Sari la conținut

semnalare bug? sau nu stiu ...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

scuze, my bad, s-a updatat cu intarziere 

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut cnets

posturile de la discutii generale, alte orase/intrebari si raspunsuri sau alte orase/discutii generale nu se calculeaza la totalul de posturi :D ex: 5454 de posturi la discutii generale si 3 recenzii postate -> va arata la total posturi 3

:D

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Scrat
Reputație: 0
Postat

Vreau sa semnalez si eu administratiei ceva legat de accesul pe forum. atunci cand incerc sa intru pe site imi apare urmatorul mesaj :

nimfomane.com Driver Error
There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. 

You can try to refresh the page by clicking here

← Return to the index

Posibil sa fie tot un bug sau altceva? Multumesc.

• Administrator
Postat

salut max_paine

a fost o eroare de moment, lucrurile merg ok acum

:wave

• Telefon: robertcraciun82@yahoo.com
  • Oras:departe de casa
Postat

salutare pisicut eu am aceasta problema de vreo saptamana si nici azi nu s-a rezolvat eu de obicei ii dau refresh si apoi merge, 

• Telefon: g2br13l2009@yahoo.com
  • Oras:Constanta
Postat
salutare pisicut eu am aceasta problema de vreo saptamana si nici azi nu s-a rezolvat eu de obicei ii dau refresh si apoi merge, 

si eu la fel si azi.Tot de vreo saptamana e aceeasi problema.

• Administrator
Postat

am inteles. Acum ne uitam sa vedem ce are

:wave

Postat

salutare pisicut. a mers o zi iar acum a revenit problema ba chiar nu a functionat de loc situl ........imi dadea o eroare 324 daca nu ma insel

• Administrator
Postat
salutare pisicut. a mers o zi iar acum a revenit problema ba chiar nu a functionat de loc situl ........imi dadea o eroare 324 daca nu ma insel

dap , am notat astazi problema aparuta din nou :slap2

acum ma uit.

Postat
dap , am notat astazi problema aparuta din nou :slap2

acum ma uit.

merge la ora asta ceas

• Administrator
Postat

ms gabriel a fost rezolvata

sper sa nu mai apara

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

E al doilea user de pe forum al carui profil nu se poate  accesa apare ca si inactiv, si  il vad  rasfoind forumul si online.  Cum este posibil?

• Oras:bucuresti
Postat

Sal pisic. Am si eu o prob cu logarea. De ceva vreme si in mod aleatoriu dau clic pe logare si nu se intampla nimic. Adica nu imi apar ferestrele cu user si pass. Ii dau refresh la pagina si isi revine.... poate iti faci timp sa tragi un ochi. Ms anticipat

• Administrator
Postat

E al doilea user de pe forum al carui profil nu se poate  accesa apare ca si inactiv, si  il vad  rasfoind forumul si online.  Cum este posibil?

buna Casnica

Linkul postat de tine e de la userul alias1978 legat de activitatea lui. Aici e contul lui de utilizator si e banat deja, are aproape toate sectiunile restrictionate. Faptul ca e online si da clickuri pe la thread-uri nu inseamna ca are si permisiunea sa le citeasca cum dealtfel exista membrii care dau clickuri pe ultimele discutii de la sectiunea moderatorilor si apar ca fiind pe thread-urile existente :D Ei sunt acolo dar nu pot citi.

Postat

Asa am inteles, era logic  :slap2 , e un user banat pe anumite functii. Mersi, imi parea ciudat sa nu pot accesa profilul lui.  :laugh2

• Administrator
Postat
Sal pisic. Am si eu o prob cu logarea. De ceva vreme si in mod aleatoriu dau clic pe logare si nu se intampla nimic. Adica nu imi apar ferestrele cu user si pass. Ii dau refresh la pagina si isi revine.... poate iti faci timp sa tragi un ochi. Ms anticipat

salut skydiver

Am testat pe mozilla,I.E si opera si nu am vazut nici o problema :hmmm Poti sa incerci sa setezi remove individual cookies dupa care nimfomane.com ?

Postat

Eu intru de pe chrome. O sa incerc. K. Ms frumos de promptitudine si de raspuns. Bafta!

• Administrator
Postat
Eu intru de pe chrome. O sa incerc. K. Ms frumos de promptitudine si de raspuns. Bafta!

Ai rezolvat skydiver ?

• Oras:Up in the air
Postat

Aceeasi problema ca skydiver o am si eu tot pe chrome. Am observat ca nu ma pot loga din prima pagina asa ca dau click pe orice link si dau pe urma log in. De pe orice alta pagina merge. Am setat sa sterga cookies de fiecare data cand inchid site-ul dar tot nu s-a rezolvat. 

• Administrator
Postat
Aceeasi problema ca skydiver o am si eu tot pe chrome. Am observat ca nu ma pot loga din prima pagina asa ca dau click pe orice link si dau pe urma log in. De pe orice alta pagina merge. Am setat sa sterga cookies de fiecare data cand inchid site-ul dar tot nu s-a rezolvat. 

salut strong-me

Astept mai multe detalii, cum anume nu te poti loga din prima? Ce mesaj apare (daca apare vreo eroare)? Folosesti butonu de logare din dreapta-sus a paginii ?

Postat

Da, folosesc butonul de logare din dreapta sus si nu apare nicio eroare. Dau click pe el si nu se intampla nimic. Asa ca dau clik pe orice alt link, ma duc in alta pagina decat cea principala si pe urma apas pe logare. In felul asta merge link-ul si ma duce la pagina de log in. 

Postat

salutare pisicut. ce se tot intampla cu forumul. azi nu a mers toata ziua. iarasi aceiasi problema ? vad ca se intampla din ce in ce mai des

cu stima

• Administrator
Postat

Totul e in regula multumim pentru grija!

A fost o mica defectiune tehnica.

:beex2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...