Sari la conținut

0727607358 Dia Diana "Sunt o doamna matura - servicii totale"

Postări Recomandate

Postat

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2020!”

• Like 2
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat
  La 31.12.2019 la 19:27, dia-diana a spus:

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2020!”

La fel iti dorim si noi Dia!!!!! An Nou Fericit!!!!

• Like 2
Postat
  La 15.01.2020 la 16:45, dia-diana a spus:

Buna seara dragii mei.    De vineri dimineata voi fi disponibila pt BM cateva zile . :hug1

pe mine mar interesa daca faci si face fuck ..
Postat

Dragilor ,doar de maine dimineata sunt disponibila.Pt programari imi puteti lasa si sms ,confirmare cu 30 min inainte .Pupici :kiss3

• Like 1
Postat
  La 17.01.2020 la 10:43, scurtcircuit a spus:

Buna diana, ceva informati despre serviciile si poze, primim???

Buna ,serviciile le gasesti in semnatura iar poze nu pot sa pun pt ca nu am cont platit.

Postat
  La 17.01.2020 la 20:23, mustiuc a spus:

Poti pune poze pe wwww.imgur.com si atasezi link aici

Multumesc,cand imi voi plati cont voi pune si poze,pana atunci cine vrea sa ma viziteze stie unde ma gaseste.Seara faina tuturor.Maine adica sambata disponibila dupa ora 14. :kiss3

• Oras:Romania
  • Disponibila
  • Oras:Romania
  • Disponibila
Postat

Buna ziua doamna Dia, putem sa stim cand ești disponibila si unde, daca nu e prea mare deranjul pentru un tablou cu tn pt noi........o zi buna si cu scule tari.

Postat
  La 19.01.2020 la 6:54, mariusnicu a spus:

Buna ziua doamna Dia, putem sa stim cand ești disponibila si unde, daca nu e prea mare deranjul pentru un tablou cu tn pt noi........o zi buna si cu scule tari.

Buna dimineata dragilor,azi nu sunt disponibila.De maine dimineata ma puteti gasi pe bd Traian 9 .Va pup.

• Like 1
Postat

Da nu gasesc un numar de telefon am sunat pe nr acela cu 358 la sfarsit dar cva nui bn si nu suna e buna nr ala ?

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
  La 06.02.2020 la 17:44, dia-diana a spus:

Buna seara ,sambata voi fi disponibila in BM incepand cu ora 10 dimineata.Va pup futaciosilor :kiss3

Buna, Diana! Sper sa raspunzi la telefon :D am incercat de doua ori ultima data sa dau de tine

Postat
  La 07.02.2020 la 11:28, vladdragos94 a spus:

Buna, Diana! Sper sa raspunzi la telefon :D am incercat de doua ori ultima data sa dau de tine

Buna ,rasp in limita timpului cand nu sunt ocupata .Pt programari ma puteti suna azi.Pupici :kiss3

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...