bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Ce echipa credeti ca va castiga aceasta editie?Cine are cele mai mari sanse? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 9, 2017 rapid 3 6 Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 rapidPromoveaza ? ) Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Ce echipa credeti ca va castiga aceasta editie?Cine are cele mai mari sanse? Eu as prefera Chelsea sau PSG dar cred ca tot o echipa spaniola va câștiga (iar). Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Eu vreu o surpriza adica macar in finala sa ajunga PSG sau Manchester City ,Manchester United ca de Spania sunt satul Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Bayern nu are sanse? ) Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Si bayer da la cum joaca in ultimul timp trb mai multa viteza si jucatori tineri nu Ribery si Robben Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Celtic castiga anu' asta ! Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Si bayer da la cum joaca in ultimul timp trb mai multa viteza si jucatori tineri nu Ribery si Robben Ribery are ruptura de ligamente.Crezi ca va aduce ceva nou Jupp Heynckes? Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Celtic castiga anu' asta ! Campionatul ) Link spre comentariu
hardwell86 Reputație: 204 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: hard_well Oras:Pitesti Telefon: hard_well Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Real 100% Link spre comentariu
tmcostin Reputație: 7173 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Ribery are ruptura de ligamente.Crezi ca va aduce ceva nou Jupp Heynckes?Da pentru ca cunoste bine echipa nu cu el a Castigat champions league 2013 finala cu Borussia Dortmund . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Mi-ar place... 2 6 Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Real 100%Sper ca nu Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Mi-ar place...Si mie,dar nu se va intampla asta.Imi place stilul lui Klopp,mereu ofensiv si multa miscare a jucatorilor in teren. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Manchester United Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Real Madrid,Bayern Munchen,PSG,Juventus,Dormind,Barcelona,Manchester united,una din astea. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Manchester UnitedNu cred,dar nu ar fi rau.Nu cred ca pot batea pe city,psg,real,bayern. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Real Madrid,Bayern Munchen,PSG,Juventus,Dormind,Barcelona,Manchester united,una din astea.Prea multe,Dortmund nu cred ca trece de grupe. Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Am pus multe pentru ca toate sunt tari. Cu greu as alege una. Legat de Dormund au sanse la locul 2 (Grupa H: Real Madrid, Borussia Dortmund, Tottenham, APOEL) Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Am pus multe pentru ca toate sunt tari. Cu greu as alege una. Legat de Dormund au sanse la locul 2 (Grupa H: Real Madrid, Borussia Dortmund, Tottenham, APOEL)Au 0 puncte dupa primele 2 meciuri.Sunt sanse de 5% zic eu. Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Acum am văzut,uitasem de cele două jocuri. Da,in cazul asta Tottenham este favorită la locul doi. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Acum am văzut,uitasem de cele două jocuri. Da,in cazul asta Tottenham este favorită la locul doi.Da,se cunosc foarte bine jucatorii,au o echipa bine inchegata.Si chiar joaca fotbal.Eu vreau sa scap de Atletico Madrid aia.Urat stil de joc. Link spre comentariu
bayern munchen Reputație: 27 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Eu cred ca una dintre PSG sau City va ajunge in finala. Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Înseamnă că nu ai vazut Anderlecht,vai de capul lor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum