Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Tocmai ai cazut testul.

1500 PC

Ce generos poți fi.

Îți aprind o lumânare pentru sănătate la Catedrala Mânturii Neamului românesc :pope

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Părinte, eu nu prea sunt dus la biserică...da mi-ar plăcea să mi-o bag în dânsa...că este tare bună de futut Adina asta...

stiu si ei asta...de aia se agita atata..ar vrea sa-i mituiesc sa ma lase in pace,...crezi ca nu stiu ce zace in ei...ii mai mituiesc cu niste minusuri daca tot nu sunt lasata in pace si tot zgandare kktul cu mine. 

• Like 5
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Ce generos poți fi.

Îți aprind o lumânare pentru sănătate la Catedrala Mânturii Neamului românesc :pope

oooo pasha cat de darnic esti...asta mi-a venit si mie in minte.

• Like 5
  • Minus 11
Vizitator
Postat

Tu nu mai dansa așa de provocator...că îmi iei mințile și te fut virtual :laugh2

pai vezi c a ..ma gasesti pe skype (adinna2014) la show ..(12.00-19.00)..barem sa ma intorci pe toate partile sa vezi ce si cum...virtual evident :)

• Like 3
  • Minus 12
  • Oras:FALASTOACA
Postat

pai vezi c a ..ma gasesti pe skype (adinna2014) la show ..(12.00-19.00)..barem sa ma intorci pe toate partile sa vezi ce si cum...virtual evident :)

Fredoneaza si tu melodia:

Foamea rau ma chinuia....

• Like 9
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Fredoneaza si tu melodia:

Foamea rau ma chinuia....

iar ti-e pofta de pula de la gura mea sa-ti dau si tie...hai deschide gura ca-ti.o dau

• Like 7
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Doamna, care esti tu, doamna! Adina?

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma tot uit pe topicul CE AM GATIT IN ULTIMA VREME si nu vad " tuciul " cu ghebe si bureti ai lui Miky.

A vazut cineva aceasta postare sau iar ne-a mintit ?

• Like 6
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Doamna, care esti tu, doamna! Adina?

mi-am pierdut uzul ratiunii..de care vb pe alt topic..se vede rezultatul deja

• Like 7
  • Minus 12
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

iar ti-e pofta de pula de la gura mea sa-ti dau si tie...hai deschide gura ca-ti.o dau

mi-am pierdut uzul ratiunii..de care vb pe alt topic..se vede rezultatul deja

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 9
  • Minus 9
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Si aceea trebuia sa fie o gluma , prostalaule (promovator)? 

Am spus eu ca faci nopti albe pe aici , ca sa-ti  @promovezi  gratis neputinta , incoerenta si imbecilitatea. .Ce altceva ar putea face o tentativa de barbat ca tine , sarantoc si trist ,  in asociere cu altii de teapa ta ? :laugh2

PS: Na, azi noapte  am adunat niste "bureti" si "ghebe"  din club  , deci mi s-a rupt din nou maciuca de un necajit ca tine (si altii bineinteles)  care face zgomot inutil  din lipsa de ocupatie   :)

post-194745-0-17840500-1507448398_thumb.jpg

post-194745-0-73211400-1507448440_thumb.jpg

post-194745-0-21088500-1507448450_thumb.jpg

• Like 24
  • Minus 17
Postat

Am spus eu ca faci nopti albe pe aici , ca sa-ti  @promovezi  gratis neputinta , incoerenta si imbecilitatea. .Ce altceva ar putea face o tentativa de barbat ca tine , sarantoc si trist ,  in asociere cu altii de teapa ta ? :laugh2

PS: Na, azi noapte  am adunat niste "bureti" si "ghebe"  din club  , deci mi s-a rupt din nou maciuca de un necajit ca tine (si altii bineinteles)  care face zgomot inutil  din lipsa de ocupatie   :)

attachicon.gif20171007_024218.jpg

attachicon.gif20171008_022921.jpg

attachicon.gif20171008_022905.jpg

:laugh2 Ahaha , bogatie mare sa te duci intr-un club :slap2  si chiar m-as simtii atacat daca nu as avea amic posesor de club de noapte, insa, cluburile nu sunt pe placul meu.

Vezi naiba pe unde umbli, ca artificiile alea langa o cutie de carton poate sa duca la al doilea Colectiv si cine naiba mai ponteaza aici sa se faca de ras singur :laugh2 :slap2

Lasand glumele la o parte, cu neanderthalul de mai sus, nu va sugerez sa vad duceti in cluburi fara iesiri , mai ales cele de la subsol din centrul vechi ( am un prieten din copirlarie care e mutilat pe viata din cauza Colectiv ).

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Artificii si hartie, "Colectiv" nu ne-a invatat nimic... :(

Asta arata cat de inteligent este Miky cand se distreaza pe "barosaneala " in locuri  "sigure:laugh2 :slap2

• Like 6
  • Minus 6
Postat

:laugh2 Ahaha , bogatie mare sa te duci intr-un club :slap2  si chiar m-as simtii atacat daca nu as avea amic posesor de club de noapte, insa, cluburile nu sunt pe placul meu.

Vezi naiba pe unde umbli, ca artificiile alea langa o cutie de carton poate sa duca la al doilea Colectiv si cine naiba mai ponteaza aici sa se faca de ras singur :laugh2 :slap2

Lasand glumele la o parte, cu neanderthalul de mai sus, nu va sugerez sa vad duceti in cluburi fara iesiri , mai ales cele de la subsol din centrul vechi ( am un prieten din copirlarie care e mutilat pe viata din cauza Colectiv ).

Io zic sa te uiti putin la calitatea pozelor,ca sa-ti dai seama ce telefon are milionarul. :laugh2

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Artificii si hartie, "Colectiv" nu ne-a invatat nimic... :(

Nu e acelasi lucru ca la  Colectiv (din multe puncte de vedere) si cu autorizatie ISU  valabila , iar efectele pirotehnice sunt obtinute  cu ajutorul unui dispozitiv electronic wireless si vulcani electronice  (pe care il detin si eu) autorizate spre comercializare si folosire in spatii inchise , retine asta   , nu  genul care imprastie particole si schije de  foc . Mai avansam si noi in efecte pirotehnice  :laugh2

PS: Ba @promovare /promotie a prostiei , nu era vorba de bogatie (ca nu am pozat si aratat bautura de pe masa , oricum nu-ti permiti tu sa dai pe o sticla de vin 100 de lei , cand poti bea de la market o pastiluta Premiat de 7-8 lei   ) era vorba de timpul pe care il aloc distractiei  , nu sa ma cert cu un fraier ca tine pana in miezul noptii pe aici.. Asta  o fac doar atunci cand vrea pula mea si cand  limita prostiei tale  depaseste pragul de acceptare si se indreapta spre o cota destul de alarmanta , chiar si ptr. tine .  :laugh2

Cu 6300 sunt facute Pisatule . Mint eu cu ceva ?

Regheton ai prins iar tupeu?  Du-te si linge-i curul nemtoaicei si cere-i de final un URO (doar i-ai mai cerut si acesteia)  sa nu pleci acasa cu maro pe maimuta  . Ce plm  imi trimiti PM sa te justifici ca cersetorul  de pizda ...esti deja in lista  Ignor , nu am ce dialoga cu genul acesta de masochisti retardati care cer  uro de la fete :no2

• Like 23
  • Minus 17
Postat

Io zic sa te uiti putin la calitatea pozelor,ca sa-ti dai seama ce telefon are milionarul. :laugh2

Fie ca e milionar sau nu , tot un turnator ipocrit ramane.

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Aport la cotet bestie si nu-ti mai face de lucru....ras de barbat , ai ajuns sa stai cu limba in curul Pisatului , alt mocofan  ca si tine , care paraziteaza  zilnic pe aici doar ptr. a produce diversiuni si scandaluri  ieftine ,  ca si voi  de altfel   :)

• Like 23
  • Minus 17
Postat

attachicon.gif20171007_024218.jpg

attachicon.gif20171008_022921.jpg

attachicon.gif20171008_022905.jpg

Prostituata masculina,nimeni nu mai pune botul la fumigenele tale ieftine.

Iti spun eu de ce faci doar 50-60 de postari pe zi.Esti ocupat sa imparti cele 4600 de puncte zilnic,iar asta dureaza 6-8 ore

Ti-ai dracu' de tarani basiti si mitomani!

post-243757-0-71930900-1507465455_thumb.jpg

post-243757-0-27772100-1507465471_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 14

Postat

Nu te agita ptr. mine , PISATULE , nu castig bani mai multi sau mai putini din cauza acestora  :laugh2

PS: Mai baga 10 , ca sa ai cu ce sa te lauzi

• Like 23
  • Minus 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...