Sari la conținut

Date in oras


Postări Recomandate

Reputație: 1032
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Pffff.. topic interesant cu final neasteptat.

De urmarit!

 

http://i.imgur.com/MrW5mUX.gif

Anxietatea si timiditatea sunt doua concepte total diferite.

Userul respectat fiind cine, agariciule? Nu poți da sfaturi, fără să jignești alți useri?

 

 

 

Am zis si eu de Sarlota, nu trebuie neaparat sa fie ea, insa am observat ca trampa asta are relatii bune pe forum.Si este si pestita de userul @picon, afirma unii, un user de altfel respectat.

 

Daca tu crezi ca poti sa folosesti la ceva sfaturile primite de la indivizii de pe forum, atunci nu pot sa zic decat succes.

Link spre comentariu
Reputație: 1032
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Atunci scuza ma dar numai vb de dragoste ci de interese. Nu poti fi un om bun, iubitor daca nu ai facultate? Daca femeia castiga mai bn ca tn? Asta inseamna ca trb sa fii subjugat de femeie? Pana acum femeile stateaua acasa cu copiii iar barbatii munceau si erau multumiti. Invers nu se poate? Daca acest model occidental venit din vest e bun atunci nu stiu unde se va indrepta lumea. E pur si simplu alegerea mea. Nu consider ca o facultate iti aduce un venit cu multe zerouri neaparat. In lume 35% dintre milionari nu au studii superioare. Asta nu inseamna ca respectivii sunt prosti. Repet daca femeile isi aleg barbatii dupa lucruri de genul studii, salariu, muschi etc inseamna ca nu vorbim de dragoste adevarata ci de interese care mai devreme sau mai tarziu tot un divort or crea pt ca asa cum spunea cnva aici exista altul mai bogat, mai frumos mai mai mai ca tn iar femeia va tanji dupa el. Pana la urma in lume e nevoie si de muncitori nu doar de munca de birou. Daca nu ar face ei munca de jos cn o va face? Totusi stiinta nu a evoluat atat de mult incat munca asta sa fie facuta doar de roboti. Poate in viitor dar pana atunci mai e mult.

Nu e vorba de interese, tinere! E vorba de mediul în care evoluezi. Dacă sunteți pe paliere diferite, greu de presupus că vă veți întâlni, tu și fata/femeia scolită, de carieră. Și dacă se întâmplă, tu vei fi cel complexat și dpdv social și dpdv financiar. Și te vei îndepărta tu, dacă ai demnitate.

  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Catre OP : Nu am citit decat vreo 2-3 postari, pana a aparut psuteleu, asta cu psihologia si povestile lui din FHM si Playboy.

Ar fi chiar o crima pentru viitorul tau sa accepti sfaturi de la userii de pe acest site.

Eu nu imi permit obraznicia de a-ti oferi un sfat, insa ti-as sugera doar atat : Iesi de pe haznaua asta si stai linistit, dracu' nu e chiar atat de negru.

La un moment dat, tot se va intampla.

Totusi iti permiti obraznicia de a reveni ca un BTS al acestui forum desi ai fost banat de n ori.

Probabil ai sindrom Stockholm. Iti place sa fii violat anal p-aici.

 

Gogule, cand castiga, comparativ cu tine, femeia cu care ai o relatie de 8 ani?

Mai mult decat tine, asta e sigur.

 

Stiu ca incerci sa faci panarama pe aici, insa n-am chef si timp de tine. Pe de alta parte, sigur o sa apara cineva dornic sa te **spam editat**eze, fii fara grija. :)

  • Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fix asta ai făcut!

Incearca sa o dea si el cu manta ca sa se razboiasca cu aia care l-au mai pisat in cur in mod repetat.

N-are rost, se chinuie degeaba.

La final va fi acelasi deznodamant: vom rade copios, iar fraierul va fi si banat la final. O noua tragedie pe Nimfomane. Iar o sa iasa in decor pilotand liza.

  • Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu

Totusi iti permiti obraznicia de a reveni ca un BTS al acestui forum desi ai fost banat de n ori.

Probabil ai sindrom Stockholm. Iti place sa fii violat anal p-aici.

 

Mai mult decat tine, asta e sigur.

 

Stiu ca incerci sa faci panarama pe aici, insa n-am chef si timp de tine. Pe de alta parte, sigur o sa apara cineva dornic sa te **spam editat**eze, fii fara grija. :)

 

   Pe bune acum, cat castiga?

Link spre comentariu

In jur de 1200 - 1500 RON, indraznesc sa presupun.Tu, fiind un guster misogin cu complexe de inferioritate, posibil sa iei undeva pe la 1800 - 2000 RON.

 

Salariul vostru pe 1 luna = Consumatia mea intr-o sambata obisnuita pe Sukhumvit.

 

Trol-netrol, asta este adevarul.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Incerci niste deductii, insa esuezi lamentabil.

Daca tot ai incercat asa, permite-mi si mie.

 

Analiza ta superficiala denota un intelect mediocru. Genul ala de idiot care se crede foarte destept, insa care n-a excelat niciodata prin nimic.

Misogin? Aici ai dreptate, insa e un lucru foarte evident. Pe de alta parte, n-am nici un complex de inferioritate. Sunt foarte sigur pe mine, usor arogant - trasatura pe care incerc s-o ponderez.

Nu voi divulga cat castig si cat castiga partenera mea. E o chestie de principiu. Este de prost gust, iar aici nu e locul potrivit pentru detalii din viata privata.

D-aia folosesc un email facut special pentru site-ul asta. D-aia folosesc si un telefon special pentru a contacta "escortele".

Restul analizei: afirmatia aia cu consumatia ta denota un singur lucru: origini cat se poate de modeste. Un om plin de frustari si complexe.

Un om obisnuit sa aiba bani nu va face niciodata astfel de afirmatii. Tentativa ta penibila de a umili doar te-a aratat in toata splendoarea ta grotesca. Un sarac care probabil a muncit 

enorm ca sa stranga p-afara niste bani, dar care n-a reusit niciodata sa iasa in evidenta cum ar fi vrut.

Rejectat de foarte multe ori, continui sa revii, mereu insetat de noi umilinte. Probabil esti submisiv si iti place sa fii injurat si umilit.

Te vad totusi in Thailanda, insa nu prin destinatii d-astea de lux ci alaturi de un lady boy care dupa te fute in cur pe marginea drumului. Fix asa cum iti place. Totul pe cativa dolari. Ajungi apoi in camera aia de hotel in care pute si intri rapid pe nimfomane sa vezi daca ai cu cine sa te certi.

  • Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu

Zi-mi cat castiga, apoi iti dau voie sa pleci la treburile tale, oricare ar fi acestea.

 

LE.Alea cu alt email si telefon pentru a proteja viata privata chiar ca nu le stiam.De circus, nu alta, asa de istet esti.Cat despre Thailanda sau locatii de lux, sa-mi trimiti selfie din Bulgaria.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mie nu trebuie sa-mi dea nimeni voie sa fac ceva. 

 

Nu le stiai? Pe forumul asta s-au pus poze cu diverse persoane fara acceptul lor, s-au scris numele unor persoane fara acceptul lor si tot asa.

Chiar tu ai facut d-astea. Am luat lucrurile astea in calcul atunci cand mi-am facut contul.

Toate forumurile romanesti sunt pline de trolli. Nu esti primul pe care l-am intalnit.

Sunt o persoana discreta si nu dau niciodata detalii din viata privata. Si nici n-as vrea sa-mi apara numele pe google fiind indexat pe un forum de curve.

 

Si cu telefonul la fel: daca as folosi telefonul meu personal, ar fi foarte usor pentru o curva sa-mi caute numarul pe google si sa afle cu ce ma ocup, sa-mi afle numele complet si alte lucruri de genul asta. Sunt niste vulnerabilitati pe care nu le accept.
O cartela prepay si un telefon banal te scapa de problemele astea.

Multe curve te intreaba cu te ocupi. Adesea spun tot felul de lucruri, nu-mi plac intrebarile astea.
Nu-mi plac oamenii pe care-i fute grija de altii. Nu-mi plac intrebarile astea cu "cat castigi, unde lucrezi, cu ce te ocupi".

Multa invidie si multa prostie. Intrebare de oameni barfitori sau sifoane.

 

Nu-mi fac concediile in Bulgaria. Insa n-am nici o problema cu astfel de lucruri, nu judec oameni pe criterii de genul asta. Ai o mentalitate manelista. 

  • Like 12
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Silicon Valley
  • Oras:Silicon Valley

Saptamana viitoare o sa ma duc. :))

Asta asa este. Deja sunt 2 ani jumate. E cam mult pt entry level. In vara ma inscriu la scoala pana atunci caut un alt loc de munca.

Pai da am strans banii astia cu usurita. Unt banii de tigari. :)) ma rog eu nu fumez dar m am gandit ca daca as fuma pe zi un pachet de tigari intr o luna as strange cca 500 lei. Asa am strans luna de luna pana acum. :)) eu incerc totusi sa le fac si lor pe plac. In sensul ca ok nu le plac de cei cu dacie hai sa mi iau alta, nu le plac tipii slabi, hai sa ma apuc de sala, nu le plac saracii, hai sa imi schimb locul de munca. Eu incerc sa fac niste schimbari si pt binele meu e adevarat dar si pt a ma place o fata. Tot timpul fac schimbari doar doar o pica ceva. Mi s a spus ca ma imbrac urat, ca n am gusturi. Am zis ok. Mi am luat un tovaras care stiu ca se imbraca bine si am mers la shopping. Pnm, nu poate nimeni sa spuna ca nu incerc, ca nu ma straduiesc. Dar trb sa vina si de la ele ceva. Macar o privire mai draguta, mai zambareata dar mereu cand se uita la mn zici ca ar vedea un cacat. Asa dizgratios se uita la mn. Prea multe figuri pe femeile din tarisoara noastra. Or sa ajunga la 40-50 de ani sa locuiasca cu o turma de pisici daca continua tot asa.

Am fost aproape. :) aveam pe 18-19 ani. Eram cu o fata. Abia ce ne combinasem de o zi, am iesit in parc, ne am vazut si cand sa o sarut....ea a intors capul si ne am sarutat prieteneste pe obraz. Zic....ok o fi mai timida. Ea avea vreo 16 ani. Ne am plimbat, am vorbit iar a doua zi imi scrie ca doreste sa ne despartim ca ea inca mai tine la fostul. Nu stiu daca asta a fost adevarul sau nu. Eu nu i am zis nimic gresit, chiar a parut ca se simte bine cu mine. Pacat ca a trebuit sa dau banii degeaba pe flori si ciocolata. :)) deh, comunist pana la capat. Trebuia sa i o zic p aia cu " i ati fa un buchet de flori ca ti dau eu banii mai incolo" :))

Liviule, negasind nici o fata disponibila astazi sa bag si eu un phooting bun la sf de saptamana, am stat si am rasfoit forumul asta pana am ajuns pe topicul acesta, in care am citit despre problema ta. Nu te mai stresa in legatura cu asta, in sensul ca, sa nu te mai gandesti atat de mult la viitor si incearca sa traiesti prezentul. Spuneai ca ai 22 de ani, esti inca tanar, ai tot timpul inainte, plus ca lucrezi, ai prieteni etc. , nu esti vreun antisocial ca sa ma exprim. O sa vezi, ca viata, nevoia si timpul o sa te schimbe. Sa stii ca, in general baietii se maturizeaza mai greu, aproximativ pe la 27, 28, in timpul ce fetele mai repede putin. Tu trebuie sa prinzi un pic de incredere in tine si sa lasi rusinea deoparte. Problema ta se datoreaza si faptului ca iti faci prea multe griji si calcule in cap, in loc sa lasi totul sa se intample natural. Cel mai bun exercitiu pe care poti sa-l faci este sa te uiti in oglinda cat mai sincer si sa ti dai o nota. In functie de nota pe care ti-ai acordat-o, trebuie sa te gandesti ca poti sa cauti o fata cu 2 puncte peste sau cu 2 puncte sub nota pe care ti-ai dat-o tie. Asa iti va fi cel mai usor sa dobandesti incredere in tine. Sa stii ca toata lumea pateste si lucruri rusinoase cu fetele, ba mai mult, treaba poa sta si taman invers. Tu trebuie sa intelegi ca femeile au o gandire cu totul diferita fata de barbati si de asta trebuie abordate cu maxima incredere in propriile forte. Trebuie sa incepi sa te schimbi putin, in sensul sa ti se rupa pwla de parerea celor din jur si sa faci ce crezi tu ca este mai bine pt tine pana capeti incredere in tine ca barbat. 

    Chiar si mergand doar la escorte, nu ai invatat anumite lucruri din experientele petrecute cu ele? Ca se fut pe bani, pe iluzii, pe dragoste, dar toate se fut. Ideea este, ca daca stai si te plangi, nu rezolvi nimik. Gandeste-te ca, futi nu futi, vremea pulii trece!!! Nush la ce escorte ai fost pana acum, insa iti recomand cu caldura cateva fete, de la care vei pleca  si cu altceva in afara de futut.

 Eva de la top, Lavinia Vogue Alba iulia, Laura  ( care s-a retras anul acesta) plus alte fete care s-au retras sau lucreaza cu circuit inchis

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu e vorba de interese, tinere! E vorba de mediul în care evoluezi. Dacă sunteți pe paliere diferite, greu de presupus că vă veți întâlni, tu și fata/femeia scolită, de carieră. Și dacă se întâmplă, tu vei fi cel complexat și dpdv social și dpdv financiar. Și te vei îndepărta tu, dacă ai demnitate.

Ce misto era sa fi gandit si ele lafel cand stau cu barbati cu bani. Oricum nu toate castiga mii de euro, nu toate au studii superioare sa fim seriosi cum ajung unele sus....poate nu toate dar sunt multe.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Liviule, negasind nici o fata disponibila astazi sa bag si eu un phooting bun la sf de saptamana, am stat si am rasfoit forumul asta pana am ajuns pe topicul acesta, in care am citit despre problema ta. Nu te mai stresa in legatura cu asta, in sensul ca, sa nu te mai gandesti atat de mult la viitor si incearca sa traiesti prezentul. Spuneai ca ai 22 de ani, esti inca tanar, ai tot timpul inainte, plus ca lucrezi, ai prieteni etc. , nu esti vreun antisocial ca sa ma exprim. O sa vezi, ca viata, nevoia si timpul o sa te schimbe. Sa stii ca, in general baietii se maturizeaza mai greu, aproximativ pe la 27, 28, in timpul ce fetele mai repede putin. Tu trebuie sa prinzi un pic de incredere in tine si sa lasi rusinea deoparte. Problema ta se datoreaza si faptului ca iti faci prea multe griji si calcule in cap, in loc sa lasi totul sa se intample natural. Cel mai bun exercitiu pe care poti sa-l faci este sa te uiti in oglinda cat mai sincer si sa ti dai o nota. In functie de nota pe care ti-ai acordat-o, trebuie sa te gandesti ca poti sa cauti o fata cu 2 puncte peste sau cu 2 puncte sub nota pe care ti-ai dat-o tie. Asa iti va fi cel mai usor sa dobandesti incredere in tine. Sa stii ca toata lumea pateste si lucruri rusinoase cu fetele, ba mai mult, treaba poa sta si taman invers. Tu trebuie sa intelegi ca femeile au o gandire cu totul diferita fata de barbati si de asta trebuie abordate cu maxima incredere in propriile forte. Trebuie sa incepi sa te schimbi putin, in sensul sa ti se rupa pwla de parerea celor din jur si sa faci ce crezi tu ca este mai bine pt tine pana capeti incredere in tine ca barbat.

Chiar si mergand doar la escorte, nu ai invatat anumite lucruri din experientele petrecute cu ele? Ca se fut pe bani, pe iluzii, pe dragoste, dar toate se fut. Ideea este, ca daca stai si te plangi, nu rezolvi nimik. Gandeste-te ca, futi nu futi, vremea pulii trece!!! Nush la ce escorte ai fost pana acum, insa iti recomand cu caldura cateva fete, de la care vei pleca si cu altceva in afara de futut.

Eva de la top, Lavinia Vogue Alba iulia, Laura ( care s-a retras anul acesta) plus alte fete care s-au retras sau lucreaza cu circuit inchis

Salut! Nu prea am cum sa nu ma gandesc la viitor. Cred ca toti o facem. Pana la urma avem un timp limitat pe pamant si cate ceva de facut. Deja am pierdut 3 ani degeaba. Ii regret dar nu pot sa ma plang tt viata de ei. Uite, cum au aparut baietii acum si mi au spus ca fara studii superioare si fara un salariu mare nu o sa ai o fata langa tine sau o sa ai dar una cu probleme, panarame sau mai stiu eu ce deja a inceput sa mi dea de gandit. Ma gandesc cu teama ca poate nu o sa reusesc, ca poate o sa fiu sarac si lumea o sa ma judece desi nu inteleg ce le pasa lor de viata mea atata timp cat nu cer nimanui de mancare, ma gandesc ce pot face, ce facultate sa fac, ce pot face dupa cu facultatea respectiva adica in ce domeniu sau daca o fac, bag niste bani degeaba in ea si nu fac nimic cu ea cum am colegi care lucreaza part time la mn si sunt ingineri dar castiga prea putin, sincer nu vreau sa mi se intample asta. De asta am spus si de post liceala si de acel curs de maseur. Din 3 posibilitati poate una ma va ajuta in viata sa fac ceva ok. Bn ar fi si posibilitatea sa raman aici si sa avansez pana la un salariu bun si la o functie buna. Azi am primit propunerea de sef de departament din partea sefei, am acceptat o si urmeaza sa intru in pregatire dupa 1. E drept salariul nu va creste enorm, de la 1500 acum la vreo 1800-2000 lei plus bonuri. Totusi e un salt cat de cat care mi ar da o oarece incredere in mine.

Sincer nu ma consider un imatur. Din contra. Consider ca datorita faptului ca nu prea am avut multe in copilarie si adolescenta m a maturizat intr un fel. Imi recunosc problemele, cele legate de timiditate, lipsa de incredere in mine, complexitate si depresie dar nu pot pune aici si lipsa de maturitate. Nu zic ca sunt cel mai matur la varsta asta dar clar nici cel mai imatur nu ma cred. Din contra am intalnit multe femei cu adevarat imature fata de barbatii de 21-22-23 de ani.

E destul de greu sa nu ti faci griji cand iti doresti sa faci ceva cu viata ta, cand iti doresti sa fii si tu "in randul lumii" nu zic sa fiu eu vreun bogatas dar nici un sarac n as vrea sa fiu. Imi doresc si eu o familie stabila, cu copii, cu o sotie ok si un job care sa mi aduca o suma de bani ok si ceva timp pt mn. Am citit ca asta este o caracteristica a zodiei mele, Pesti. In general gandim prea mult pana sa actionam. Intoarcem problema pe toate partile pana sa luam o decizie de frica sa nu fie decizia gresita. Si asta cam asa e. Chiar de multe ori gandesc prea mult, nu actionez mai deloc instinctual.

Bun acest exercitiu, in sfarsit un sfat practic pe care o sa l pun in aplicare desi partial l am pus. Niciodata nu am incercat sa intru in discutii cu fete pe care le consideram fizic mult peste mine. Doar ca si celelalte probabil nu au vrut nimic de la mn desi eu oarecum le consideram ca mine ori inferioare fizic sa zicem. Odata discutand problema asta cu o prietena m a intrebat: daca eu as fi fata, mi as dori un iubit ca mine? Eu i am raspuns ca da. Dc nu? Adica sunt un barbat la locul lui, cuminte, ceva inteligenta cred ca am, nici vreun urat nu cred ca sunt, pana la urma stiti cum se spune in batrani "barbatul trb sa fie putin mai frumos ca dracu". Nu cred ca e asta vreun fotomodel. :)) , sunt amuzant, sunt o persoana empatica, pe alocuri pot spune ca am macar un gram de vointa si de dorinta de a face ceva, sunt diferit fata de majoritatea, ceea ce eu consider ca e un avantaj, nu am vicii, pot fi fidel si nici nu cer exagerat de multe unei femei. Cer ce pot sa ofer. Atat. Mi a spus ca asa si e. Si atunci dc nu pot avea pe nimeni? Ea mi a spus ca trb sa mai astept, ca o sa apara o fata si pt mn bla bla uri de genul, intelegi tu. Acum nu stiu daca femeile chiar apreciaza lucrurile pe care eu le consider plusuri la mine. E posibil ca pe majoritatea sa le plictiseasca. Dar stau si ma gandesc: cca in lume, sunt mai multe femei decat barbati. Practic pe cap de barbat ar veni cca 2.5 femei. Ma eu n am nevoie de2-3 dar macar 1 din toate o place ce pot oferi eu?:)) adica din vreo 4-4,5 miliarde de femei exista vreo sansa ca macar una sa zica ca sunt super? Macar una de prin triburile amazoniene cu conditia sa nu ma manance. :))

Nu prea am invatat ceva de la escorte. Pt ca merg acolo stric sa fut. doar pt sex. Discutiile nu dureaza mai mult de 5/10 minute. E drept mi a vorbit foarte frumos o fata de la top, chiar mi a spus ca sunt simpatic, dragut desi nu m as fi plans ca sunt vreun urat, alta mi a spus ca nu conteaza marimea in pat cu ea, ca nu totul se rezuma la orgasm in pat, au fost incurajari de la multe fete de genul asta. Dar nu stiu cat pot sa le cred avand in vedere domeniul din care provin. Stiu treaba asta. Si de asta am preferat sa fut fie si escorte. Nu vreau ca la 50-60 de ani cand poate voi fi impotent sa regret ca nu am futut nici macar escorte....

O sa ma uit pe forumurile acestor fete sa vad cum sunt desi nu cred ca o sa le vizitez. Am spus ca vreo 2 luni o sa incerc ca pe banii aia sa merg la un psiholog poate mai rezolv din pobleme si mai scap de "ceata" din capul meu. Oricum multumesc mult pt sfaturi. O sa tin cont de ele in special de acel exercitiu.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vive le meskin, de ce esti asa virulent la adresa unor useri, si de ce incerci sa epatezi cu cat castigi tu ?

Este cumva un topic aici cu cine are cel mai mare salariu / venit ?

De ce te intereseaza cat castiga prietena unui user de pe forum ?

Ce vrei sa demonstrezi ? 

Daca tu esti cel mai banos si iti faci concediile pe un munte de aur, foarte bine, asta nu inseamna ca trebuie sa ii umilesti pe altii ?

Te-ai nascut cumva poleit cu aur iar altii nu au dreptul la o opinie ?

Eu chiar i-am dat sfaturi bune lui liviu, nu inteleg de ce denigrezi ce zice lumea pe aici ?

Macar sa fi venit cu o opinie constructiva nu sa te lauzi pe aici ce concedii iti faci

Nu cred ca pe liviu il intereseaza your private life...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vive le meskin, de ce esti asa virulent la adresa unor useri, si de ce incerci sa epatezi cu cat castigi tu ?

Este cumva un topic aici cu cine are cel mai mare salariu / venit ?

De ce te intereseaza cat castiga prietena unui user de pe forum ?

Ce vrei sa demonstrezi ?

Daca tu esti cel mai banos si iti faci concediile pe un munte de aur, foarte bine, asta nu inseamna ca trebuie sa ii umilesti pe altii ?

Te-ai nascut cumva poleit cu aur iar altii nu au dreptul la o opinie ?

Eu chiar i-am dat sfaturi bune lui liviu, nu inteleg de ce denigrezi ce zice lumea pe aici ?

Macar sa fi venit cu o opinie constructiva nu sa te lauzi pe aici ce concedii iti faci

Nu cred ca pe liviu il intereseaza your private life...

Asa este si va multumesc tuturor pt ele. Chiar o sa tin cont de ele si pe cat posibil o sa incerc sa le aplic. Eu ce am cerut este putin respect. Cu totii suntem egali pana la urma indiferent de studii ori situatia financiara. De aici se poate naste un extremism pe care nu cred ca l doreste nimeni. Asta e tot.

Link spre comentariu
Vizitator taki
Reputație: 0

liviu, sincer, forum asta nu i forum adapt la gen asta de discutii si de detalii despre viata taa.

 

oricum, cine spune ca fara studii/banii/munca de cine stie ce level nu ai acess la fete de calitate, spune o prostie.

 

iar, o femee de calitate nu i vorba de ce studii are si ce salariu are si ea.

 

nu iti face probleme de gen asta, lol.

 

o sa inveti cu experienta ca mereu pentru relatie serioasa i mai bine o fata simpla, nu una cu fite si pitici in creerul, si gen asta sa iti permit trebuie banii si positie sociala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...