Sari la conținut

UN CADOU DIN PARTEA MEA

miky77

UN CADOU DIN PARTEA MEA :)  

26 membri au votat

1. 1. Din cand in cand mai fac cadouri , chiar si conturi verzi. De data aceasta m-am gandit sa-i ofer unuia enumerat mai jos un cont SP sa-si nimiceasca inamicii , poate si pe mine .Deci cine ati dori sa castige? Promit sa ma tin de cuvant .

• PROMOVATOR - virginul timid , dar tare in clanta
      0
    • FANEDELASCULARIE (aka Lisandru) - sifiliticul convins al forumului
    • CINESTIE o butelie ,care se promoveaza pe contul (andreeabubu ) , mosul bucatar si libidinos
    • PICOAIE ars la coaie
    • HENZO si clonele ....chiar si pe contul @puloiulbReton esti deosebit de prost
    • NU CRED CA ESTE BENEFIC ACEST CADOU . HATERII ISI VOR FACE DE CAP

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Am facut bine si mi se intoarce cu rau.

Duminica o cunostinta si-a dat foc la casa si s-a spanzurat.

Treaba e serioasa.

ti-am citit o traznaie , am si votat-o 

ce zici acolo e de can-can :)

• Like 21
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:In Your Nightmares :)

Iote ce grijuliu e Vali cu mine :). O scama de-un micron pe turul pantalonilor si s-arunca buluc la picioarele mele.

Vali, iertata-mi fie intarzierea; era sa-mi scape postarea ta. N-am cum sa ridic fiecare sageata de-a lu' Miskin acum.

Cine-i Vali, popandaule?

Incet, incet te pipilizezi si tu. :slap2

Pe tine te doare curul la cata pula iti iei zilnic

Esti mereu cu pula-n gura. benzinarule! Sechele, probabil, ale deselor tale vizite in biroul sefului de la peco.

• Like 1
  • Minus 11
Link spre comentariu

Ce vreau să fiu, pyzdoyule....? Hyp...? Ce morții mă-tii e asta? Deja rupi norma la cretinism azi.

N-am trecut la “mame”. Am trecut la mă-ta, boule.

Hip is a slang for fashionably current,[1] and in the know. To be hip is to have "an attitude, a stance" in opposition to the "unfree world",[2] or to what is square, or prude.

Hip, like cool, does not refer to one specific quality. What is considered hip is continuously changing.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hip_(slang)

Nu pareai complet imbecil pe contul @laurelian, asa cum te prezinti aici in ultima vreme. Concluzia: te-au pensionat la timp, Mos Handicap.

Link spre comentariu
Vizitator beraru
Reputație: 0

Cine-i Vali, popandaule?

Avea strabunicul meu, Dumnezeu sa-l ierte, o vorba, de fiecare data cand jucam golf: "da-i valetului un nume pe masura si el se va simti om".

M-am gandit sa-ti pun un nume exotic, gen "Servantes", da' am zis ca-ti umplu si mai tare sufletul de bucurie daca te apelez cu unul neaos.

• Like 4
Link spre comentariu

Avea strabunicul meu, Dumnezeu sa-l ierte, o vorba, de fiecare data cand jucam golf: "da-i valetului un nume pe masura si el se va simti om".

M-am gandit sa-ti pun un nume exotic, gen "Servantes", da' am zis ca-ti umplu si mai tare sufletul de bucurie daca te apelez cu unul neaos.

Mersi, bre nea Bergenbier, pentru gandul bun, da' eu nu-mi umplu sufletul cu sentimente aici pe forum. Nu stiu cum esti tu, nu te judec.

Cu siguranta, insa, faci o alta confuzie. Nu aveai cum sa joci golf, asta nu e sportul lacheilor.

• Like 1
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Hip is a slang for fashionably current,[1] and in the know. To be hip is to have "an attitude, a stance" in opposition to the "unfree world",[2] or to what is square, or prude.

Hip, like cool, does not refer to one specific quality. What is considered hip is continuously changing.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hip_(slang)

Nu pareai complet imbecil pe contul @laurelian, asa cum te prezinti aici in ultima vreme. Concluzia: te-au pensionat la timp, Mos Handicap.

Se numește mimetism, pyzdoyule. Care vasilică, dacă sunt înconjurat de căcați, d-ăștia ca tine, foarte probabil încep să semăn și eu cu unu’. Nu-i bai, că de-acilișa îmi iau porția de jeg de câte ori mi se năzare.

Mai treci p-aci, primești muie garantat.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Cine-i Vali, popandaule?

Esti mereu cu pula-n gura. benzinarule! Sechele, probabil, ale deselor tale vizite in biroul sefului de la peco.

Urat vorbesti de pe contul asta Miskine.Nu e suficient de prost cum scrii.Il faci pe vanator sa para mai inteligent decat ai vrut.Scrie cu el cum ne ai obisnuit pana acum

MAI RETARDAT ,MAI HANDICAPAT CU GLUME DE DOI BANI.Hai ca poti

• Like 20
  • Minus 16
Link spre comentariu

Urat vorbesti de pe contul asta Miskine.Nu e suficient de prost cum scrii.Il faci pe vanator sa para mai inteligent decat ai vrut.Scrie cu el cum ne ai obisnuit pana acum

MAI RETARDAT ,MAI HANDICAPAT CU GLUME DE DOI BANI.Hai ca poti

Nu te obraznici din nou, cimpanzeu schizofrenic! Mai bine baga un sandwich de la benzinarie si mars inapoi la pompa!

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Mersi, bre nea Bergenbier, pentru gandul bun, da' eu nu-mi umplu sufletul cu sentimente aici pe forum. Nu stiu cum esti tu, nu te judec.

Cu siguranta, insa, faci o alta confuzie. Nu aveai cum sa joci golf, asta nu e sportul lacheilor.

Tandrule, recunoaste ca aveai o ramura de maslin dupa ureche sau in coltul gurii cand scriai randurile astea.

Ai inceput sa ma abordezi cu un zel care lasa rani adanci pe pulpa indiferentei mele.

• Like 3
Link spre comentariu

Tandrule, recunoaste ca aveai o ramura de maslin dupa ureche sau in coltul gurii cand scriai randurile astea.

Ai inceput sa ma abordezi cu un zel care lasa rani adanci pe pulpa indiferentei mele.

Recunosc ca nu-mi plac lacheii de inchiriat. Mai ales cei care se viseaza poeti si-si pun sufletul pe tava pe forum.

• Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

1  PROMOVATOR - virginul timid , dar tare in clanta

Singurul organ virgin este creierul tau, care nu gandeste :laugh2 .  Cum plm sa fie un timid tare in clanta ? :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2  HENZO si clonele ....chiar si pe contul @puloiulbReton esti deosebit de prost

@puloiulbReton este femeie, ba paranoicule , uiti ca i-ai si cerut servicii de straponare :laugh2

• Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu

1  PROMOVATOR - virginul timid , dar tare in clanta

Singurul organ virgin este creierul tau, care nu gandeste :laugh2 .  Cum plm sa fie un timid tare in clanta ? :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2  HENZO si clonele ....chiar si pe contul @puloiulbReton esti deosebit de prost

@puloiulbReton este femeie, ba paranoicule :laugh2

Miky bogatul milionar dar sarac cu duhul.Cumva cumva asa a vrut sa spuna

• Like 21
  • Minus 16
Link spre comentariu

Nea Trotil ...sigur nu erau niste paie ? Ca am citit niste prognoze naspa pentru saptamana viitoare ...cica vine vreme rea ... 

• Like 11
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Recunosc ca nu-mi plac lacheii de inchiriat. Mai ales cei care se viseaza poeti si-si pun sufletul pe tava pe forum.

Poet... imi pun sufletul pe tava. Pfoa, asta-i linguseala pe fata. Maine ai sa ma acuzi, in vazul tuturor, ca am ditamai pula.

In ritmul asta ma vad nevoit sa dezmint din acuzatii, chiar si atunci cand sunt adevarate. Nu de alta, da' o sa creada lumea ca suntem mana-n mana si lucram la consolidarea propriii-mi imagini.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Nea Trotil ...sigur nu erau niste paie ? Ca am citit niste prognoze naspa pentru saptamana viitoare ...cica vine vreme rea ...

Nu mi-as permite niciodata sa insinuez ca e un rumegator. I-as spune asta direct in fata, fara aluzii si fineturi. :)

Link spre comentariu

Nu mi-as permite niciodata sa insinuez ca e un rumegator. I-as spune asta direct in fata, fara aluzii si fineturi. :)

Hmm... nu stiam ca porcul rumega ... doar ca simte cand vine frigul , si incepe sa alerge cu niste paie in gura ...

probabil e doar o vorba din batrani ... nimic serios ... 

• Like 14
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Hmm... nu stiam ca porcul rumega ... doar ca simte cand vine frigul , si incepe sa alerge cu niste paie in gura ...

probabil e doar o vorba din batrani ... nimic serios ...

Asta e mosu, n-am ce-mi face.

Cand ma lasau ai mei la tara, in vacante, eu stateam tolanit in pat, cu berea-n mana, in loc sa vad ce se-ntampla prin curte. Acum platesc pentru apatia juvenila.

Link spre comentariu

• Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța

Pulesteu.

Fara suparare, cum ai slabit?

Uite.

Eu am dat jos 2 kg in 6 saptamani.Am vreo 68 kg.Greutatea ideala.

Alerg cam 40-50 km saptamanal.

Mananc preponderent organic.

Evit, pe cat se poate, carbohidratii.

Care a fost secretul tau?

68 o fi greutatea ideală la fete, cel mult. :laugh2 Ce înălţime ai? Că dacă ai mai mult de 1,68, nu e bine. :no2 

Mai era o tîrfă pe aici care zicea că o zi fără sport e o zi pierdută. Cît mişto a făcut DMX de ea. :laugh2

Eu as dori sa fiu fericit. Nu am nevoie de conturi super. Ma poti ajuta?

Fericirea o găseşti în lucrurile mărunte. Fă o plimbare, citeşte o carte.

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...