Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Baaaaaa...! o sa platesti pentru umilinta as

recunosti deci ca ai fost umilit mizerie! 

• Like 6
  • Minus 7
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

Le-ai sters ca erau toate de 5- maxim 7 si erai cam de evitat  . A ramas doar a lui Cinestie si Adevar (clona lui)  de 9 spre 10  :no2

Hai fugi , ca a bagat Shaorma cu de toate la Dristor , nu mai basi minciuni pe

Parinte Pipilica chiar asa gradina mare de Prosti poate exista?De ceva vreme pomeneste de Shaorma,cred ca este nemancat parinte. Zic sa lasi de la tine sa strangi la cutia milei cv si sa-i dam sa manance poate ca de foame abereaza si delireaza

• Like 27
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Parinte Pipilica chiar asa gradina mare de Prosti poate exista?De ceva vreme pomeneste de Shaorma,cred ca este nemancat parinte. Zic sa lasi de la tine sa strangi la cutia milei cv si sa-i dam sa manance poate ca de foame abereaza si delireaza

Ba tembelule,  vorbesti cu Pisoarca si ma citezi pe mine ? Tu ori esti prost , ori nu . :slap2

• Like 7
  • Minus 16
Vizitator andreeabubu
Postat

Ba tembelule,  vorbesti cu Pisoarca si ma citezi pe mine ? Tu ori esti prost , ori nu . :slap2

daca esti prost ce pretentii putem avea de la PROSTUL FORUMULUI

• Like 26
  • Minus 5
  • Oras:DA
Postat

proasta pizdii tu cu cine vorbesti acum ?Vezi ca scrie acolo ''Asteapta"" ? Ori esti prost ori esti prost alege tu

• Like 15
  • Minus 18
Vizitator andreeabubu
Postat

proasta pizdii tu cu cine vorbesti acum ?Vezi ca scrie acolo ''Asteapta"" ? Ori esti prost ori esti prost alege tu

De la Shaorma cu porumb i se trage 

• Like 26
  • Minus 5
Vizitator andreeabubu
Postat

mananca porumbul si stiuletele si-l baga in cur

asta este folosit de el?

post-234646-0-84668500-1510680966_thumb.jpg

• Like 28
  • Minus 5
Postat

Astept ca am incaruntit in plm de cand dai minusuri si se face dimineata

Daca mai dai asa  rapid o ca se strice touch-ul de la tableta si manuta ta de bosorog.  si nu o sa mai poti toca ceapa si morcov in bucatarie  

daca imi platiti contul pe luna viitoare va vand un script mai lent de minusat :)

PS: Hai fa monolog , tu cu BUBU , bosorogea :rax2

• Like 7
  • Minus 16
Vizitator andreeabubu
Postat

Cu siguranta ca prea este tocit  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am inteles de ce anul acesta recolta de porumb arata asa.A abuzat miky de el. Vai rozeta lui :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 27
  • Minus 5
Postat

Am inteles de ce anul acesta recolta de porumb arata asa.A abuzat miky de el. Vai rozeta lui :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Rozeta? Eu cred ca are ascutitoare in loc de gaoz 

• Like 15
  • Minus 18
Vizitator andreeabubu
Postat

Rozeta? Eu cred ca are ascutitoare in loc de gaoz 

lattachment=465896:3.jpg]

ceva de genul

post-234646-0-23201300-1510681495_thumb.jpg

• Like 25
  • Minus 5
Postat

lattachment=465896:3.jpg]

ceva de genul

corect  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 17
  • Minus 17
Vizitator andreeabubu
Postat

Ei ca sa vezi moarta m nu are somn iar da cu minus, MIky saracul a iesit pe flancul drept cu un muschetar ,saracii de voi sunteti compromisi pe viata. Marto da cu minus pana vomiti draga mea nu ma doare

• Like 26
  • Minus 5
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Astept ca am incaruntit in plm de cand dai minusuri si se face dimineata

Daca mai dai asa  rapid o ca se strice touch-ul de la tableta si manuta ta de bosorog.  si nu o sa mai poti toca ceapa si morcov in bucatarie  

daca imi platiti contul pe luna viitoare va vand un script mai lent de minusat :)

PS: Hai fa monolog , tu cu BUBU , bosorogea :rax2

Miky,iar iti pierzi timpult tau destul de pretios aici?

• Like 31
  • Minus 26
Postat

Miky,iar iti pierzi timpult tau destul de pretios aici?

Andreea a spus ca poimaine i se termina contul si nu mai vrea sa ramana pe nimfo asa ca vrea sa fie banata, daca poponarul nu o aduce la -400 trebuie sa o aducem noi

• Like 16
  • Minus 18
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Ei ca sa vezi moarta m nu are somn iar da cu minus, MIky saracul a iesit pe flancul drept cu un muschetar ,saracii de voi sunteti compromisi pe viata. Marto da cu minus pana vomiti draga mea nu ma doare

nu te inteleg
http://www.nimfomane.com/poze/spp.png andreeabubu
andreeabubu

VIP Member

• photo-thumb-234646.jpg?_r=1509443928
  • http://www.nimfomane.com/poze/spp.png Super Premium
  • admin.png
  • 1456 Postari:
  • Inscris la:

01 May 2017

• Reputatie: 836

Trimis Astazi, 19:57

daca vezi ca nu te bag in seama dc dai cu minus chiar asa de talamba esti?Suferi de prostie

talamba esti tu, pt 1 minus mi-ai minusat toate postarile , nu te mai da victima
talamba esti cand accepti un cont sp pe care intra  cel care ti l-a dat, daca mai esti activa, vei fi victima colaterala a luptelor aceluia
talambo

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Andreea a spus ca poimaine i se termina contul si nu mai vrea sa ramana pe nimfo asa ca vrea sa fie banata, daca poponarul nu o aduce la -400 trebuie sa o aducem noi

Paguba-n ciuperci , nu este buna nici de trolat , pardon nu esti bun  am vrut sa zic :)

• Like 7
  • Minus 15
Postat

n

talamba esti tu, pt 1 minus mi-ai minusat toate postarile , nu te mai da victima
talamba esti cand accepti un cont sp pe care intra  cel care ti l-a dat, daca mai esti activa, vei fi victima colaterala a luptelor aceluia
talambo

La tine , dar la mine 10.000 cel putin cateva nopti la rand  si apare tot ea ca tuta  si se da lovita pe aici 

Daca era lipsita de ocupatie si nu avea cautare o  Shaorma cu de toate , ce putea sa faca altceva ? .

A venit la Bucuresti  sa dea minusuri baga-mi-as ceva in preocuparile ei  :laugh2

• Like 7
  • Minus 15
Postat

nu te inteleg

http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngandreeabubu
andreeabubu

VIP Member

• photo-thumb-234646.jpg?_r=1509443928
  • http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngSuper Premium
  • admin.png
  • 1456 Postari:
  • Inscris la:

01 May 2017

• Reputatie: 836

Trimis Astazi, 19:57

daca vezi ca nu te bag in seama dc dai cu minus chiar asa de talamba esti?Suferi de prostie

talambo

asteapta, on 14 Nov 2017 - 8:04 PM, said:snapback.png

vai, dar talamba, daca exista,  e victima ta , talambule, cand ii folosesti contul pt luptele tale

• Like 5
  • Minus 6
Postat

La tine , dar la mine 10.000 cel putin cateva nopti la rand  si apare tot ea ca tuta  si se da lovita pe aici 

Daca era lipsita de ocupatie si nu avea cautare o  Shaorma cu de toate , ce putea sa faca altceva ? .

A venit la Bucuresti  sa dea minusuri baga-mi-as ceva in preocuparile ei  :laugh2

Iar plangi dupa puncte taranusi?

• Like 30
  • Minus 28

Postat

Nu plang , prostule ...rad doar de voi ca sunteti fraieri :)

• Like 7
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...