Sari la conținut

Atenție la sifonierul din camera de futting! Să nu râdeți!

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

In prezent încă nu conștientizez cum e ma bine sa procedez... Fost la futut, camera, pat sifonier... Fumez o tigara, discuții, dus o scurtă igienizare, sex. Langa pat, un sifonier, mare, frumos, mai sa ma fac vânzător de mobilă, nu alta.... Dupa vreo 5 minute de oral, parca era o rezonanță, eu nu prea gafai cand dau la buci... Ma gândesc, mă tot gândesc, mi se confirma un gandac de bucătărie... Când am deschis usa, a avut o tentativa sa sara pe mine, acum din viteză sau din prostie, nu știu... Din reflex si frica iam futut un capac, de se latise si el să ma suga, vreo 65kg de boroi, cu papucii in picioare. Eu ma panicasem oleaca ca am crezut că nu mai respira, jegoasa, tipa ca lam omorat pe Bibi al ei, am nimerit usa in mare viteză, cand Bibi se ridicase si cauta un scaun. Afacerea a fost astazi, pe Buzăului, si nu stiu ce sa cred sau ce detalii sa mai dau, ma duc acolo de vreo 2 ani datorita fetei care o sugea bine...

• Like 11
  • Minus 5
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

In prezent încă nu conștientizez cum e ma bine sa procedez... Fost la futut, camera, pat sifonier... Fumez o tigara, discuții, dus o scurtă igienizare, sex. Langa pat, un sifonier, mare, frumos, mai sa ma fac vânzător de mobilă, nu alta.... Dupa vreo 5 minute de oral, parca era o rezonanță, eu nu prea gafai cand dau la buci... Ma gândesc, mă tot gândesc, mi se confirma un gandac de bucătărie... Când am deschis usa, a avut o tentativa sa sara pe mine, acum din viteză sau din prostie, nu știu... Din reflex si frica iam futut un capac, de se latise si el să ma suga, vreo 65kg de boroi, cu papucii in picioare. Eu ma panicasem oleaca ca am crezut că nu mai respira, jegoasa, tipa ca lam omorat pe Bibi al ei, am nimerit usa in mare viteză, cand Bibi se ridicase si cauta un scaun. Afacerea a fost astazi, pe Buzăului, si nu stiu ce sa cred sau ce detalii sa mai dau, ma duc acolo de vreo 2 ani datorita fetei care o sugea bine...

:laugh2

trebuia sa ii dai si ei un capac

• Like 5
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deci de acum cautati in sifoniere :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Nu e de cautat prin sifonier, șifoniere, cu toate ca văzusem la unele, să nu râdeți un lanț de formă, care zbura ușor la o împinger, este de penibilul situatiei, sa crezi că un pusti de 50kg poate sa fie.... guvid, sincer sa fiu daca nu sunt luat prin surprindere sau variantele alaturate, adica daca sunt în mințile mele, fac hochei pe gheata cu vreo 3 ca amărâtul ala... Nici acolo nu mai calc si să fiu sincer cum gandesc acum.... mare noroc au avut de au scăpat așa ușor, ar fi trebuit să le blochez ușa da la intrare și să-mi bat joc de ei vreo câteva ore.... pl. mea, asta a fost să fie, acum nu mai contează....

• Like 5
  • Minus 5
  • Oras:braila
Postat

Da fratica la ce curva ai fost?macar sa mergem pregatiti..

Postat

un link?

mai spusese cineva de o asemanatoare experienta undeva prin Radu Negru capatul lui 4..cv de genul...o fi aceeasi persoana?

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Nu e aceiasi cu siguranta.La capatul lui 4 am fost eu si am lasat si o recenzie ....

Postat

Colegu, până la urmă la care Elena ai fost...are link / topic deschis pe undeva sau este una din cunoștințele tale ?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Avea anunt si la Brăila și in Raid Galați, incerc cand sunt liber si am telefonul de serviciu sa ii las si numarul, elena pe buzaului la scoala 2 e una singură din ce știu eu si este veche, dar veche in meserie....

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Pasarica
  • Oras:Pasarica
Postat

Avea anunt si la Brăila și in Raid Galați, incerc cand sunt liber si am telefonul de serviciu sa ii las si numarul, elena pe buzaului la scoala 2 e una singură din ce știu eu si este veche, dar veche in meserie....

Ar trebui sa fii mai specific madog.

In mod cert nu este elena de la scoala 2.

Am fost de multe ori la ea si nu au fost probleme.

Postat

Bine ai revenit Ionuț, obisnuia să trimită pulalaul de acasa, înainte, sau a fost doar un accident, dar 100% are pește, si încă unul prost... eu nu mai calc la ea, las-o dracului de panarama...

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Bine ai revenit Ionuț, obisnuia să trimită pulalaul de acasa, înainte, sau a fost doar un accident, dar 100% are pește, si încă unul prost... eu nu mai calc la ea, las-o dracului de panarama...

Nu esti singurulu care la plesnit pe bibi :))  un tovaras mi-a vostit ca a patit la fel da eu nu l-am crezut ca am fost la ea de 2 ori sau poate na nu a avut ala norocu sa ma derajenze :)) am totusi 1.94 140 kg.. nu il vedeam bine :)) da deci si eu o trec la de evitat nu doresc sa stau pe la sectie degeba la declaratii..

• Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

PLM pestele in sifonier trebuia sa-l arunci pe fereastra sa vezi stie sa inoate ? .... pardon sa zboare :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...