Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ocupat zilele astea? Normal. Ti-a luat cateva ore bune sa minusezi si cateva ore sa postezi. Ai fost foarte ocupat sa le raspunzi tuturor. Tu impotriva tuturor. Iti spune asta ceva? E duminica, fraiere, in caz ca nu stiai. Relexeaza-te.

iti dai seama cat a pierdut sa-mi de minus o mie de puncte azi dimineata

• Like 18
  • Minus 20
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Azi a fost logat ca last samurai aka last prost. Acum isi face tema, compunerile kilometrice pline de justificari puerile. O sa apara imediat cu placa ca el a fost ocupat azi, timp in care ceilalti au fost toata ziua pe nimfomane.:))) Macar daca invata sa scrie corect, dar de cand s-a inscris si pana azi nu a evoluat deloc. Tot agramat este, tot limbaj de lemn si tot vocabular sarac. Analfabet functional.

• Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

@promovator esti neFUTUT , de aici si vizitele solo si dese la film la Mall (ca adolescentii) , ca e mai ieftin decat o masa oferita unei fete in oras . Grija mare sa nu confunzi salile si sa intri in aceea unde ruleaza desene animate si sa nu-ti cumperi niciodata bilet in randul din spate unde ruleaza filme xxx

@stefanu51 a inceput sa-ti fie rusine sa-mi scrii de pe contul @faneSCULAMENT ? Inconfundabil un sifilitic ca Lisandru . Paraschiv este poponaut ca si tine , dar continua sa dai limbi in anus . E specialitatea ta in ultima perioada . Iar cearta mea cu Corina a fost strans  legata de pamblicarul acesta de @cinestie , nestiind pe atunci ce hram poarta , ca si tine , utilizator destul de vechi care te desfasurai din cate stiu pe contul @advanced la vremea respectiva   :)

@Cinestie o bucatarie ? Esti tare prostanac , dar te servesc daca insisti ....no problem . Ce surprize imi  poate oferi unul ca tine , rupt in cur !? Poate ai vrut sa zici ca sunt "surprize" doar ptr. tine ca.....nu spun...ca sunt surprize :)

@Pisatule "taranusul" acela isi permite mai multe decat crezi , aurolacule . Pana si la Bucuresti stau intr-un cartier respectabil , nu la Berceni , socotit al 8-lea cartier rau famat al Capitalei , unde se mananca orez cu paine :)

In rest ...estem  bine fetili , pardon pensionarii 50 + ? :laugh2

• Like 19
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

@promovator esti neFUTUT , de aici si vizitele solo si dese la film la Mall (ca adolescentii) , ca e mai ieftin decat o masa oferita unei fete in oras . Grija mare sa nu confunzi salile si sa intri in aceea unde ruleaza desene animate si sa nu-ti cumperi niciodata bilet in randul din spate unde ruleaza filme xxx

@stefanu51 a inceput sa-ti fie rusine sa-mi scrii de pe contul @faneSCULAMENT ? Inconfundabil un sifilitic ca Lisandru . Paraschiv este poponaut ca si tine , dar continua sa dai limbi in anus . E specialitatea ta in ultima perioada  :)

@Cinestie o bucatarie ? Esti tare prostanac , dar te servesc daca insisti ....no problem . Ce surprize imi  poate oferi unul ca tine , rupt in cur !? Poate ai vrut sa zici ca sunt "surprize" doar ptr. tine ca.....nu spun...ca sunt surprize :)

@Pisatule "taranusul" acela isi permite mai multe decat crezi , aurolacule . Pana si la Bucuresti stau intr-un cartier respectabil , nu la Berceni , socotit al 8-lea cartier rau famat al Capitalei , unde se mananca orez cu paine :)

In Bucuresti ai stat in anii 90 cu chirie,in rest pozele postate de tine spun totul.

• Like 9
  • Minus 12
Link spre comentariu

E pa pozitie , bine sanatos ,,,dar nu este pe bugetul tau , un sarantoc , care se cazeaza la 60-70 de lei si atunci la gramada (cum ai facut si contul acela SP @satulcuprosti.....18 insi il foloseati ! :laugh2 ) ca sa nu cheltuie prea mult :)

• Like 19
  • Minus 16
Link spre comentariu

E pa pozitie , bine sanatos ,,,dar nu este pe bugetul tau , un sarantoc , care se cazeaza la 60-70 de lei si atunci la gramada (cum ai facut si contul acela SP @satulcuprosti.....18 insi il foloseati ! :laugh2 ) ca sa nu cheltuie prea mult :)

Afacerilie cu petrolul din Arabia saudita merg bine?

• Like 9
  • Minus 12
Link spre comentariu

@stefanu51 a inceput sa-ti fie rusine sa-mi scrii de pe contul @faneSCULAMENT ? Inconfundabil un sifilitic ca Lisandru . Paraschiv este poponaut ca si tine , dar continua sa dai limbi in anus . E specialitatea ta in ultima perioada . Iar cearta mea cu Corina a fost strans  legata de pamblicarul acesta de @cinestie , nestiind pe atunci ce hram poarta , ca si tine , utilizator destul de vechi care te desfasurai din cate stiu pe contul @advanced la vremea respectiva   :)

Tu vorbesti de prostie? Curva masculina ,nu te-ai certat cu Corina din cauza mea mincinosule in perioada aia te certai si cu mine sugator de ple taran basit ce esti

• Like 17
  • Minus 20
Link spre comentariu

Curva am lucrat pana azi de maine iti fac cadouri minusuri stai linistit,ce mi-ai dat tu mie dar sa vezi ce primesti tu jegoaso

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

Sta vineri seara si imi da peste 500 de puncte negative.

Acum, sambata dimineata, face acelasi lucru. 

are o problema psihica foarte grava, absolut nici o viata sociala si nici o interactiune umana in afara acestui forum.

chinuie-te sa ma banezi, insa e posibil ca atunci cand vei fi aproape gata, sa ai totusi o surpriza si toate eforturile tale sa fi fost in zadar.

Asta am avut parte și eu în acest week-end de la cele 2 conturi clonă Doamna X și Eva Adam.

Dacă tu ai pierdut peste 500 eu am pierdut dublu, pentru că muierea ne bună are acum 2 conturi SP.

Îți dai seama ce disperată este și asta ca să mă termine doar pentru că am ”fluierat”, de câteva ori, pe topicul ei ?

Te rog să îmi permiți să te citez cu trimitere la Doamna X și Eva Adam . Asta este și părerea mea cu privire la ”Doamna” respectivă...

Dacă o pot numi doamnă.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Au apus vremurile când prostiuatele de promovau prin calitatea serviciilor și prin respect.Acum o fac prin tot felul de excrocherii,iar serviciile lor sunt de tot căcatul

Dar tu de ce esti atat de analfabet ? :laugh2

PS: da vina pe nick  sau pe  handicapul mintal

• Like 19
  • Minus 16
Link spre comentariu

Curvamasculina maine platesc 2 conturi Sp unu pe Cinestie si celalalt ai sa vezi maine 

• Like 18
  • Minus 6
Link spre comentariu

Nenea Miky, vezi că mai au puțin și te banează băieții ăștia :laugh2

Pe tine , tot ce e posibil , pe mine nu prea au cum  :laugh2

PS: iti place sa bagi batul prin gard ....cred ca te acolo ti se trage :laugh2

• Like 19
  • Minus 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...