Sari la conținut

stefan567

Serious Contributor
  • Număr conținut

    905
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stefan567

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

stefan567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

368

Reputație

  1. Fratele meu, e o grupare de maimute electrocutate care actioneaza la comanda pentru a face balamuc si haos. Poti verifica si celelalte topice recente de la Lux, aceeasi cretini, gasca lui BG, sangre, picon, dolores, xoxo, etc
  2. Dolores elibereaza topicul , tu si picon sunteti de umplutura, scandalagii de legenda, 1 min
  3. stefan567

    Panoramic

    Avem noi hartuitori pe forum , paulica e copil mic pe langa ei
  4. Miau, DIICOT e infiltrat peste tot, se stie ce curva activeaza in ce ap. si tot asa. Avem pe site si curvari care colaboreaza sau sunt din cadrul DIICOT-ului.
  5. Te-ai molipsit de la pecoaie, pedoofil agramat analfabet :))))
  6. stefan567

    zodiac_sex

    leroy9 regele Membru Banat389 Postari:Inscris la:25 juli 2019 Locatie:pe tronPostat 18 augustus 2019 - 10:46 rolul lui picon pe acest forum este de a crea divergente intre futaciosii consacrati care scriu recenzii de a scrie recenzii fetelor pe care le viziteaza si pentru care are drag de ele dar nu in ultimul rand are rolul de a scrie recenzii false si total neadevarat fetelor care sunt in concurenta cu cele pe care le simpatizeaza! rusine doamna tatoiu! Q.E.D
  7. Ramai la scandalurile tale, dar nu te baga la femei, n-ai nici o treaba ! Deliapisi e forta mondiala, stii ce zic ? stii cum zic ?
  8. Nu a zis nimic nici de pozele false ale Antoniei din motive de duscretie. Pur si simplu hodorogul pedofiI dovedit picon Dinca, spargatorul de menore, spaima parintilor, si-a atacat dujmanii pe topicele escortelor cum face de obicei fara nici o remuscare ca face un mare deserviciu posesoarei topicului. Comentariile lui nu au nici o treaba cu Antonia. Daca s-ar fi aplicat regulamentul ar fi fost banat... Singurul si unicul lui scop pe forum e sa creeze scandal. Nu exista topic pe acest forum fara circul si haosul creat de aceasta cutra parsiva picon. Sa revenim la recenzii !
×
×
  • Creează nouă...