Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ce umilinte a indurat in ultimile saptamani,nu doresc nici dusmanilor mei.

A indurat ,corect.Dar este atat de infumurat si de prost incat nu-si da seama ca este umilit,prostia din el refuza sa creada ca este umilit

Cum poti explica unui prost ca este prost?

• Like 4
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

se plange la toti ca primeste minusuri omitand sa spuna ca da si el , mi-a dat mai devreme vreo 300 si in momentul asta nu se mai opreste sa ma minuseze.Poponar pervers 

Face la toti pe care-i considera impotriva lui. La mine nu prea are postari dar maine dimineata cred ca voi avea destule acumulate... Crede ca daca el pune pret pe reputatie, toti gandesc ca el... 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Face la toti pe care-i considera impotriva lui. La mine nu prea are postari dar maine dimineata cred ca voi avea destule acumulate... Crede ca daca el pune pret pe reputatie, toti gandesc ca el... 

Esti putin prostut Corectule , pacat de varsta , ca esti afumat :)

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu

se plange la toti ca primeste minusuri omitand sa spuna ca da si el , mi-a dat mai devreme vreo 300 si in momentul asta nu se mai opreste sa ma minuseze.Poponar pervers 

Nasosule lasa ca recuperezi cu ANDREEABUBU. Deja ai inceput sa postezi si sa te si votezi in acelasi timp , oligofrenule :laugh2

Sa nu zici ca intra in acelasi timp cu tine , ca stati in aceeasi locatie ....semiproxenetule .

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu

Unde a disparut ? Cine l-a banat ? :-O ..pt injuraturi ?

NU , cele trei rapandule au strans din nou randurile si s-au aliat ca in vremurile bune sa baneze : miky77 , adina milf si cristiano29 .

Nu e nimic ca adina o sa il depasesca pe miky ca cel mai prost user al forumului

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

NU , cele trei rapandule au strans din nou randurile si s-au aliat ca in vremurile bune sa baneze : miky77 , adina milf si cristiano29 .

Nu e nimic ca adina o sa il depasesca pe miky ca cel mai prost user al forumului

Bai prostane, azi am stat max 15 minute pe forum...si i am dat vreo 4-5 minusuri...asta nu inseamna ca eu l am banat.

Nu ca mi ar parea rau...sunt curios daca avea vreo recenzie..ma voi uita maineðŸ˜

Iar vorbesti doar ca sa te afli in treaba!

• Like 9
  • Minus 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...