Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Vom vedea.Nu imi schimb parerea.Mi-e simpatic Muller, dar nu acum.
bayern munchen Reputație: 27 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2018 A luat 3 într-o repriză, ce șanse mai are?O să mai dea Liv doua, să-i liniștească.Nu il halesti pe Pep,nu? Sau nu iti plac echipele umflate cu investitii arabesti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Nu il halesti pe Pep,nu? Sau nu iti plac echipele umflate cu investitii arabesti?Nu e vorba de Pep sau arabi. Vezi cati bani a băgat Abramovici pt un titlu UCL.
bayern munchen Reputație: 27 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2018 Nu e vorba de Pep sau arabi.Vezi cati bani a băgat Abramovici pt un titlu UCL.Care e jucatorul tau preferat?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Care e jucatorul tau preferat?Era Inzaghi. :)
bayern munchen Reputație: 27 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2018 Era Inzaghi. :)Vulpoiul oportunist.Se pare ca fratele lui face treaba buna la Lazio
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 Vulpoiul oportunist.Se pare ca fratele lui face treaba buna la LazioMai nou, chiar Muller. Are neamtu ceva...
bayern munchen Reputație: 27 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2018 Mai nou, chiar Muller. Are neamtu ceva...Si la World Cup pe mana carei echipe mergi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 Nu cred, nu și-a păstrat nicio țară titlul mondial. Italia :))))
doar un om Reputație: 270 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Departe Oras:Departe Postat Aprilie 7, 2018 Pai Italia nici nu s-a calificat nu? Ventura o rusine de selectioner,ce-i drept vina e a lor ca l-au pus.
bayern munchen Reputație: 27 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 7, 2018 Eu merg pe Germania
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Aprilie 8, 2018 Brazilia
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 10, 2018 Barca e out.https://pbs.twimg.com/media/DacrxdEXcAAh6xJ.jpgLa fel și Manchester City.https://pbs.twimg.com/media/DacqT9bWkAAZjD5.jpgTot Real e cea mai tare 2
florin90m Reputație: 2797 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Aprilie 10, 2018 Liverpool elimina Manchester City, 5-1 la general si e o pretendenta serioasa la castigarea Ligii Campionilor. AS Roma reuseste remontada in fata Barcelonei, 3-0 pe Olimpico. E o mare surpiza, insa Roma le-a predat o lectie de fotbal si de daruire catalanilor, iar Messi a fost inexistent. Si eu o vad mare favorita la castigarea Ligii Campionilor pe Real Madrid. 3
best_star Reputație: 360 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Aprilie 11, 2018 Daca Sevilia ar produce surpriza si trece de Bayern, ar fi o adevarata lovitura de teatru sezonul asta de UCL. :laugh2 Practic Realul n-ar avea cum sa rateze anul asta trofeul, ar fi imposibil la ce adversari vor ramane-n competitie. 100% Realul va da-n finala peste Liverpool sau Bayern. HALA MADRID. :first 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 Daca Sevilia ar produce surpriza si trece de Bayern, ar fi o adevarata lovitura de teatru sezonul asta de UCL. :laugh2 Practic Realul n-ar avea cum sa rateze anul asta trofeul, ar fi imposibil la ce adversari vor ramane-n competitie. 100% Realul va da-n finala peste Liverpool sau Bayern. HALA MADRID. :firstðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 Barca e out.https://pbs.twimg.com/media/DacrxdEXcAAh6xJ.jpgLa fel și Manchester City.https://pbs.twimg.com/media/DacqT9bWkAAZjD5.jpgTot Real e cea mai tareðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 Si eu o vad mare favorita la castigarea Ligii Campionilor pe Real Madrid.Si eu ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 S-a dus pe perpulisu'lu'Miskin visul meu, finala Real - Barcelona. Cum sa te bată Roma? 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 M-am saturat de galactici si echipa lor de un miliard. Oricine inafara de Real, sper.Iar jocul lui Bayern cu Sevilia nu mi-a placut deloc. Oricum, la nivelul asta, se poate orice.
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Aprilie 11, 2018 Si Liverpool joacă frumos.
best_star Reputație: 360 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Aprilie 11, 2018 Si Liverpool joacă frumos. Joaca frumos si cam atat. E doar o forma buna de moment a echipei, care din pacate se va pierde repede, pentru ca n-au constanta in joc si nici lotul de jucatori pe care-l au in prezent nu-i poate ajuta sa obtina un trofeu european(UCL sau EL). Cat timp vor mai exista echipe ca REAL, BAYERN sau BARCA, Liverpool nu va putea castiga vreodata trofeul UCL, cel putin nu-n viitorul apropiat. :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum