Sari la conținut

UN CADOU DIN PARTEA MEA

miky77

UN CADOU DIN PARTEA MEA :)  

26 membri au votat

1. 1. Din cand in cand mai fac cadouri , chiar si conturi verzi. De data aceasta m-am gandit sa-i ofer unuia enumerat mai jos un cont SP sa-si nimiceasca inamicii , poate si pe mine .Deci cine ati dori sa castige? Promit sa ma tin de cuvant .

• PROMOVATOR - virginul timid , dar tare in clanta
      0
    • FANEDELASCULARIE (aka Lisandru) - sifiliticul convins al forumului
    • CINESTIE o butelie ,care se promoveaza pe contul (andreeabubu ) , mosul bucatar si libidinos
    • PICOAIE ars la coaie
    • HENZO si clonele ....chiar si pe contul @puloiulbReton esti deosebit de prost
    • NU CRED CA ESTE BENEFIC ACEST CADOU . HATERII ISI VOR FACE DE CAP

Postări Recomandate

68 o fi greutatea ideală la fete, cel mult. :laugh2 Ce înălţime ai? Că dacă ai mai mult de 1,68, nu e bine. :no2

Mai era o tîrfă pe aici care zicea că o zi fără sport e o zi pierdută. Cît mişto a făcut DMX de ea. :laugh2

Fericirea o găseşti în lucrurile mărunte. Fă o plimbare, citeşte o carte.

Sunt perfect.Dar nu am sixpack, ca ala din Call me baby maybe.

Mor de ciuda, cand nu am timp pentru tura de 10 km.

Dar compensez prin a avea un regim alimentar bazat pe alimente eco in proportie de 80 %.

Nu te mai lega de Dylan.E un copil nevinovat, care injura de sub poala lui picon.

Link spre comentariu
  • Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)

Poet... imi pun sufletul pe tava. Pfoa, asta-i linguseala pe fata. Maine ai sa ma acuzi, in vazul tuturor, ca am ditamai pula.

In ritmul asta ma vad nevoit sa dezmint din acuzatii, chiar si atunci cand sunt adevarate. Nu de alta, da' o sa creada lumea ca suntem mana-n mana si lucram la consolidarea propriii-mi imagini.

Pai ce-i asta, nea Bergenbier? Te faci ca nu vezi cuvantul cheie din postarea mea, da' adaugi floricele ca sa-ti consolidezi imaginea-ti de lacheu. Curat bolsevism, coane!

Hmm... nu stiam ca porcul rumega ... doar ca simte cand vine frigul , si incepe sa alerge cu niste paie in gura ...

probabil e doar o vorba din batrani ... nimic serios ... 

E cam multa nervozitate in postarile tale, tataie.

Dupa cum spuneam, Xanax!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E cam multa nervozitate in postarile tale, tataie.

Dupa cum spuneam, Xanax!

Off... ma copchile .... ma dezamagesti . Ti-ai pierdut mojo-ul , incisivitatea , scanteia ... ca o bere uitata la soare vreo 2 ore . 

Pacat ...mare pacat . Te-ai pierdut intr-o masa de mediocritate , fara speranta ... Te salut din mers , esti deja o amintire ...stearsa . 

• Like 14
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Sunt perfect.Dar nu am sixpack, ca ala din Call me baby maybe.

Mor de ciuda, cand nu am timp pentru tura de 10 km.

Dar compensez prin a avea un regim alimentar bazat pe alimente eco in proportie de 80 %.

Nu te mai lega de Dylan.E un copil nevinovat, care injura de sub poala lui picon.

Bai, retardatule, iarasi delirezi. Eu nu sunt la comanda nimanui, sa-ti fie clar.

Du-te si consulta un psihiatru, pentru ca ai nevoie.

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Bai, retardatule, iarasi delirezi. Eu nu sunt la comanda nimanui, sa-ti fie clar.

Du-te si consulta un psihiatru, pentru ca ai nevoie.

Bai Dylanbuc  nu prea ai dreptate  ...dupa ce ai fost putin macelarit de rep_down.pngsatulcuprosti :)

Doar priveste aici 

http://nimfomane.com/forum/topic/100257-pentru-o-mai-buna-informare-a-userilor/

• Like 19
  • Minus 16
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...