Sari la conținut

Ema blondy-O. Goga 0727614446


Postări Recomandate

  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Desi am vizitat-o pe Emma, si stiu ce-i poate pielea,  parca tot as mai vrea sa mai vad niste poze. Si nu asa, oricum, ci din alea care sa arate unde anume te exciti tu ce mai tare, vorba unui coleg- vinulet- "genu' de femeie clitoridiana". Ce zici, Emma, o pui pe colega la munca foto....poate iese un pictorial cu multe puncte de reputatie?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Desi am vizitat-o pe Emma, si stiu ce-i poate pielea, parca tot as mai vrea sa mai vad niste poze. Si nu asa, oricum, ci din alea care sa arate unde anume te exciti tu ce mai tare, vorba unui coleg- vinulet- "genu' de femeie clitoridiana". Ce zici, Emma, o pui pe colega la munca foto....poate iese un pictorial cu multe puncte de reputatie?

da nu mai bn te ast pe tn..altfel face un barbat pozele. .;)
  • Like 3
Link spre comentariu

vizitat domnisoara

locatie cunoscuta , toate ok mai putin becul ars de la baie :)

domnisoara f. sociabila si zambitoare de cum am intrat

dupa dusurile de rigoare stat un pic la palavrajeala

inceput cu un preludiu prelungit cu pupaturi si mangaieri

un oral neprotejat soft , deep , atentie la imprejurimi , variatii - f. ok 9,5++ si felicitari :)

la normal implicare maxima , gemete , contre

exceleaza la atitudine pro client

200ron/2fin mai mult de o ora , fara pic de graba

pentru mine a fost o experienta peste asteptari

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 O fata deosebita.

 

 Am contactat-o pe Ema de curand, desi doream sa revin la o fata de la top . Un pic si pozele m-au atras si faptul ca e controversata. Daca nu risti in viata pierzi bucuria de a trai. A raspuns in PM , apoi la tel. cu o voce "zglobie" . Mi-a spus ca lucreaza pana la ora 18. Cred ca a trebuit sa fac o cursa contra cronometru sa ajung la ea, avand in vedere ca aveam ceva de rezolvat pana la 17. Dar feeling-ul nu m-a inselat nici de data asta. :)

 

Am incercat sa pun 100 si ceva de CP in traficul intens si am ajuns cu 15 min inainte. Blondy m-a lasat sa astept un pic, spunand ca "nu e gata".  Aha, imi place f. mult cand stiu ca o femeie se pregateste pentru mine . M-a sunat prea repede si n-am apucat si eu sa iau o atentie fetei .  :blushing2 (acum stiu ce bobo place). Locatia era ca la mine acasa, fiindca mai traversasem pe acolo cu Adela, Lia si Alice. 

Blondy m-a anuntat cu regret sa urc pe scari cateva etaje bune (nu mergea liftul), o incalzire nu strica niciodata, era si cald afara, "de vis", cu vecini pe holuri si palier :lol: . Tot asa am si coborat, doar ca eram impreuna cu ea. Sa nu m-a intelegeti gresit, locatia e absolut OK. 

 

Ajuns la usa m-a primeste Blondy in toata splendoarea ei, putin fardata ( nici nu are nevoie) putin ruj, pe tocuri si intr-o tinuta super sexy, ne masuram un pic din cap pana-n picioare, ha chimia incepuse deja, ma priveste strengareste, ma pupa si eu o iau in brate, ea rade si eu.

 

Blondy e o fata draguta, bronzata, cu sani nr 3 ca perele, 1,65 fara tocuri, bine proportionata, fara burtica, ca in poze.

 

Ne cunoastem, eu o tigare (ea nu fumeaza) si un suc la alegere, stie sa primeasca un client. Cer dus, prosop mare, curat, papuci, ma conduce la baie ( lumina no, in rest tot ce trebuie, apa de gura, geluri ). Aici trebuie sa spun ceva despre curatenie, Ema si Eva (colega) se implica si igiena e la ea acasa peste tot.

 

Mai trebuie sa spun ceva, Ema m-a studiat cu coada ochiului cand m-am dezbracat complet si din privirea ei spre strongulet mi-am dat seama ca are multa experienta, desi e tanara. Ha, a cantarit situatia, dar si eu o cantarisem :) .

 

 Blondy a mers si ea la dus si am asteptat-o in camera, muzica, am dansat un pic si pana sa se limpezeasa treba am trantit-o usor in pat sa ne descoperim. Mie imi pace preludiul si sa fac o femeie sa se simta bine, nu dau prea multe amanunte, doar spun ca la Blondy tot e acolo unde trebuie, inclusiv faptul ca se simte bine cand umblam la labii si clitoris. A fost placere reciproca, cu priviri porno cu oral deep.adanc, lins oute, tehnica de top. Am intrat in 69, apoi (cu balonase, a scos vreo 10 si m-a intrebat daca ne ajung :) , adevarul e ca strongu era STRONG) in misionar, umeri craci (aici a simtit si ea si eu biiine) un face fuck initiat de mine, doggy si iar oral cu Cim. Am ramas mult in pat amandoi, vorbind , apoi dansand pe hit-uri si iar o tigare, discutii despre forum Nimfo, suc. Igienizare, imbracat si plecat impreuna ( ea m-a condus, sa nu se inteleaga alceva). La plecare mi-a prezentat-o si pe Eva colega, se spune ca are veleitati de amanta. Eu raman totusi la Blondy.

 

Ema este frumoasa, vesela si serioasa in acelasi timp, are destula experienta de viata, ai cu cine vorbi.

 

Note :

 

Oral : 10

Normal: 9

GFE    : 10,5  ;)  asa  

Anal    :   N/a

Fk       :   9

 

Eu mai introduc de acum incolo la recenzii : 

 

Chimie : 90% poate sunt subiectiv. :)

 

Halat   : nimic schimbat

 

Mersi frumos Blondy . :kissing2  Am sa revin, desi rar spun asta.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Te astept pentru momente unice intr-un cadru romantic si discret. Fanteziile tale vor fi pe primul plan. Poze reale igiena si discretie garantata, sex oral,normal, anal,masaj de relaxare. Dispinibila pana la ora 18:00 pwpiceiipost-161923-0-38941700-1442908797_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare Comunitate, 

 

   Acum vreo....luna cred am reusit sa trec pe la Ema.

 

   Ca de obicei oamenii care ajung sa lucreze pe afara capata 2 chestii:

  • capata convingerea ca romanii nu sunt chiar cei mai prosti, nespalati, needucati...etc
  • respectul pentru obiectul muncii - oricare ar fi acela.

 

   Ema e una dintre persoanele alea. Raspunde la mesaje, spre deosebire de multe fete din zona...pentru ca.... nu putem sa le sunam mereu. De fapt majoritarea nici nu raspund la un telefon direct.

 

   Prefera  sexul oral protejat, dar mai intai de intreba daca vrei cu sau fara prezervativ. Eu unul pentru ca mi-a placut de felul ei de a fi, am acceptat doleanta ei.

 

   Am exagerat cu sexul oral fiind foarte bun si apasat (deviat catre un 69), si la normal nu am rezistat decat vreo 2 minute. :) Jalnic 

 

Oral: 9 - desi foarte aproape de DT nu a reusit sa ma cuprinda total

Normal: 9 misto -  fara falsitati si rahaturi cum fac majoritatea

Anal: 0 nu am intrebat 

GFE: 10 - misto personalitate

Fizic: 8.5  - ceva kile in plus - nu-i nimic ca si eu sunt mai rotunjor. :)

 

Tine foarte mult la reputatia ei, de aici si interesul pentru acesti forum.

 

Ema, stiu ca vei citi asta - daca o ti tot asa nu vei avea probleme.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

post-15533-0-74292500-1443608120_thumb.jpgpost-15533-0-44180700-1443608136_thumb.jpgpost-15533-0-91740700-1443608148_thumb.jpgpost-15533-0-67736600-1443608158_thumb.jpg

 

Saptamana trecuta, exact asa m-a asteptat imbracata/dezbracata Ema, tinuta fiind insotita de zambete si imbratisari/sarutari.

Am imortalizat momentul pt. voi, cu acordul Emei, bineinteles.

 

Despre locatie s-au zis o gramada, n-are sens sa reiau.

 

Despre prestatie numai de bine: de data asta am folosit-o mai mult la oral (de fapt am rezistat eu mai mult la oral), unde am constatat un oral neprotejat mult mai bun decat data trecuta, lins si supt coaiele intr-un mod soft foarte placut, realizeaza si DT real, mai ales in 69. Sta bine cu pula in gat, nu se opreste decat la cerere, am futut-o in gura in diverse pozitii fara nicio plangere, dar nici eu n-am fost brutal. Pacat ca nu accepta CIM.
Accepta FK, la limbi in pizda se pare ca e sensibila pozitiv, iar de futut in misionar in diverse variatii chiar e placut s-o auzi cum geme (real - nereal, nimeni nu poate sti, in afara de protagonista). E acolo - prezenta si incearca (chiar reuseste) sa se faca placuta.

Mie mi-a placut si voi reveni.
35 min, fara graba, cu atitudine prietenoasa de futut - 100 lei.

Raport calitate/pret - FOARTE BUN!

Recomand daca va place ce vedeti in poze.

 

 

  • Like 6
Link spre comentariu

Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Buna ziua Stimabililor.

 

In cursul acestei saptamani am ajuns si eu pe la frumoasa Ema Blondina.

Adevarul este ca de ceva vreme ma tot uitam la pozele ei care-mi incitau fantezia.

Programarea a fost facuta telefonic ( are o voce sexy care promite multe ) si am stabilit sa ne intalnim la 13.30. La ora stabilita am ajuns la adresa primita de la Ema, care a fost foarte amabila si m-a pilotat ca sa ajung la interfon.

Domnisoara este o blondina frumusica, placuta la vedere si foarte prietenoasa. Mi-a placut atitudinea ei de Prietena si faptul ca avea zambetul la purtator. Cred ca cel mai mult mi-a placut faptul ca are carnita tare si ca are forme frumoase.

In prima faza am primit o cola rece si am povestit cate un pic ca sa ne cunoastem mai bine. La finalul povestilor am primit un prosop curat si am plecat la dus. Baia este curata si dotata cu cele necesare.

Prima repriza a inceput cu mici pupaturi , pipaituri si masajul juniorului cu sanii . Evident ca am trecut si eu in actiune si am gustat un pic din prajiturica Domnisoarei.

Oralul a fost protejat, dar cu toate astea era bine executata si foarte placuta. Mi-a placut in mod deosebit atentia sporita cu care mi-a onorat coitele. Intr-un final am trecut la pozitia clasica a Misionarului, pozitie care mi-a permis sa ma joc un pic si cu sanii ei frumosi.

Runda a doua a fost aproape identica cu prima doar ca finalizarea a fost in pozitia Lady On Top. Frumoasa priveliste. Are un fundulet bestial.

 

Note:

Locatie - 9,5 - apartament cu 2 camere, curatenie exemplara, dotat cu tot ce trebuie, usor de ajuns si gasesti si locuri de parcare

Aspect general - 9 - o blonda frumusica si prietenoasa

Oral P- 8,5 - bine executat, cu DT si cu atentie si zonelor adiacente

Normal - 9,5 - se misca bine, cunoaste meserie. Sunetele emise in timpul actiunii sunt cireasa de pe tort.

GFE - 9 - este o persoana placuta, se compoarta ca si o prietena , zambeste si rade tot timpul. Accepta pupaturi dar fara FK. 

Tarif - 200/ora

Recomandare - mergeti cu incredere

  • Like 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...