Sari la conținut

JoyeuSE Anniversaire, Picon!

Postări Recomandate

Vizitator bettyblue
Reputație: 0

E o dimineata aglomerata la Urgente. Un batranel rotofei si chel, intr-o camasa roz, sta intins cu fata in jos, pe o targa pe roti. Broboanele de sudoare si grimasele tradeaza durerea care-l apasa. Din cand in cand, inalta capul si – prin lentilele groase ale ochelarilor – ii scruteaza intrebator pe ceilalti pacienti din sala de asteptare. Incearca sa inteleaga daca cei din jur banuiesc motivul pentru care el e aici.

A fost doar un accident! O mai facuse de sute de ori pana azi, nimeni si nimic nu i-au oferit vreodata o placere mai intensa pe lumea asta. De ce, insa, a trebuit sa se intample tocmai azi?

Deodata, in sala rasuna soneria clasica a unui Nokia. In acelasi timp, fundul batranului incepe sa vibreze pe ritmul soneriei. Oamenii din jur incep sa chicoteasca. ‘Raspunde, ba!’ ii striga unul mai sugubat. Timpul se opri in loc pentru batran. Simti ca au trecut secole pana cand un medic se opri in dreptul lui si-i spuse: ‘Domnule Picon, haideti sa vedem cum reusim sa indepartam telefonul asta’.

Spre seara, in aceeasi zi, in food-court la mall. Picon isi verifica mesajele pe telefonul Nokia; nu a primit nimic nou, nici de data asta. E singur la masa. Aprinde o lumanare pe mini-tortul din fata lui, si incepe sa-si cante La Multi Ani in gand. A devenit un fel de traditie pentru el, aglomeratia din mall si atmosfera plina de viata de aici il ajuta sa mai uite de singuratate. Prieteni nu prea are, iar de cand l-a parasit sotia, singura lui forma de socializare a ramas Forumul. Se uita in jur si isi imagineaza ca toti oamenii veseli din jur sunt amicii sai si ca au venit cu totii la ziua lui.

Ofteaza adanc si ia o bucata de tort.

Ce bine ca exista nimfomane.com!

https://yetanotherbitterinfertile.files.wordpress.com/2016/10/553001473-lonely_birthday.jpg?w=259&h=247

:( trist dar adevarat!
  • Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Exista conflicte intre membrii acestui forum? Mi se pare o poveste neamuzanta despre un alt membru,o imaginatie de om bonav a celui care a scris randurile de mai sus.Nu inteleg ce aveti de impartit,dar nu cred ca asta e scopul acestui forum.

forumul asta nu mai este de mult ce a fost. In prezent este o terapie in combaterea singuraratii, frustrarii, ranghinei, etc. Inteleg ca atunci cand ajungi la o varsta, te uiti in urma si cand nu ai realizari mai deloc devii depresiv dar sa sa fii si obsedat si sa stai non-stop pe un forum sa te certi virtual cu ..., nu stii cu cine ptr ca in spatele pc-ului poate fii si un copil de 12 ani dar si un tataie la 80 care a pierdut lupta cu viata! ...asta a devenit forumul si este plin de scriitori! :(
  • Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Mai este un ins care de o vreme tot minuseaza saracu si degeaba se intituleaza "satulcu prostii" de unde si provine de altfel. Un ofticat pe viata care m-a blocat sa nu cumva sa ai dau vreun pm sau ceva de gen'. Nu trebuie sa te superi ca pe tine nu te baga nimeni in seama, astept sa expire contul ala verde al tau si dupa :bye

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Mai este un ins care de o vreme tot minuseaza saracu si degeaba se intituleaza "satulcu prostii" de unde si provine de altfel. Un ofticat pe viata care m-a blocat sa nu cumva sa ai dau vreun pm sau ceva de gen'. Nu trebuie sa te superi ca pe tine nu te baga nimeni in seama, astept sa expire contul ala verde al tau si dupa :bye

Astazi da tot ce poate din el . De maine iar isi aduce aminte ca este somer  , sarac si  ca locuieste in cartierul Berceni cu parintii :laugh2

Si-a inchis si propriul Topic  de rusine  ca a actionat o luna pe aici ca un prapadit  :no2

http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/

• Like 24
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:c
  • Oras:c

Astazi da tot ce poate din el . De maine iar isi aduce aminte ca este somer  , sarac si  ca locuieste in cartierul Berceni cu parintii :laugh2

Si-a inchis si propriul Topic  de rusine  ca a actionat o luna pe aici ca un prapadit  :no2

http://nimfomane.com/forum/topic/96852-oare-cat-de-labagiu-sa-fii/

Iesi afara.javra ordinara!

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Este adevarat ca Picon este o persoana cu dizabilitati? Asa mi-a spus ieri un client care a venit in vizita. Cica ar fii un om cu probleme si din cauza ca nu se poate deplasa singur isi petrece timpul in casa, stand pe PC. Fara nici o suparare dar asa a zis membrul respectiv. Daca este asa imi pare rau ptr situatia lui :(

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Bai  dylanbuc  cum de ai ajuns sa votezi o javra (adica pe @satulcuprosti) care radea de tine de pe anumite conturi clona  ? :hmmm

simplu "cibe se aseamana se aduna"
  • Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata

Este adevarat ca Picon este o persoana cu dizabilitati? Asa mi-a spus ieri un client care a venit in vizita. Cica ar fii un om cu probleme si din cauza ca nu se poate deplasa singur isi petrece timpul in casa, stand pe PC. Fara nici o suparare dar asa a zis membrul respectiv. Daca este asa imi pare rau ptr situatia lui :(

A mancat cacat respectivul client! Ai facut FK cu el?

• Minus 1
Link spre comentariu

Eu nu ma cert pe acest subiect, am relatat ce a zis, nu trebuie sa dai replici taioase ;)

Asa vezi tu replica taioasa? Am spus doar ca acel client, daca el exista cu adevarat, a mintit. Adica pe romaneste a mancat cacat. Si pt faptul ca mi-am facut griji pt tine ca l-ai sarutat tu dai cu minus. Urat! Foarte urat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...