Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Tot forumul compus din 3 basinosi batrani si tristi si 7 zbanghii primitivi , la fel de tristi (urmasii primilor)

O adevarata distractie sa ma  joc cu voi pe aici  si sa va enervez ca sa va pun in evidenta  grosolania si adevaratul vostru comportament  

Agitati-va fetili cum puteti si dati din coate care sa postati inainte. V-am explicat ca va dau PLAY la orice ora si la oricare dintre voi   :laugh2

Ai o atitudine servila fata de Miskin si asta spune multe despre tine, este atitudinea unuia fara pula si mai trist de atat  si fara coaie.   Emoticoanele pe care le utilizezi la fiecare postare spun ca IQ77 este deja mult pentru tine. Nu ma simt provocat, nu ma starnesti , nu   te mai gudura pe langa pula mea ca nu o mai vezi. Ai reusit sa ma plictisesti infiorator de tare, curva proasta! 

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:nu conteaza
  • Oras:nu conteaza

Face chestia asta de mai multe zile, n-a inceput acum.

Si e fascinant ca nu face chestia asta doar cu mine sau cu tine. Cred ca imparte zilnic toate cele peste 4000 de puncte pe care le are disponibile.

Cu alte cuvinte, sta ore intregi sa dea minusuri. E psihopat, asta e singura explicatie.

De o luna da cate 4600 de PC zilnic.

Adica 6-7 ore pierdute zilnic pentru PC.

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Exact ceea ce  faci Pisatule - @lingaudecurve , pe care tot tu l-ai  pus la cale pe contul @cel mai muist si  @satulcuprosti

PS: Ai avut la dispotitie 4500 , nu 4600 (cu aritmetica stai inca prost) , de Minusuri pe care le-ai tot imprastiat banand pe unul sau pe altul si  atragand si Fetitele acestea proaste (@promovator si @pulesteu) din lipsa de ocupatie in jocul tau . 

PS: Nu-ti mai place jocul acesta , este ? :)

• Like 23
  • Minus 16
Link spre comentariu

Asa e comportametul taranilor . Si daca se cearta pe ulita si nu mai au argumente i-au sipca din gard si incep sa dea. Ce asteptari sa ai de la primitivi. :laugh2 :slap2

ce argumente sa mai am cu un fraier ca tine  cand ti-am spus de 2-3 ori sa te potolesti  si sa nu mai razi ca o pizda sifilitica si sa-ti vezi de treaba ta  ? :)

Stiuletare, nu am timp de tine luna asta , dar o sa revin sa iti dau fatala luna viitoare.

That is a promise

Desigur.  Vezi-ti tolomacule de treaba ta , daca nu stii   cu ce te confrunti , nu te supraevalua atat  :)

PS: @pulerez  lasa amenintarea aceea  cu identitatea   . Du-te si fute si tu ceva , fie si pe 50 de lei , ca ti se urca hormonii la cap si cedezi nervos pe aici . E pacat de tine...crede-ma . Ti-am spus ca vreau sa-ti ofer o viata noua astfel incat sa nu o iei pe urma celorlalti  :) 

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:world
  • Oras:world

Tot forumul compus din 3 basinosi batrani si tristi si 7 zbanghii primitivi , la fel de tristi (urmasii primilor)

O adevarata distractie sa ma  joc cu voi pe aici  si sa va enervez ca sa va pun in evidenta  grosolania si adevaratul vostru comportament  

Agitati-va fetili cum puteti si dati din coate care sa postati inainte. V-am explicat ca va dau PLAY la orice ora si la oricare dintre voi   :laugh2

Daca prostia ar durea, tu ai fii la ora asta oale si surcele cacatule handicapat! 

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

PS: @pulerez  lasa amenintarea aceea  cu identitatea   . Du-te si fute si tu ceva , fie si pe 50 de lei , ca ti se urca hormonii la cap si cedezi nervos pe aici . E pacat de tine...crede-ma . Ti-am spus ca vreau sa-ti ofer o viata noua astfel incat sa nu o iei pe urma celorlalti  :)

Nu e o amenintare. Sunt un om foarte serios. Vei vedea.

• Like 14
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Baga Lisandrule texte de pe ambele conturi ...sa pareti mai multi . Cata implicare pe tine  :laugh2

Limax tembel, nu sunt advanced! 

Se numeste psihoza. Iar tu te numesti psihopat. 

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Bravo Pulete  ...vezi ca poti  ...treci la treaba acum si toaca-i pe dusmanii tai virtuali  care vor "sa-ti fure"  Recenziile  :laugh2

PS: Ba Fane Sculament nu mai pierde vremea pe 2 conturi . Fa unul si bun ...eventual SP , sa moara inamicii de ciuda 

• Like 23
  • Minus 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...