Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

Cat de prost sa fii sa platesti cont SP?

Cat de prost sa fii sa-ti faci cate un cont pe zi (adresa de mail plus cont) adica cam 500 in ultimii 2 ani.

Miliardare un cont verde costa 36 lei pentru 2 luni si stai linistit,dar e mai simplu pentru tine sa-ti faci sute de conturi,Cu unele n-ai apucat sa faci mai mult de o postare si ai fost banat.

Adevaru ca esti destept rau de tot.

Nu te mai intreb de ce intri pe un site unde toata lumea se pisa pe tine.Probabil ai si tu fetisurile tale.

• Like 4
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Cat de prost sa fii sa-ti faci cate un cont pe zi (adresa de mail plus cont) adica cam 500 in ultimii 2 ani.

Miliardare un cont verde costa 36 lei pentru 2 luni si stai linistit,dar e mai simplu pentru tine sa-ti faci sute de conturi,Cu unele n-ai apucat sa faci mai mult de o postare si ai fost banat.

Adevaru ca esti destept rau de tot.

Nu te mai intreb de ce intri pe un site unde toata lumea se pisa pe tine.Probabil ai si tu fetisurile tale.

La subiect :)))

Link spre comentariu

Magna cum laude e pentru tembeli precum picon.

Summa cum laude e pentru genii, cum e Pipilica.

Adica, daca un fraer are 5000 puncte pozitive de reputatie, iar sarmala vinde conturi SP, de pe care poti sa dai 1500 puncte negative de reputatie zilnic, doar un geniu ar putea veni cu o solutie.

Ai de :) mea.

Salvati Constanta.

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Adica, daca un fraer are 5000 puncte pozitive de reputatie, iar sarmala vinde conturi SP, de pe care poti sa dai 1500 puncte negative de reputatie zilnic, doar un geniu ar putea veni cu o solutie.

Salvati Constanta.

Tu ai Sugeo CIM Laude, așa-i?

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Salvati Constanta.

dar culmea , ca acelasi geniu care i-a si executat pe cativa pe acolo  , dupa care facea pe nevinovatul de pe contul  principal

Numai Corectul (aka Colericul) ramasese ca fraierul tablou si se minuna ca nu stie ce se intampla in zona aceea , nu ca ar fi vreun inteligent

• Like 7
  • Minus 16
Link spre comentariu

dar culmea , ca acelasi geniu care i-a si executat pe cativa pe acolo  , dupa care facea pe nevinovatul de pe contul  principal

Numai Corectul (aka Colericul) ramasese ca fraierul tablou si se minuna ca nu stie ce se intampla in zona aceea , nu ca ar fi vreun inteligent

Servici usor.

Sper ca maine dimineata sa vedem rodul muncii tale din noaptea asta.

Bafta!

• Like 5
  • Minus 11
Link spre comentariu

Treci sclavule la munca.

Nu ti-e rusine sa i te adresezi pana ce si lui miskin .

Nu vezi ca si ala are reputatie mai buna ca tine :slap2

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

mai ai si alta bucurie @puleasca ?

ai completat toate pozitiile din ce am vazut . Acum ce faci? .....laba , cum te-ai obisnuit    si exclusiv doar aici , exceptand deci acele momente cand dormi

sunt sigur ca s-a dus si suma aceea alocata (1200 lei ) ptr. ati  insusi  titulatura aceea de "curvar" , atat de deosebit ca tine . Daca il intreb si pe cel  mai "neprofesionist" angajat de-al meu , imi va oferi un raspuns  astfel incat nu-i voi putea acuza de o asemenea logica . De inteligenta nici nu se pune problema  :)

• Like 7
  • Minus 16
Link spre comentariu

Este doar handicapat! 

Sifiliticule iar ai inceput sa pui partea infractorilor si santajistilor , nu ca ai fi tu altfel

Si ai sa vezi zilele viitoare de ce spun asta , coraborat si cu ce spun si declara altii

Deci se adevereste inca o data ca esti si avocatul infractorilor de aici , Lisandrule , Acum nu ma indoiesc de ce stai in ultima perioada doar pe aici si incerci diversiuni destul de ieftine . Bine nu ai sa ajungi , asculta la mine , nu degeaba ai inceput sa o iei grav pe aratura , mai ales cand te enervezi  Te-au cam ajuns b........  din urma  :)

• Like 6
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde

Sifiliticule iar ai inceput sa pui partea infractorilor si santajistilor (mai mari ca tine prostule. Chiar nu realizezi ca lume isi bate pula de fata ta pentru ceea ce iti bese mintea. Cine pula mea te santajeaza cretinule si cu ce? Tu ai idee ce inseamna aia santaj? Bai cretinule, faptul ca te minuseaza nu face altceva decat sa iti raneasca orgoliul de om bolnav si needucat) , nu ca ai fi tu altfel

Si ai sa vezi zilele viitoare de ce spun asta , coraborat (coroborat analfabetule) si cu ce spun si declara altii (care altii si ce declara mai papagalule jumulit?)

Deci se adevereste inca o data ca esti si avocatul infractorilor de aici (mitomane, esti si bolnav de scenarita, besi in pula calului de idiot), Lisandrule , Acum nu ma indoiesc (eventual de motivul pentru care) de ce stai in ultima perioada doar pe aici si incerci diversiuni destul de ieftine (ce diversiune mai boule, este un lucru cert ca esti atat de prost incat daca te-ar durea, te-ai duce pulii de suflet). Bine nu ai sa ajungi , asculta la mine , nu degeaba ai inceput sa o iei grav pe aratura , mai ales cand te enervezi  Te-au cam ajuns b........  din urma  :)

Bai poponarule, in viata reala afirmatiile tale sunt de natura penala. Norocul tau ca suntem in mediul virtual si ca te inteleg .... spumegi pentru niste cacaturi de puncte in minus, ai fost lovit direct in orgoliul tau de om bolnav. Ti-am mai spus, eu unul nu ma enervez, eu dar ma distrez pe seama prostiei tale. Pe aratura tu ai luat-o, dovada fiind postarile tale.

Explica-mi si mie te rog, ce am sa vad zilele urmatoare, nu stiu de ce dar imi suna a amenintare.

Nu in ultimul rand, iti atrag atentia ca se spune coroborat, nicidecum coraborat. Daca nu te duce mintea sa te educi, atunci evita sa mai folosesti cuvintele aiurea.

• Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sifiliticule iar ai inceput sa pui partea infractorilor si santajistilor , nu ca ai fi tu altfel

Si ai sa vezi zilele viitoare de ce spun asta , coraborat si cu ce spun si declara altii

Deci se adevereste inca o data ca esti si avocatul infractorilor de aici , Lisandrule , Acum nu ma indoiesc de ce stai in ultima perioada doar pe aici si incerci diversiuni destul de ieftine . Bine nu ai sa ajungi , asculta la mine , nu degeaba ai inceput sa o iei grav pe aratura , mai ales cand te enervezi  Te-au cam ajuns b........  din urma  :)

Ce faci gherty , ai trecut la alte acuzatii - infractori - halucinezi in mod aberant.

Bucuria ta unica , sa insulti , sa stai ascuns si sa dai minusuri.

Pupa-o-ai pe Betty d.d.in pussy , va meritati unul pe altul !

Nu vezi desteptule ca atunci cand nu umbli ca un bezmetic oe aici este mai multa liniste ?

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

• Oras:Hell
  • Oras:Hell

Cine căcat mai sunt și ăștia? jollyjoker, obiectiv, red-minus. (Ceva de genul). M-a bufnit râsul când am văzut cu câtă îndârjire îmi cărau la minusuri.  :laugh2

Nu știu cu ce i-am deranjat așa tare, că tare supărați mai erau băieții...  :slap2  Or fi clone de-ale lui Miky? Deși nu cred. 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...