Sari la conținut

Este Miky77 prostituata masculina?

109 membri au votat

1. 1. Miky77 este curvar autentic,sau prostituata masculina?

• Miky77 este curvar autentic
      29
    • Miky77 este o prostituata masculina parsiva.
      80

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Astea cu dau si io minusuri la vreo 10 persoane dar habar nu am cine sunt ceilalti astea-s povesti .

Prostii de prostit pe prosti.

Ajungeti la semnatura mea bai pulelor.

Lasa ca DMX la multi le-a stat in gat si pana acum si o sa mai stea si de azi incolo.

Dusmanii mei au un punct comun TOTI

SE ASCUND DE MINE

Ahahahahahahahahahahahahhahahaha :))))))))

Cred ca te faci ca nu intelegi...am spus ca pe avpop, pulesteu si picon ii minusez din orice pozitie.Te am rugat sa imi arati alte persoane pe care le am minusat impreuna cu acele conturi.

Inca astept.

• Like 7
  • Minus 15
  • Oras:Secret
Postat

Boule..unde vezi zecile de mii de puncte la reputatia mea?

1.Zeci de mii de Pc ti-au fost date pe contul banat de CSP,pe asta cum pula mea sa-ti dea zecii de mii daca ai 200 de postari?

2.Minti exact ca o prostituata cand spui ca nu ai minusat la comanda.Cand ai incercat sa banezi contul Sfantului Parinte impreuna cu Miky77,Marta,Anonna,Adina........Nu a fost la comanda Prostituata masculina.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Deci, imi spui pe cine am mai minusat?

Sau vb fara sa ai habar, ca altii de pe aici?

Bai nu ma enerva ca jar mananci

astea textele astea muiste de genu eu dau de cateva luni minusuri la diferite conturi da nu stiu cine s aia care la fel ca mine de luni intregi dau cu mine minusuri impreuna la aceleasi persoane si plusuri la aceleasi persoane astea  sunt povesti rtardate .

Cu cine pula mea crezi ca vorbesti ba?

Incerci sa ma iei de prost pe fata ?

Auzi acolo nesimtitu

• Like 21
  • Minus 13
Postat

1.Zeci de mii de Pc ti-au fost date pe contul banat de CSP,pe asta cum pula mea sa-ti dea zecii de mii daca ai 200 de postari?

2.Minti exact ca o prostituata cand spui ca nu ai minusat la comanda.Cand ai incercat sa banezi contul Sfantului Parinte impreuna cu Miky77,Marta,Anonna,Adina........Nu a fost la comanda Prostituata masculina.

Boule..nici pe contul banat nu am avut zeci de mii de puncte...mai informeaza te.

Pe pisulica l am minusat fara comanda...in urma comentariilor facute la adresa mea.

Esti varza

• Like 9
  • Minus 15
Postat

astea textele astea muiste de genu eu dau de cateva luni minusuri la diferite conturi da nu stiu cine s aia care la fel ca mine de luni intregi dau cu mine minusuri impreuna la aceleasi persoane si plusuri la aceleasi persoane astea sunt povesti rtardate .

Auzi acolo nesimtitu

Esti chiar prost...altceva nu am ce sa iti spun.
  • Like 9
  • Minus 15
Postat

astea textele astea muiste de genu eu dau de cateva luni minusuri la diferite conturi da nu stiu cine s aia care la fel ca mine de luni intregi dau cu mine minusuri impreuna la aceleasi persoane si plusuri la aceleasi persoane astea sunt povesti rtardate .

Auzi acolo nesimtitu

Zi bai pula pe cine am minusat impreuna cu acele conturi ...inafara de cei 3.

Vreau nume daca tot vb ca proasta in targ.

• Like 7
  • Minus 15
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nervosule , ai ingurgitat orez stricat ? Sau Saniuta continea prea mult alcool etilic si nu era de calitate  ? 

http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/03/20/10.gif

• Like 6
  • Minus 11
Postat

Boule..nici pe contul banat nu am avut zeci de mii de puncte...mai informeaza te.

Pe pisulica l am minusat fara comanda...in urma comentariilor facute la adresa mea.

Esti varza

Prostituta lui Last Unicon,ai minusat si banat membri vechi cu alte SP-uri,de exemplu cu @jcoadm

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Esti chiar prost...altceva nu am ce sa iti spun.

Sa moara ma-ta daca is io chiar prost?

hai zi baga mi-as pula in gura ta de muist

Hai jura-te sa-ti cada pula daca nu stii de cine apartin conturile astea

Postat

Ti am spus ca nu stiu..nu ma repet..astept de la tine sa imi spui pe cine am mai minusat cu acele conturi.

Inca.

• Like 9
  • Minus 15
Postat

Exprimarea asta despre mama o voi raporta...sa stii.
  • Like 7
  • Minus 15
Postat

Ti am spus ca nu stiu..nu ma repet..astept de la tine sa imi spui pe cine am mai minusat cu acele conturi.

Inca.

Sa-ti cada pula daca nu stii de cine apartin conturile de care ti-am spus:wonderwoman motoko13 airforce  robogirl valentin 89 etc

Hai spune asa

Postat

:laugh2  :laugh2  :slap2  :slap2 Tu ceri unei prostituate masculine sa fie sincera???????????

Unuia care se duce la alte prostituate sa le dea limbi in pizda si le numeste Piersicute zemoase?

Citeste recenziile lui daca vrei sa vomiti.

Cica ii place zeama din pizda. :slap2

Ai-de mama lor de distrusi.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Esti varza

Ti-am mai explicat de nu stiu cate ori , cu asta nu trebuie sa intrii prea  mult in dialoguri , altfel e pierdere de timp  si te baga ca actor principal  in scurt metrajele lui , pe care le toarna peste noapte . Altceva mai bun crezi ca are de facut , SOMERUL?  :laugh2

Intelege , e curentat si basta . Ia-o ca atare  :)

• Like 8
  • Minus 12
Postat

Sa-ti cada pula daca nu stii de cine apartin conturile de care ti-am spus:wonderwoman motoko13 airforce robogirl valentin 89 etc

Hai spune asa

Nu stiu..sa mi cada ce vrei tu
  • Like 9
  • Minus 15
Postat

:laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2 Tu ceri unei prostituate masculine sa fie sincera???????????

Unuia care se duce la alte prostituate sa le dea limbi in pizda si le numeste Piersicute zemoase?

Citeste recenziile lui daca vrei sa vomiti.

Cica ii place zeama din pizda. :slap2

Ai-de mama lor de distrusi.

Suge o pipilica
  • Like 7
  • Minus 15
Postat

Nu am nimerit bine nici aici.

Va mai futeti mult pe acele minusuri ?

Sunteti niste copii autisti care mor pentru cateva puncte.

#PuncteleEViataMea

Tu n-ai nimerit bine deja din momentul cand te-ai nascut

Ai de pula mea   =))

Postat

Ti-am mai explicat de nu stiu cate ori , cu asta nu trebuie sa intrii prea  mult in dialoguri , altfel e pierdere de timp  si te baga ca actor principal  in scurt metrajele lui , pe care le toarna peste noapte . Altceva mai bun crezi ca are de facut , SOMERUL?  :laugh2

Intelege , e curentat si basta . Ia-o ca atare  :)

Esti o prostituata masculina care te-ai vandut proxenetilor pentru puncte de reputatie.Ai banat cot la cot cu ei chiar si pe prietenii tai.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Bai ce-i face Putin   lu'  popa asta   :)

https://www.zoso.ro/img/2014/03/putin-popa.gif

PS: Daca il vede SIANA (cosmarul lui de aproape 2 ani ) pe care o tot baneaza intr-una de nebun , ii da Brexit din prima  , chiar si cu pretul unei alte banari  :)

Eu am banat doar pe aceia care m-au tot  jignit in mod constant (chiar si pe tine pe 3 clone) si injurat de familie si mi-i asum oricand , bobleaca

• Like 4
  • Minus 11
Postat

Bai ce-i face Putin   lu'  popa asta   :)

https://www.zoso.ro/img/2014/03/putin-popa.gif

PS: Daca il vede SIANA (cosmarul lui de aproape 2 ani ) pe care o tot baneaza intr-una de nebun , ii da Brexit din prima  , chiar si cu pretul unei alte banari  :)

Esti o prostituata masculina care te-ai vandut proxenetilor pentru puncte de reputatie.Ai banat cot la cot cu ei chiar si pe prietenii tai.

• Like 3
  • Minus 3

Postat

Lasa-l si tu , ca nu mai stie cu ce font sa scrie din disperare  :laugh2

Ba cu negru , ba cu rosu ....ba cu dimensiune mare , ca nu mai vede bine  scrisul

• Like 4
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...