Sari la conținut

Seth Rollins nu va fi disponibil timp de 3 saptamani

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot
Postat

Buna seara!

Breaking News!

Seth Rollins nu va mai fi disponibil timp de 3 saptamani deoarece maine va pleca din Romania in Thailanda.

Vreau sa va mai spun ca m-am intors si eu,si il voi inlocui.

• Oras:heaven
Postat

Buna seara!

Breaking News!

Seth Rollins nu va mai fi disponibil timp de 3 saptamani deoarece maine va pleca din Romania in Thailanda.

Fi-r-ar a naibii sa fie!

se intoarce piticu meu de gradina pe forum tocmai cand eu ma retrag

dar de ce ai scos pitiponcu frate siamez la produs la testate?

eu stiu ca sunteti baieti de oras, mari vipuri si prezenta sau lipsa voastra trebuie neaparat anuntata in orice mediu,dar chiar asa la produs in vazul lumii si testat pe deasupra? :))

mai baby, iubi, mogaldeata simpatica ce esti, rareori cineva ma face sa rad ca tine. desigur de tine,nu cu tine

offf ce rau o sa imi para ca nu apuc sa fac teasing cu tine :)))

• Like 2
Postat

Vezi ca rade lumea de tine ca esti cam agramata.Baga niste coceni in gura cand vorbesti ca poate reusesti mai bine.

Postat

Vezi ca rade lumea de tine ca esti cam agramata.Baga niste coceni in gura cand vorbesti ca poate reusesti mai bine.

:))))

asa ! mai spune ceva rapid pisi ca pe urma nu mai intru

vezi ca is pe o dieta carnivora si nu te precipita sa imi dai carnita chiar daca te-ai uda tot in compania mea si nici nu-s accesibila dorobantistilor

Deci, sunt sincera acum ca habar nu ai cat de drag imi esti

ma amuz copios

repede spune-mi ceva, incearca sa ma jignesti

ps as putea sa te medietez a gramatica, doar ca nu imi merg cateva taste direct pe laptop si mi-e lene sa ba usb cu tastatura

hai fa tumbe, incanta-ma :D:D

nu mai pot de dragul lui God bless his soul :))

• Like 1
Postat

Si sa stii ca imi pare bine ca Seth e plecat cu duda, el n-are haz spre deosebire de tine. O fi fratioru tau, insa e extrem de plictisitor

TU imi umpli lumeaq de culoare :heart:

• Like 1
  • Oras:nairobi
Postat

ooo bobinatorul zis consumatorul de putzocalmin, tin minte ca anu trecut amenintai ca pici forumu tu cu puterile tale, ce s-a ales de amenintarea ta anala?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

ooo bobinatorul zis consumatorul de putzocalmin, tin minte ca anu trecut amenintai ca pici forumu tu cu puterile tale, ce s-a ales de amenintarea ta anala?

Stai cuminte Ramboo,pot sa il pic oricand,dar care ar mai fi distractia?

Postat

poti sa iti pici singur o cutie de santal in gaoz

Coaie daca tot te dai tu mare aici,nu mai bine vrei sa ne vedem ca sa incheiem orice discutie.Sunt plictisit de astia care stau si se dau mari pe net.

Postat

Coaie daca tot te dai tu mare aici,nu mai bine vrei sa ne vedem ca sa incheiem orice discutie.Sunt plictisit de astia care stau si se dau mari pe net.

doar pula lu tactu ce mai trezeste pofta de viata din tine. ia pica ma site`u boschetar mic ca tot te lauzi

Postat

doar pula lu tactu ce mai trezeste pofta de viata din tine. ia pica ma site`u boschetar mic ca tot te lauzi

Vad ca eviti provocarea mea,era clar.Pentru mine esti un 0 atata timp cat n-ai tupeu.Nu iti mai dau atentie.Poti sa vorbesti singur.Imi plac barbatii nu pizdele fricoase.

Postat

Vad ca eviti provocarea mea,era clar.Pentru mine esti un 0 atata timp cat n-ai tupeu.Nu iti mai dau atentie.Poti sa vorbesti singur.Imi plac barbatii nu pizdele fricoase.

tocma ai recunoscut ca iti place pula , hai pica site-u sau doar te-ai laudat ca il pici ca o pizda fricoasa?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

tocma ai recunoscut ca iti place pula , hai pica site-u sau doar te-ai laudat ca il pici ca o pizda fricoasa?

E ultima interventie in cazul tau.Daca nu te duce capul sa interpretezi ce scriu si  tu cistesti motamo ce e scris, e clar.Am zis ca nu are rost sa pic deoarece nu ar mai fi amuzant.Pa,continua sa stai ascuns virtual,eu nu te mai bag in seama pana nu renunti in a fi pizda.

Postat

E ultima interventie in cazul tau.Daca nu te duce capul sa interpretezi ce scriu si  tu cistesti motamo ce e scris, e clar.Am zis ca nu are rost sa pic deoarece nu ar mai fi amuzant.Pa,continua sa stai ascuns virtual,eu nu te mai bag in seama pana nu renunti in a fi pizda.

Mai copil trotineta dar cu mine de ce nu vorbesti? :(

fuge de mine parca-s satana 

• Like 2
Postat

Mai copil trotineta dar cu mine de ce nu vorbesti? :(

fuge de mine parca-s satana 

pt ca esti fata si nu ii poti promite pula.

• Like 1
  • Minus 4

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara!

Breaking News!

ne doare in pula.

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...