Sari la conținut

angelmro

Membru Premium
  • Număr conținut

    3.905
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

angelmro a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 26 2022

angelmro a avut cel mai apreciat conținut!

Despre angelmro

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    medias
  • Interese
    girls girls and girls

Vizitatori Recenți Profil

21.546 citiri profil

angelmro's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

5,1k

Reputație

  1. chiar asa. de ce te intereseaza parerea unui asistat social? dal dracu. sa mai comenteze aiurea ca tot il minusez, pe el si pe chematorii pe sate.
  2. laba pana sa trezit juniorul si dupa aia pus protectia, 1 min max oral si sex dupa.
  3. nu a fost doar laba, am scris ca am finalizat in caprita, nu laba.
  4. am fost ieri la kendra. programare facuta rapid, pe whats up. programare respectata. locatia in avantgarden. ajuns sus, ca prim impact, este frumusica, inalta, parul lung, negru, poze reale. dupa ce am facut cunostinta, ma poftit direct in camera sa ma dezbrac. iam spus ca vreau sa fac un dus inainte, afara era cat de cat cald si am fost transpirat. dupa dus, am intrat in camera si mam intins pe pat, unde a inceput un handjob direct, sa asezat in asa fel incat am putut sa o ating la pasa, incet incet juniorul sa ridicat, a pus prezervativul si mia facut un oral asa timp de vreun minut. ma intrebat ce pozitie vreau. iam spus ca vreau sa vina ea deasupra. replica: a deci nu iti place sa lucri. ei bine, juniorul a adormit. sa pus caprita si am trecut eu la handjob sa il trezec pe junior, intre timp mam mai jucat putin cu pasarica ei. incet sa trezit si juniorul si am inceput sa lucrez si eu, dupa cateva minute de pompat am finalizat. mia placut ca mia spus sa ma intind, in timp ce a luat un servetel umed si a scos prezervativul. am mai stat asa de am discutat despre una, despre alta. dupa mia spus sa ma intind sa incercam a doua finalizare, dar iam spus ca a doua finalizare la mine este prea lunga si nu ne incadram intro ora. asa am mai stat de povesti pana pe la sfarsitul orei, am mai fost la dus pentru o mica improspatare si am plecat. DTD au fost 57 min. nu stiu ce sa spun, nici un fiasco nici un castig, consider intalnirea. luatio cum vreti, eu miam descris experienta traita ieri la 19.
  5. @pisicuts @cleopatra01 uite ce caractere lasati voi in pace sa posteze ce vor. cica are contul pentru caterinca. felicitari ca lasati asemenea specimene sa posteze pe forum.
  6. am fost luni 2 septembrie la inna. dupa 2 ani am revenit cu drag la ea. am intalnit aceasi fata, aproape neschimbata, bine in afara de sanii siliconati. serviciile au ramas la fel, in aceasi locatie de lux. mia placut ca sia amintit de mine, ca am fost ultima data la ea in urma cu 2 ani. ce sa mai zic, recenzia pe care am facuto atunci, ramane exact la fel. PS: am stat in constanta 2 zile.😁
  7. tu ai futut topicele fetelor, nu pe ele. forumul nu este pentru caterinca, este pentru informare, nu sa iti bati tu joc de el.
  8. desi a trecut un an si ceva de cand ai deschis subiectul, tot trol asistat social ai ramas. tot la aceleasi postari inutile ai ramas. ma gandeam ca iti vine mintea la cap si faci si tu o recenzie. tine banii si dute tu la femei , fa o recenzie, ajuta comunitatea, nu te ajuta doar pe tine.
  9. intreabal cand are de gand sa faca o recenzie. se baga in seama si el. cont scos de la naftalina de motoreta777. cine stie la al câtelea cont este.
  10. de la tine ar fi interesante niste recenzii, nu doar postari de genul acesta. ma mir cum de nu ai intrebat de FK, probabil ai vazut ca are in lista de servicii, de aia teai orientat spre alta intrebare. revenim la recenzii.
  11. angelmro

    Useri dobitoci

    asistat social scrie pe tine. sper sa numai postezi, pe topicele fetelor, prostii.
  12. angelmro

    Useri dobitoci

    tin sa te anunt ca nu am platit contul. am fost propus pentru a primi cont verde, dar de unde sa sti tu dinastea? tu esti doar un asistat social. la fel si calu. cica lam injurat in privat. ce inseamna sa ai vedenii. @Caluu arata dovada unde team injurat. tiam scris si pm, credeam ca nu poti primi, se pare ca mam inselat. haide cu dovada. eu nu injur de fel, real life. minciuni ca si, cica, recenzia scrisa de tine. asistatii sociali normal ca tin unul cu altul, doar sunteti in aceasi oala. atat timp cat cineva care face recenzii sau posteaza informati utile, nu spune nimic rau de mine, puteti sa palavragiti ce vreti, doar voi, asistatii sociali ai forumului, spuneti prostii.
  13. angelmro

    Useri dobitoci

    tu ai o problema serioasa. tia spus fata sa mutati discutia pe whats up, dar tu continui sa postezi pe topicul ei. mie imi miroase a fomica de postari, postari unde ti se pun la numaratoare sa ajungi la 200 sa poti da si tu reactii, minus plus, ce o fi.
  14. angelmro

    "Curtea" suprema

    inainte sa iti faci cont, ai citit regulamentul? ce ai voie sa postezi pe topicele fetelor? tiam urmarit toate postarile. in afara de o incercare de recenzie, aia nu poate fi numita recenzie, nu ai altceva decat postari inutile si bagari de seama pe topicele fetelor. asa ca te rog frumos sa te opresti din a posta prostii.
×
×
  • Creează nouă...