mario84 Reputație: 12 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Hmmm... Suna periculos. Eva draga, nu te gandesti sa vii si pe la Alba Iulia? Ar fi interesant. Oare sa semnam o petitie? Poate te convingem? ðŸ˜ðŸ¤—😘 Link spre comentariu
michenase Reputație: 625 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Nu inteleg in 2020 ce este greu sa puneti una, doua poze clare. Taiate pe junatate, in umbra... Wsm Link spre comentariu
Vizitator sanyi2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Nu inteleg in 2020 ce este greu sa puneti una, doua poze clare. Taiate pe junatate, in umbra... WsmNu vrea sa fie recunoscută. Link spre comentariu
michenase Reputație: 625 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Sa arati corpul fara fata numa mama si iubitu te recunosc. Link spre comentariu
eva bruneta Reputație: 486 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Buna dimineața! Cum voi ajunge in Oradea voi ruga un client sa îmi fac doua poze ca sa ma vezi completa dar îți poți imagina puțin ca nu am gambe de fotbalist. Va pup! Începând cu ziua de duminica o sa încep programările pentru zilele care voi sta in Oradea. 3 Link spre comentariu
raul2774 Reputație: 837 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Daca nu ma-nsel ai zis ca din data de 12 Oct vei fi la Oradea,sa ne programam etc..cum sa ne programam?prin unde radio?sau cum..?am sunat azi de 15 ori in 6 ore..am trimis sms..nimic !ce pot sa zic..?sedere placuta la noi !ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
schema h Reputație: 166 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Si eu i am scris ieri pe whatsup...nici seen :) Link spre comentariu
Vizitator sanyi2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Sa arati corpul fara fata numa mama si iubitu te recunosc.S-a speriat și nu a mai venit.Nu a pus alte poze sa nu recunoască mama și iubitul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum