cu zarul de 5, sarut-o cu patos si fugi mancand pamantul, ca nu te vad bine. N-am stabilit inca ce ma deranjeaza mai tare: faptul ca mi-ai intrerupt rutina sau ca esti lingusitor cu miskin.PS: presimt c-o sa creez din nou rumoare in randul pudicilor se ocazie Ești în parametri. Nice to see you back, koae. 1 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Ești în parametri. Nice to see you back, koae.A si am mai uitat o chestie tare.Pe langa vships si vanatorul ,rinan si aia pe care i am banat winehouse fellow si vanatorul sugator plus nu mai spune si fasole si virgule ,sugatorul Pizdiskin mai are conturi. 17 16
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Iata cum a aparut contul vships la a doua zi dupa ce i am spus lui miskin ca si vships e tot contul lui dupa o lunga absenta de cateva LUNI in care n a scris nimic muistul nostru Pizdiskin incearca din rasputeri sa demonstreze ca nu el ar fi in spatele acestor conturi.AhahahahahahahahahaCe prost infernal de prost.Daca nu spuneam asta vships nu s ar fi activat 18 16
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 20, 2017 Ahahahaha ce obraznicaturi ati devenit unii daca am fost politicos, si nu v-am rezervat muia cu cacat pe care v-o rezervam la finalul fiecarei scrieri Berarule tie o muie scurta si calma ti-ar fi de ajuns ca doza de atentie saptamanala, dar sunt sigur ca vei cere mai multe puli in bot mai jos, pacat ca nu vreau sa te invat cu suzeta de carne, ca sa nu-ti faci narav. Laurentiule, daca am fi fata in fata amandoi, as contempla sa-ti fut una in teasta aia de lighioana imputita cu apucaturi de criminal. As face un bine celor care tu ai vrea sa "dispara", futu-ti mortii ma-tii de cretin scelerat cu figuri de ubermensch care cauti atentie cu japca. Probabil m-as multumi sa-ti fut un scuipat intre ochi, si doi dumnezei printre dinti. Dupa care tu ai alege la ce sectie de spital vrei sa ajungi. Din momentul in care ai ales cuvantul "dispara" mi-am dat seama ca am de-a face cu o tipologie putin psihopatica, dar am asteptat sa-ti dai arama pe fata complet.Impaca-te cu ideea ca esti mult prea prost/ingust ca sa poti intelege mai mult decat niste randuri dintr-o carte si doar niste consecinte negative ale unor randuri din acea carte, iar eu n-am timp sau interes pentru dobitoace rationale ca tine. Dar am senzatia ca si tu vei mai cere ceva muie cu cacat mai jos, ti-o dau de pe acum sa ai si pe maine. Stiam Miskine ce zici, doar n-ai vrea sa prezint unor cretini ca astia descrisi mai sus toata biografia lui Dostoievsky ? N-am timp sa dau margaritare la porci.Roz, orientarea mea spirituala e ... un creuzet.Pentru dobilaii care vor face smiorc si vor marai mai jos, ii anunt ca nu fac reguli pe forum, doar doresc sa nu interactionez cu ei, daca ei doresc interactionare cu japca, vor fi serviti prompt. Nu va mai certati ca va aud vecinii, bateti-va Mi-ar face MARE PLACERE sa ne intalnim si sa iti pui in aplicare intentiile. MARE PLACERE. Nici nu stii cat de mult ti-ai dori sa existe dumnezeii aia ai tai. Esti doar un CACAT imputit de frica, mai jos decat un vierme, pentru ca tu esti o degenerare in timp ce ADN-ul aluia ar mai avea perspective de evolutie. Te refugiezi in basme si minciuni din negura epocii de piatra. Daca atat poti, sa injuri pentru ca nu ai alte argumente decat un copy+paste neasumat dupa o lucrare de propaganda religioasa, da-i bataie. Alta treaba n-am, o sa-ti raspund. Tu si toti cei ca tine sunteti niste dejectii de cea mai joasa speta, adevaratele si singurele pericole care ameninta omenirea. Nici macar sa injuri nu esti original, ti se pare ca daca ai scris "muie cu cacat" ai dat o replica. Sa te caci in cadelnita de la inmormantarea ma-tii si sa-ti moara plozii inecati in diaree in cristelnita ma-tii . Da-te dracului, ca esti scarbos de prost. 1 6
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Ești în parametri. Nice to see you back, koae.Da, ba, machu, tie ti-e usor de pe margine, da' eu, cand am recitit, nu m-am regasit deloc in postarea aia. Parca n-am fost eu, pe cuvant. Nu-mi sta in fire sa "mananc" atatea virgule si litere. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 A si am mai uitat o chestie tare.Pe langa vships si vanatorul ,rinan si aia pe care i am banat winehouse fellow si vanatorul sugator plus nu mai spune si fasole si virgule ,sugatorul Pizdiskin mai are conturi. Poa' sa fie cati or fi...1,2,5...tot aia e pentru mine,iote ia:https://i.imgur.com/q1DuLbQ.gif
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 20, 2017 Poa' sa fie cati or fi...1,2,5...tot aia e pentru mine,iote ia:https://i.imgur.com/q1DuLbQ.gif vships?!
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 20, 2017 Da, ba, machu, tie ti-e usor de pe margine, da' eu, cand am recitit, nu m-am regasit deloc in postarea aia. Parca n-am fost eu, pe cuvant.Nu-mi sta in fire sa "mananc" atatea virgule si litere.Lasă, bă, mai faci și tu câte ceva. 1 4
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 20, 2017 Poa' sa fie cati or fi...1,2,5...tot aia e pentru mine,iote ia:https://i.imgur.com/q1DuLbQ.gifMi-a placut cum ai judecat
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 20, 2017 Declar fara menajamente sau rusine ca sunt atee. Pentru relatia ta cu divinitatea nu ai nevoie de biserica, ea este pretutindeni. Pai, ce sa inteleg de aici? Esti consecventa in gandire?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 vships?! cine,io?https://i.imgur.com/Xz7rYVX.gif
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 20, 2017 Pai, ce sa inteleg de aici? Esti consecventa in gandire? Da, mie mi se pare simplu.Poti crede in putere... nu este necesar sa crezi in povesti inventate sa sperie lumea...Iar in relatia cu puterea nu ar strica sa fii precaut, o poti folosi pentru tine, se poate intoarce oricand impotriva ta.Vezi ce intelegi din asta, mai mult nu-ti explic pentru ca nu-i vad rostul.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 20, 2017 Garoiule, permite-mi sa-ti fut un lat de pula-n piept, sa-ti fac jgheab pentru balele si spuma ce le vei varsa in curand, daca continui pe acelasi ton cu mine. Iti dau de te zvarcolesti ca-n Exorcistul. Nu exista par din gardul casei pe care sa nu-l fi imbracat cu matul gros al unui borat naclait ca tine. Nasturi la camasa am din sfinterele voastre reconditionate, ba purtator de frunte si ceafa scrot. Hai, tine crucea aia babana de la gat in mana pe care ai tatuajul cu zarul de 5, sarut-o cu patos si fugi mancand pamantul, ca nu te vad bine. N-am stabilit inca ce ma deranjeaza mai tare: faptul ca mi-ai intrerupt rutina sau ca esti lingusitor cu miskin. PS: presimt c-o sa creez din nou rumoare in randul pudicilor se ocazie Slabut de tot cacatel, te credeam mai inventiv. Screme-te mai tare si poate carnateii tai grasi vor tasta ceva mai inventiv, Oricum ce-i al tau e pus deoparte, si ma bucur ca inhapi cacat cu atata predictibilitate desi devii plictisitor rapid. O sa-ti citesc cu mare interes viitoarele vome, promit Mi-ar face MARE PLACERE sa ne intalnim si sa iti pui in aplicare intentiile. MARE PLACERE. Nici nu stii cat de mult ti-ai dori sa existe dumnezeii aia ai tai. Esti doar un CACAT imputit de frica, mai jos decat un vierme, pentru ca tu esti o degenerare in timp ce ADN-ul aluia ar mai avea perspective de evolutie. Te refugiezi in basme si minciuni din negura epocii de piatra. Daca atat poti, sa injuri pentru ca nu ai alte argumente decat un copy+paste neasumat dupa o lucrare de propaganda religioasa, da-i bataie. Alta treaba n-am, o sa-ti raspund. Tu si toti cei ca tine sunteti niste dejectii de cea mai joasa speta, adevaratele si singurele pericole care ameninta omenirea. Nici macar sa injuri nu esti original, ti se pare ca daca ai scris "muie cu cacat" ai dat o replica. Sa te caci in cadelnita de la inmormantarea ma-tii si sa-ti moara plozii inecati in diaree in cristelnita ma-tii . Da-te dracului, ca esti scarbos de prost. Tu oricum esti prea prost pentru a-mi pierde timpul dandu-ti argumente istorice, viermii simpli ca tine citesc 3 pasaje care nu le convin dintr-o religie si bat saua pe ele, ignorand total orice fel de argument. Auzi bai jegos mic, ia fii tu coios pana la capat - da-mi un loc si o data in care sa te vad si sa-ti provoc marea placere ca ma simt altruist in ultimul timp. Poate te iei de manuta cu zdreamta de mai sus, sa o pun de un menage-a-trois cu finalizare spitaliceasca pentru voi, ca va vad mari razboinici din taste. O muie cu sacaz virtuala la amandoi deocamdata, sper sa am ocazia sa va intalnesc cat mai curand in realitate. V-am pupat cu pula :bye
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 20, 2017 Mi-ar face MARE PLACERE sa ne intalnim si sa iti pui in aplicare intentiile. MARE PLACERE. Nici nu stii cat de mult ti-ai dori sa existe dumnezeii aia ai tai. Esti doar un CACAT imputit de frica, mai jos decat un vierme, pentru ca tu esti o degenerare in timp ce ADN-ul aluia ar mai avea perspective de evolutie. Te refugiezi in basme si minciuni din negura epocii de piatra. Daca atat poti, sa injuri pentru ca nu ai alte argumente decat un copy+paste neasumat dupa o lucrare de propaganda religioasa, da-i bataie. Alta treaba n-am, o sa-ti raspund. Tu si toti cei ca tine sunteti niste dejectii de cea mai joasa speta, adevaratele si singurele pericole care ameninta omenirea. Nici macar sa injuri nu esti original, ti se pare ca daca ai scris "muie cu cacat" ai dat o replica. Sa te caci in cadelnita de la inmormantarea ma-tii si sa-ti moara plozii inecati in diaree in cristelnita ma-tii . Da-te dracului, ca esti scarbos de prost. Uite ca sa fiu un bun crestin pana la capat, si pentru ca rahatii ca tine se fofileaza usor, te rog tare mult cand ai vreun drum prin estul tarii sa-mi dai o data , un loc, si un element dupa care sa te pot identifica inafara de alura de gorila.Recunosc ca nu prea sunt original in mancat cacat si injurat pe forum, originalitatea mea sta in gasirea de moduri foarte rapide si precise de a provoca cat mai multa durere unor bibelouri ca tine, si ma tem ca nici HGH-ul, IGH-ul, nandrolonul impreuna cu toate cacaturile pe care le bagi in tine, nu te vor ajuta.O sa ma rog la Doamne Doamne sa mi te puna in cale 5 secunde macar.Pana atunci, va las in pula mea de originali ce sunteti.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Postat Octombrie 20, 2017 Muahahaha, miros lacrima de pantera moldoveneasca in seara asta. Creatura umbroasa zice ca nu s-a atacat, da' mai baga trei postari consecutive pana la plecare. Pai, bai gypsane, plimba-s-ar cariciu-n limfa ta precum Nemo in acvariu, tu crezi ca eu ofer lectii gratuite? Hai ca-ti dau mazga pe hublou de-ti dezlipesc retina si-ai s-adormi in bezna. Mars la culcare, magraontule! 4
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Octombrie 20, 2017 Garoiule, permite-mi sa-ti fut un lat de pula-n piept, sa-ti fac jgheab pentru balele si spuma ce le vei varsa in curand, daca continui pe acelasi ton cu mine. Iti dau de te zvarcolesti ca-n Exorcistul. Nu exista par din gardul casei pe care sa nu-l fi imbracat cu matul gros al unui borat naclait ca tine. Nasturi la camasa am din sfinterele voastre reconditionate, ba purtator de frunte si ceafa scrot. Hai, tine crucea aia babana de la gat in mana pe care ai tatuajul cu zarul de 5, sarut-o cu patos si fugi mancand pamantul, ca nu te vad bine. N-am stabilit inca ce ma deranjeaza mai tare: faptul ca mi-ai intrerupt rutina sau ca esti lingusitor cu miskin. PS: presimt c-o sa creez din nou rumoare in randul pudicilor se ocazie Muahahaha, miros lacrima de pantera moldoveneasca in seara asta. Creatura umbroasa zice ca nu s-a atacat, da' mai baga trei postari consecutive pana la plecare. Pai, bai gypsane, plimba-s-ar cariciu-n limfa ta precum Nemo in acvariu, tu crezi ca eu ofer lectii gratuite? Hai ca-ti dau mazga pe hublou de-ti dezlipesc retina si-ai s-adormi in bezna. Mars la culcare, magraontule!Ei, astea da injuraturi! Am ras cu pofta. L-ai facut KO! 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum