Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ba , tu crezi ca eu dresez muste si nu stiu  sa-i ghidonez pe fraieri ? 

I-am dat de lucru , ca tot pierdea timpul (zilnic) degeaba pe aici

:laugh2 :laugh2 :laugh2  

PS: Hai ca  iti dau cateva Plusuri de incurajare  ;)

• Like 24
  • Minus 17
Postat

Da-te-n sloboz sa te bata de sarac. :)

Nu fi obraznic  !  Poarta-te exemplar  , daca tot ti-am oferit lectii de dresaj  :)

• Like 24
  • Minus 17
Postat

Mor de ras cu astia  ...din 5 nu fac unul de Doamne ajuta  :laugh2

PS: Hai FETILI  mai cu talent  .....ba , @pulete sa nu incurci butoanele ca ai dat de dracu' . Sper ca nu esti daltonist  

• Like 24
  • Minus 17
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu fi obraznic  !  Poarta-te exemplar  , daca tot ti-am oferit lectii de dresaj  :)

Iti pot da o muie exemplara daca doresti. Ti-o dau si-n japca, daca nu doresti.

• Like 16
  • Minus 10
Postat

Esti prea slabut ptr. mine , dar straduieste-te sa mai aduni  inca 5-6 , altfel ma joc cu capul tau mai ceva ca la ping pong 

PS: da-ti punctul inapoi  :)

• Like 24
  • Minus 17
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cam multe up-uri isi da curva asta proasta. Pe pagina 21 si-a dat ,deja, patru! 

Ce inseamna lipsa de clienti!

Prostituata masculina a ajuns sa cerseasca pula, o face si pe gratis din disperare!

• Like 4
  • Minus 6
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Am citit toate postarile de pe topicul asta, insa jur ca nu am nici cea mai vaga idee de ce va balacariti. Am reusit doar sa identific partile implicate (adevaru' e ca nu-i tocmai greu).

Astept sa faca Miskin cont colorat si sa-mi scrie in privat tot, de la cap la coada. Raport complet. De cand a inceput, mai exact? Cine a inceput? Cine a fost aliat cu cine? De cate ori au fost injuraturi de mama?

Rugamintea mea, Miskine, e sa fii obiectiv in relatari si sa nu incerci sa ma atragi de o parte sau de alta.

Postat

Esti prea slabut ptr. mine , dar straduieste-te sa mai aduni  inca 5-6 , altfel ma joc cu capul tau mai ceva ca la ping pong 

PS: da-ti punctul inapoi  :)

Tu vorbesti, un pisat bolnav, analfabet, frustrat si fara viata? 

O review-uri pe forum. Repeti povestea aia ca acum 7 ani ai avut cont, dar ti-ai luat ban dupa prima recenzie. Cine crede asa ceva?

Esti un carnat, un lacheu flausat, un sobolan fiert in pisat.

Ma voi pisa pe tine endless de acum inainte. Si poate mai platesc 2-3 conturi SP unor bajeti care sa te faca posta, zi de zi.

P.S: Imi place ca esti asa de prost incat continui sa dai minus desi e inutil. Baga mare, fraiere.

• Like 16
  • Minus 10
Postat

Uite aici inca un prost convins  @cinestie , bucura-te ca nu esti singurul  :laugh2

A platit contul acesta de curva (pe care o tot promova si careia ii facea Recenzii false) sa se faca SP . Am mai zis eu ca unii la cat sunt de prosti se dau in fapt singuri mai devreme sau mai tarziu  .  :slap2

http://nimfomane.com/forum/user/234646-andreeabubu/

PS : azi presimt ca "mi-o fur"  rau de tot  Simte-te bine PULETE si emana toate epitetele  din tine. Credeai ca glumesc cand am spus ca scot rautatea dintr-o fetita ca tine ... si sunt foarte rabdator    :)

• Like 24
  • Minus 17
Postat

Uite aici inca un prost convins  @cinestie , bucura-te ca nu esti singurul  :laugh2

A platit contul acesta de curva (pe care o tot promova) sa se faca SP .  :slap2

Cum este curva masculina iti place? Am lucrat si nu am avut timp sa ma ocup de tine, sa vedem daca iti face placere sa iei minusuri .Joi merg la munca si pana atunci poate ma enervez si-mi fac upgrade si la contul meu 

• Like 19
  • Minus 9
Postat

Cum este curva masculina iti place? Am lucrat si nu am avut timp sa ma ocup de tine, sa vedem daca iti face placere sa iei minusuri .Joi merg la munca si pana atunci poate ma enervez si-mi fac upgrade si la contul meu 

Cum stiti care spune adevarul, sunteti doi mitomani...

Sau poate asta e chestia geniala in alinta intre doi... nu credeti oricum ce spune celalalt stiind cat infloriti...

Casa de piatra! :)

Postat

Eu zic sa te enervezi bucatarie si sa-ti faci si pe contul principal SP  , ca bate la ochi  ca sta curva aceea  pe bara si nu are clienti :laugh2

Nu am probleme legate de Minusuri , dau si iau fara numar 

PS: ba , prostule , tu chiar credeai ca noi nu stiam ca scrii tu in locul ei , cum ai mai facut in trecut pe contul @Liviu58 si ai incurcat conturile ? :laugh2

• Like 24
  • Minus 17
Postat

A platit contul acesta de curva (pe care o tot promova si careia ii facea Recenzii false) sa se faca SP . Am mai zis eu ca unii la cat sunt de prosti se dau in fapt singuri mai devreme sau mai tarziu  .  :slap2

PS : azi presimt ca "mi-o fur"  rau de tot  Simte-te bine PULETE si emana toate epitetele  din tine. Credeai ca glumesc cand am spus ca scot rautatea dintr-o fetita ca tine ... si sunt foarte rabdator    :)

Rahatule imi este lene acum dar daca ma mai enervezi mult imi trece si cobor ca am aparatul in scara blocului si in trei minute imi fac upgrade de cont SP si te ard cum ma arzi tu pe mine cu minusuri deci stai in banca ta 

• Like 17
  • Minus 9
Postat

Eu zic sa te enervezi bucatarie si sa-ti faci si pe contul principal SP  , ca bate la ochi  ca sta curva aceea  pe bara si nu are clienti :laugh2

Nu am probleme legate de Minusuri , dau si iau fara numar 

PS: ba , prostule , tu chiar credeai ca noi nu stiam ca scrii tu in locul ei , cum ai mai facut in trecut pe contul @Liviu58 si ai incurcat conturile ? :laugh2

Asta o vede pisicut prostule daca scriu in locul cuiva sau nu

• Like 17
  • Minus 9
Postat

Rahatule imi este lene acum dar daca ma mai enervezi mult imi trece si cobor ca am aparatul in scara blocului si in trei minute imi fac upgrade de cont SP si te ard cum ma arzi tu pe mine cu minusuri deci stai in banca ta 

Nu face prostia asta, te razbuni pe banii tai bagati in buzunarul motanului...

Stii ca boul asta a preluat contul unei Alessandra din Focsani, i-a moderat topicul, a scris in locul ei... a renuntat fata la cont ca puta ii tot schimba adresa de mail si parola...

Ti-am zis ca e mitoman. :)

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Baga BUBU minusuri si taci in plm   de mos libidinos si  prostanac  :laugh2

PS: iar a aparut Amandina  care nu stie pe ce lume se afla  :slap2

• Like 24
  • Minus 17
Postat

Zici? Vezi ca nu am mai scris pe topicul ala, nu am de ce, te-ai facut de rahat prin exagerare...

Cand spui ceva, o postare, hai maxim cateva, pari ferm, cand bati piua de N ori... dai dovada de bolnav si nu te mai crede nimeni.

Stii pe ce lume te afli? 

Ce face fii-ta? :)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Stii ca boul asta a preluat contul unei Alessandra din Focsani, i-a moderat topicul, a scris in locul ei... a renuntat fata la cont ca puta ii tot schimba adresa de mail si parola...

Mai bine papa motanul decat sa se bucure saracia aia hoteliera din taramul viselor.

Trebuie futut in cur, tuns si scuipat. Un cacat bolnav.

• Like 15
  • Minus 10
Postat

Eram prieten cu Alexandra din Focsani dar nu am stiut ce se intampla, mea culpa 

• Like 18
  • Minus 12
Postat

Cati "dusmani" ai, boule? Facem un recensamant, manca-mi-ai coaiele!

• Like 15
  • Minus 10
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Exact ceea ce  faci Pisatule - @lingaudecurve , pe care tot tu l-ai  pus la cale pe contul @cel mai muist si  @satulcuprosti

PS: Ai avut la dispotitie 4500 , nu 4600 (cu aritmetica stai inca prost) , de Minusuri pe care le-ai tot imprastiat banand pe unul sau pe altul si  atragand si Fetitele acestea proaste (@promovator si @pulesteu) din lipsa de ocupatie in jocul tau . 

PS: Nu-ti mai place jocul acesta , este ? :)

Dupa ce te-ai aliat cu @cel mai muist si ati dat contului momeala minusuri pe toate postarile,incerci diversiunea asta tipica prostituatelor,ca ala era contul meu. :laugh2 Disperarea te face sa nu mai gandesti.

Intre mine si tine este o imensa diferenta,taranus afumat si basit.Tu ti-ai cumparat singur cele doua conturi si te-ai chinuit tot singur sa imparti zilnic cele 4600 de pc.

Eu am primit cadou conturile @satulcuprosti si @lingaudecurve,ca deh...asta inseamna sa ai prieteni si sa fii respectat de majoritatea membrilor de pe site.

Am dat parola la majoritatea enoriasilor mei,asa ca ei au impartit majoritatea punctelor,eu n-am pierdut mai mult de 5 min.pe zi sa dau 50-60 de pc.

Am dat parola ca sa-mi bat iar joc de tine.sa te vad naucit,confuz.... :laugh2 ai ajuns sa nu mai stii cine este pe conturile ale,sa-i acuzi pe toti. :laugh2 

Asta inseamna bataie de joc marca Pipilica.

• Like 10
  • Minus 11
Postat

baragladina nu ma mai cita  , ca nu discut cu betive ratate care stau in servici maxim o luna  :laugh2

PS: cum se dau prostii acestia in fapt astazi...pe banda rulanta . Bravo Pisatule ...18 prosti nu ati reusit sa-mi faceti fata , apai acum  ...aceiasi , ca doar nu s-au schimbat  , tot ei sunt ,  doar si-au schimbat putin strategia de lupta . Continuati ca tot cu voi defilez in continuare pe  aici. 

• Like 24
  • Minus 17
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Zici? Vezi ca nu am mai scris pe topicul ala, nu am de ce, te-ai facut de rahat prin exagerare...

Cand spui ceva, o postare, hai maxim cateva, pari ferm, cand bati piua de N ori... dai dovada de bolnav si nu te mai crede nimeni.

Stii pe ce lume te afli? 

Ce face fii-ta? :)

Mata ce face ?
Postat

Trebuie sa tii cont ca nu eu iti dau minusuri dar o voi face .Acum nu-ti mai scriu PM sa te rog sa incetezi acum te fac pe fata urtupan prost

• Like 17
  • Minus 13

Postat
  •  
  •  
  •  
  • Interests
    FEMEI OBRAZNICE - Nu ai minute sa le suni ? Cum crezi ca vei avea ani sa le iubesti

Ce carditor bolnav poti sa fii.
  • Like 16
  • Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...