Sari la conținut

0799270505 ....blonda 32 an

Postări Recomandate

Postat
Descriere

Alina ..ofer companie intima.diverse poziti.sarutari,mangaieri.discretie maxima.doar domnilor care stiu cu adevarat ce isi doresc.*** la tel si web.SERIOZITATE,DISCRETIE MAXIMA.COLEGA URGENT.DRUMUL TABEREI.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vizionarile sunt de baza..:)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

32 de ani... iti dai seama ca e ca la fotbalistii africani, de fapt are mai mult... a venit frigul, urca intretinerea si nu mai merge ca toata vara la terase cu "iubi" asa ca hai la produs... din pacate, la varsta asta e greu sa rezisti pe piata, unde esti in concurenta cu pustoaice de 18-19 ani (astea n-au luat bac-ul, n-au serviciu, dar macar n-au nici obligatii gen copii, parinti, chirie etc.)... asta-i viata!

• Oras:Bucuresti
Postat

am reusit sa vb cu ea, 100 f o+n  200/h, +50 ron anal in functie de...; nu ar avea program fix ca nu are cum dar in principiu intre 8-16:30; ;f deschisa si sincera in conversatie; lucreaza in w//e (un mare plus pt mine), sediul in zona Valea Ialomitei

Postat

Si pozele par reale. Prea departe pentru mine din pacate.

daca ajung, o sa lamuresc daca merita distanta si timpul aferente, in principiu lucreaza cu clientela stabila, mai greu cu cei noi, din lipsa de timp

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

A rasp azi la tel...aleea topoloveni. Cand am intrebat de poze a inchis!

Deci fake!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...