eva adam Reputație: 317 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Stres...ce e ăla.Am trecut peste asta.Mă amuză gesturile acestea copilărești.Și compătimesc mințile bolnave Eva Adam = Doamna X, care și-au pierdut vremea...ca să ce...ca să minuseze pe unul și pe altul pentru ce...doar pentru că nu i-a convenit anumite postări ale respectivilor ?Și îmi pare rău...în loc să ia o jucărie / o carte / să înrămeze poza preferată a nepotului și să i-o lase acestuia amintire a preferat să dea 72 lei pentru ce...pentru a minusa pe unii și a își puncta propriile postări, în lumea asta virtuală ne bună ?nu ai tu bani,cate jucarii are nepotelul meu si cate rame inramate.apropos,azi implineste 5 ani.esti invitatul meu 5 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2017 nu ai tu bani,cate jucarii are nepotelul meu si cate rame inramate.apropos,azi implineste 5 ani.esti invitatul meu Sa-ti creasca sanatos! Deci Morais e sarac zici? Alegeti-va cuvintele in pula mea! Azi ma mai prostesc, maine daca ii prostesc (conving) sa ma angajeze... am scapat unul de altul. 4
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 12, 2017 Azi ma mai prostesc, maine daca ii prostesc (conving) sa ma angajeze... am scapat unul de altul. Ete pula
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2017 Pe 100 ca doar până diseară? Ce mai faci, patimasule?Unii nu stiu cum scape de mine, unii sa ma vada in alta parte, altii m-ar vrea aici ca le mai dau ceva de citit...Conteaza? Pentru tine adica?Racoreste-ma, ca sunt extrem de inghetata de propunerea unui... sa vina diseara, sa fiu rece, nu chiar gheata! 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2017 Ce chestie, ne scriam in acelasi timp... Ies, mi-am depasit demult timpul alocat.
vistantric Reputație: -3413 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Octombrie 12, 2017 Parca zicea pe undeva ca nu a numit-o nebuna... in conditiile date... curios de ce? Bine, banuim. Lui dmx i-am zis că are o obsesie si la v-ship se observa ceva ca o ruptură de personalitate, dar nu i-am analizat-o si nici nu am expus nimic din observația mea...că mi-a fost lene. 12 18
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 12, 2017 ce-o face amanda ? 1
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 12, 2017 ce-o face amanda ? Se ghiftuieste cu o saorma si cu o vodka Ca de obicei 2 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2017 Se ghiftuieste cu o saorma si cu o vodka Ca de obicei Am gusturi mai...Daca tot te chinui sa fim prieteni... Absolut vodka nu-mi place, iar fast food rareori este alegerea mea, prefer sa gatesc ceva bun sau sa apelez la un restaurant.Ia de intelege ca si aseara am dat pe cineva afara... Ala se holbeaza la mine de 7 ani si nu a inteles... 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 12, 2017 ce-o face amanda ? Eu nu as plati un cont SP, mi se pare o aberatie. Niciun om oarecum sanatos psihic n-ar sta sa minuseze N postari decat daca sufera de obsesii...Ti-a mai zis lumea ca o sa ramai cu psihopati...Baga o regula noua, orice cont, fie si SP, la N rapoarte este banat automat. Ca sa tii la bani primul ban e de 2 zile, al doilea e permanent.Nu uita un principiu, cu cat e mai greu, cu atat e mai dorit. 1 4
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 13, 2017 Eu nu as plati un cont SP, mi se pare o aberatie. Niciun om oarecum sanatos psihic n-ar sta sa minuseze N postari decat daca sufera de obsesii...Ti-a mai zis lumea ca o sa ramai cu psihopati...Baga o regula noua, orice cont, fie si SP, la N rapoarte este banat automat. Ca sa tii la bani primul ban e de 2 zile, al doilea e permanent.Nu uita un principiu, cu cat e mai greu, cu atat e mai dorit. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2017 Esti mai ceva ca o curva! Daca vine unu' nespalat si bolnav psihic... tu il primesti oricum?!No, dude, mai selecteaza, asa esti apreciat! Mergi pe standard mai ridicat si o sa-ti ridici site-ul, zau, nu mai ai ce sa citesti... multi au renuntat la recenzii... se alege praful! Nu zic de rau, mai gandeste-te. 1 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Am gusturi mai...Daca tot te chinui sa fim prieteni... Absolut vodka nu-mi place, iar fast food rareori este alegerea mea, prefer sa gatesc ceva bun sau sa apelez la un restaurant.Ia de intelege ca si aseara am dat pe cineva afara... Ala se holbeaza la mine de 7 ani si nu a inteles...... si cum se holeaza? pe geam? 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 Eu nu as plati un cont SP, mi se pare o aberatie. Niciun om oarecum sanatos psihic n-ar sta sa minuseze N postari decat daca sufera de obsesii...Ti-a mai zis lumea ca o sa ramai cu psihopati...Baga o regula noua, orice cont, fie si SP, la N rapoarte este banat automat. Ca sa tii la bani primul ban e de 2 zile, al doilea e permanent.Nu uita un principiu, cu cat e mai greu, cu atat e mai dorit.si cu rapoartele fake ?..ce te faci?? 4 12
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 si cu rapoartele fake ?..ce te faci??Cel mai bine ar fi ... ban "temporar" 12h, 24h, 5 zile etc. in functie de nr. de rapoarte. La 3 ban-uri temporare maxime ... ban permanent. dat cu "sec". Si cel mai tare .... "post denided". Adica sa fi legat de maini si de picioare si sa te sodomizeze inamicul. si sa nu poti sa faci nimic. Tot asa cu variante temporare de diferite durate. My name is ..... Visinescu 2 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 13, 2017 .esti invitatul meuCe viață tristă poți să ai, Eva Adam = Doamna X dacă de dimineața până seara și noaptea, ca hoții, stai pe site pentru a îi minusa pe cei care te-au supărat pe topicul tău de la Brăila. PS - Dacă mi-ai fi trimis PM acum o lună și m-ai fi invitat, în loc să mă minusezi la greu, poate nu ai fi pierdut aiurea o lună din viață. 2 4
eva adam Reputație: 317 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 viata mai trista ca a ta,nu pot sa am.eu nu stau ca tine non stop pe net 4 5
eva adam Reputație: 317 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 Ce viață tristă poți să ai, Eva Adam = Doamna X dacă de dimineața până seara și noaptea, ca hoții, stai pe site pentru a îi minusa pe cei care te-au supărat pe topicul tău de la Brăila. PS - Dacă mi-ai fi trimis PM acum o lună și m-ai fi invitat, în loc să mă minusezi la greu, poate nu ai fi pierdut aiurea o lună din viață.hai sa te dau in vileag,domnule juniormorais=marian cristescu.ieri a fost piatra de temelie,care mi-a intarit ceea ce presupuneam .am descoperit ca esti una si aceeiasi persoana.si nu o zic numai eu ,o zice multa lume.sunt multe chestii care se bat cap in cap,dar ieri am descoperit ceva.ai in vocabular cuvantul (aide),ceea ce gramatical,se scrie (haide).amandoi scrieti acest cuvant(aide),nu( haide).amandoi postati unul dupa altul,pe aceleasi topice.niciodata nu sunteti online amandoi o data.amandoi va dati puncte de reputatie,unul la altul.si inca ceva.niciodata nu v-ati dat reply la vreun post,adica sa comenteze junior la ce a postat cristescu si invers.amandoi aveti un r in denumirea userului si folositi cuvantele mamaie,bre,matale.si multe altele. 4 5
eva adam Reputație: 317 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/35833-marian-cristescu-discutiiii/?view=findpost&p=615387 4 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 13, 2017 viata mai trista ca a ta,nu pot sa am.eu nu stau ca tine non stop pe netIar ai băut de dimineață și, ca de obicei, scrii tâmpenii ?Mă acuzi, și îl acuzi pe un alt topic pe colegul Cristescu Marian, că stăm non stop pe net…și totuși, tot tu zici niciodata nu sunteti online amandoi o dataTu ai 2 cuvinte la un loc ?Care este problema ta dacă, uneori, postez pe anumite topice altături de ”amicul” tău Cristescu și de alți colegi ? Te pomenești că Gbolovan sunt tot eu…sau poate este Cristescu. Chiar trebuie să îți cerem voie unde să postăm, când să postăm și ce postări să le apreciem…și eu apreciez postările care îmi plac, indiferent de cel care postează. Te deranjează?Ai cercetat tu toate topicele pe care am postat eu sau respectivul ca să vezi dacă i-am dat sau nu replică…ori folosim nu știu ce cuvinte uzuale…dacă nepotul tău îți zice mamaie sau matele nu îi așa că îl cheamă Cristescu ?Discuția asta s-a mai purtat…dacă eu eram Cristescu ori Cristescu eram eu nu crezi că Administratorul siteului bana unul dintre cele 2 conturi, de multă vreme ?Pe mine nu mă interesează ce cred unul cu care am avut dispute pe acest site și pe altul.Iar cu argument de genul amandoi aveti un r in denumirea userului dovedești o slabă cultură.Ca să nu zic prostie.Păcat că nu mai este doctorul Coboleanu ca să te vadă... 2 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2017 si cu rapoartele fake ?..ce te faci?? Un raport se face legat de vocabular. Daca vorbim de clone care au IP-uri diferite, este egal cu zero.Cum e si faza asta cu Junioru' si Cristescu... Prea mult timp si paranoia. Auzi expresie "folosesc aceleasi emoticoane!" Astea sunt preferatele mele, sa vedem cate clone am pe site! N-am! Nu vad sensul la "rapoarte fake". 1 4
stalingrad Reputație: 44 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 13, 2017 hai sa te dau in vileag,domnule juniormorais=marian cristescu.ieri a fost piatra de temelie,care mi-a intarit ceea ce presupuneam .am descoperit ca esti una si aceeiasi persoana.si nu o zic numai eu ,o zice multa lume.sunt multe chestii care se bat cap in cap,dar ieri am descoperit ceva.ai in vocabular cuvantul (aide),ceea ce gramatical,se scrie (haide).amandoi scrieti acest cuvant(aide),nu( haide).amandoi postati unul dupa altul,pe aceleasi topice.niciodata nu sunteti online amandoi o data.amandoi va dati puncte de reputatie,unul la altul.si inca ceva.niciodata nu v-ati dat reply la vreun post,adica sa comenteze junior la ce a postat cristescu si invers.amandoi aveti un r in denumirea userului si folositi cuvantele mamaie,bre,matale.si multe altele. Uat?! 2 14
stalingrad Reputație: 44 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 13, 2017 Eu îmi pun doar o simpla intrebare...De ce mi se impune sa oftez?Poate ca eu ma surprind fiind catarata intr-un copac sau stau in pluta la piscina si privesc cerul chiar in momentul...cand niste prosti imi fac bananarea contului sau un copil moare intr-o explozie in războiul nu stiu cui!De ce se cere oftatul meu?...Mie aceasta imi da de gandit...căci conflictele si-au gasit si isi gasesc răspunsul deja de mii de ani. Nu-ți impune nimeni să oftezi, dar sunt unii care oftează. La fel și cu femeile-vaci: nu le impune nimeni să fie vaci, dar sunt unele... 2 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2017 Iar ai băut de dimineață și, ca de obicei, scrii tâmpenii ?Mă acuzi, și îl acuzi pe un alt topic pe colegul Cristescu Marian, că stăm non stop pe net…și totuși, tot tu zici niciodata nu sunteti online amandoi o dataTu ai 2 cuvinte la un loc ?Care este problema ta dacă, uneori, postez pe anumite topice altături de ”amicul” tău Cristescu și de alți colegi ? Te pomenești că Gbolovan sunt tot eu…sau poate este Cristescu. Chiar trebuie să îți cerem voie unde să postăm, când să postăm și ce postări să le apreciem…și eu apreciez postările care îmi plac, indiferent de cel care postează. Te deranjează?Ai cercetat tu toate topicele pe care am postat eu sau respectivul ca să vezi dacă i-am dat sau nu replică…ori folosim nu știu ce cuvinte uzuale…dacă nepotul tău îți zice mamaie sau matele nu îi așa că îl cheamă Cristescu ?Discuția asta s-a mai purtat…dacă eu eram Cristescu ori Cristescu eram eu nu crezi că Administratorul siteului bana unul dintre cele 2 conturi, de multă vreme ?Pe mine nu mă interesează ce cred unul cu care am avut dispute pe acest site și pe altul.Iar cu argument de genul amandoi aveti un r in denumirea userului dovedești o slabă cultură.Ca să nu zic prostie.Păcat că nu mai este doctorul Coboleanu ca să te vadă... E o boala destul de raspandita pe site...Unii nu concep ca sunt mai multe pesoane care nu-i plac, in mintea lor trebuie sa fie una si aceeasi care ii dezaproba, minuseaza, etc.Nu e lipsa de cultura, poate nu e nici prostie, e de psihiatrie! 2 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 13, 2017 Nu-ți impune nimeni să oftezi, dar sunt unii care oftează. La fel și cu femeile-vaci: nu le impune nimeni să fie vaci, dar sunt unele... Nenea, cu tot respectul, asta este scrisa de un porc! 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum