Sari la conținut

earlofcismigiu

Serious Contributor
  • Număr conținut

    212
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre earlofcismigiu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Titan

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

8.543 citiri profil

earlofcismigiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

349

Reputație

  1. De prettyinfluencer din cta stiti ceva? Cere bani in avans
  2. Nu am discutat de cash. Ne-am vazut. A fost mult sub ce ma asteptam din poze si nu am continuat. Nu as fi dat nici 100 la cum arata.
  3. Badgalxrn e acceptabila, dar nu merita in nici un caz 300 euro. Arata mult mai nasol in realitate.
  4. Romina face masaj la Attraction. E pitica si cam plinutza. In poze arata mult mai bine.
  5. Din ce poze mi-a trimis mie, da
  6. Ambele sunt din acelasi loc. Mie mi-au dat impresia ca testeaza piata si de aia tot vin cu tot felul de povesti de genul.
  7. Si Inna Alessi e tot din gasca cu Tekelina.
  8. Nu stiu ce-au fumat fetele astea. Si cele mai urate cer cate 200-300 euro.
  9. Aveti un plus pentru ca totusi ascultati de parerile noastre. Fetele sunt simpatice si probabil sunt o companie placuta in lounge si pentru discutii. Ce am dorit sa punctez este o scadere la partea erotica. Avand in vedere ca masajul este totusi nud, ar trebui sa fie o regula ca fetele sa se dezbrace. Nu am asteptari de la niste fete noi sa faca masaj la nivelor fetelor din fosta locatie, dar nici sa nu o faca robotic. Din fetele vizitate in noua locatie as reveni doar la Isa. Daca mai aveti fete care se aproapie puteti sa-mi soptiti un nume.
  10. @geone Da si tu mai multe detalii.
  11. @biju_buc Nu suficient cat sa justifice scorul cerut. Merita incercata o data. Daca accepta 100-150 m-as mai fi intalnit cu ea.
  12. @bmg: Poate ne dai si niste ponturi cu abordarea. Eu m-am vazut cu: - Kendraa94 - Super buna dar cu mega pretentii. Cere minim 300 euro / intalnire. - BonnieBaby98 - Interesanta, dar si-a pierdut interesul cand i-am oferit 150e. - LucyMagic420 - Gen hippie, ceva mai diferit de restul. Foarte greu de stabilit o intalnire cu ea. In rest mult timp pierdut aiurea.
  13. S-a dus naibii si salonul asta. Ultimele trei vizite au fost un dezastru total. Au fete frumoase dar care nu au nici o treaba cu masajul erotic. Mai nou masajul erotic de baza nu mai este nud, fetele ramanand cu chilotii pe ele. Masaj de relaxare slab spre inexistent urmat de o laba grabita facuta din coltul opus al patului fara nimic erotic. Am fost cu Mira, Jennifer si inca o fata al carui nume nu l-am mai retinut. A mai fost cineva de curand si a avut vreo experienta ok?
×
×
  • Creează nouă...