Sari la conținut

mitsubishi14

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mitsubishi14

  • Dată Naștere 09.06.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

630 citiri profil

mitsubishi14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Salutare confutaciosi, Am vizitat-o si eu pe vulpoaica. Programat telefonic, gasit locatia usor - Nerva Traian, blocul stingher. Am dat peste o doamna de serviciu care mi-a indicat care lift e liber si deja la parter )) Ajuns sus, descopar ca Roxy e o draguta cu forme, o fata sanatoasa, o fata pe care ai unde sa pui mana. Nerecomandata amatorilor de skinny. Poftit in camera de lucru, deschilotzat, primit papuci si prosop si am trecut la dus, Baia curata si cu de toate. A facut si ea dus. Am trecut la actiune: oral protejat pentru ca Gogu dadea p-afara de bucurie, oral bunicel, nimic extraordinar. Am trecut la normal, un reverse cowgirl: mie mi-a placut super mult, se misca bine. Am trecut misionar, terminat pe la spate. Refresh la dus si inapoi in dormitor. Intrucat ma intelesesem la telefon pentru o ora de distractie si m-a vazut si pe mine si pe Gogu lesinati, Roxy a intrebat daca trecem la runda a doua sau prefer un masaj (+1 de la mine pentru atentia la detaliile de acest gen). Am optat pentru un masaj, stat putin de vorba, un ultim dus sa spal crema, imbracat, luat la revedere si disparut. Note: - fata - 9 - recomand pentru amatorii de fund frumos si sani de exceptie - locatia - 9, curat, racoare, baie cu de toate - oral - 7 - un oral corect, nimic sa ma dea pe spate - normal - 9 - oooh da, imi aduc aminte din nou de reverse cowgirl si doggy Halatul: 250Ron / 50min Spor la treaba si ciocane tari. Multumesc Roxy!
  2. Salutare stimati confutaciosi! In urma comentariilor si recenziilor pozitive, ma hotarasc sa fac o vizita la dameza. Sun, programez, imi spune de locatie - Sos Pantelimon in blocul lung de dupa Alpha Bank, intrarea prin spate. Confirm cu jumatate de ora ca ajung intrucat programarea am facut-o pentru 9 seara. Ajung in zona cu pricina, gasesc loc de parcare, e destul de usor de gasit, sun pentru ultimele indicatii si ma primeste imbracata intr-un costum destul de elegant si ma invita in camera de nebunii. Cum stiam ce servicii are din experienta confutaciosilor de pe acest forum ii spun ca vreau o ora de dat in leagan. (+1 pentru ca nu mi-a cerut banii inainte) Cum veneam de la munca -> prosop curat -> dus (lipsa papuci -1 )-> gata de actiune. Se dezbraca de tinuta in care m-a primit si ramane in sutien si bikini. Privelistea de nota 25, are niste sani superbi, un numar 4 plin! Ma intind pe pat si imi afund capul in sanii ei. Dupa ce m-a ametit bine cu ei, pune putina crema de masaj si trezeste junioru cu titty-fuck si dupa freaca cu bucile de el... super senzatia. Pune caciulita si trece deasupra: se misca foarte bine, opturi, ruperi de ritm -> e prezenta in actiune, cu privirea la tine, a ridicat mainile si le-a pus pe mobila sa imi permita accesul la sanii ei superbi si jucausi. Apelam la mama iedului pentru o perioada si nedorind sa petrec prea mult la primul numar, din capra o pun sa se intinda pe pat pe burta pentru rodeo: are un fund demential sa tot dai in el pana zboara porcul. Trecem intr-un umeri craci, ii ridic picioarele in tavan si dau pana se satura junioru si cedeaza in prezervativ. Ma duc la dus. Cand revin, ma intreaba daca nu ma supar daca ramanem doar cu atat pentru in seara asta pentru ca la rodeo cred ca am lovit-o in vreun fel in interior si nu se simtea confortabil sa continuam. Treaba e plauzibila si nu tine de marimea juniorului: stiu de la o fosta de a mea, ginecoloaga, ca unori pot fi leziuni pe colul uterin care dor in timpul actului sexual. Stam putintel la discutii cat imi trag izmenele si decolez. Note: Locatia - imi pare sincer rau Adelina, dar locatia din PTM e chiar modesta - 5 - Votez pentru revenirea la locatia cu jacuzzi sau o alta locatie decenta Aspect - 9.5 - par lung brunet, sani superbi - nr 4, fund suuuuperb, ca in poze, draguta la figura, fumatul i-a innegrit putin dintii din fata Fk: N/A Oral: prot - cam de 8 un oral normal Normal - 9.5 - cat a fost deasupra s-a infipt bine de tot si in alte pozitii se implica - deci e de f bine Anal: N/A GFE: 9.5 Halatul: 200/1fin, cam 35 minute Recomand cu incredere, fata chiar merita, iar daca revine la o locatie mai buna, deja treaba e clara: voi reveni cu siguranta. Spor la treaba!
  3. Desi fata nu mai are nevoie de nici o prezentare sau vreo recenzie, voi spune cate ceva despre experienta mea cu ea. Am sunat, facut programarea, confirmat cu jumatate de ora inainte. Am ajuns la locatie, blocul se afla in spatele Springului Floreasca. Clasica primire dupa usa. Intru si dau cu ochii de ea: superba! Imbracata ca in poze, descrisa ca ante-futaciosii de mai sus, bruneta cu par lung, sani frumosi, ai ce strange in mana, bronzata (ii cam place la solar). Discutam putin despre ce si cum, stabilim o ora de distractie. Eram fresh asa ca am trecut la treaba. Isi da topul jos, are un tatuaj intre sanii superbi, gust din amandoi cu pofta. Se intoarce cu spatele si il provoaca pe junior cu o aplecare, se sterge de el... sublim! Oral prot, se descurca bine fata, ruperi de ritm etc. Trece ea deasupra, da bine din fizic, facem schimb, trec eu umer-crac, gogu innebuneste. Mai schimbam, diversitatea prinde bine. Trece ea caprita la marginea patului, are un fund demential (wiggle-wiggle) -> extaz -> . Ma las peste ea si ma apuc de rodeo -> :waytogo a scos untul din mine! Imi trag putin rasuflarea, dush eu, dush ea (+1). Prosop curat, jdemii de geluri de dush, baia curata. Stam putin de vorba, e fasneata fata. Stiind din ce mi-a zis ca se descurca si la masaj de relaxare, cat imi revin, ma intind in pat pe burta, ia crema si face un masaj placut. Dupa ce oboseste bine, eu fiind mai corpolent are ceva de munca, ma invita la dus si se ofera sa ma spele pe spate sa scap de crema sa nu sa lipeasca de haine (+1). Fiind total relaxat, renunt la aldoilea numar si decolez. Ma astepta inca o ora de frecat menta la munca . Desi nu am foarte multa experienta comparativ cu futaciosii consacrati pe care lumea ii cunoaste imi spun parerea, evident subiectiva: Locatie: 9.5 - curat, singura, are living + bucatarie + hol open-space. Fata: 9.5 - atitudine placuta, comunicativa, cel putin eu cred ca stie sa se faca placuta. Aspect fizic: Fatza- e foarte draguta -> 9, Sani cred ca sunt un numar 3, moi, frumosi, un tatuaj intre ei - 8.5 (eu sunt adeptul sanilor ceva mai mari si mai rotunzi, dar nu te poti plange, este marfa) Picioare - exact ca in poze, desi mi-a zis ca nu face sport/sala arata foarte bine, iar pe tocuri -> 9 Fund: demential, ca in una din pozele de mai sus, iti vine sa musti din fesele alea! -> 10 Servicii: Oral: 7.5 (desi spalat si frezat, nu a vrut fara caciulita) Normal: 8.5 Anal: N/A GFE: Aici dau nota mare, mi-a placut atitudinea ei,interactiunea (la un moment dat am intrebat-o cat e un ceas cu motiv sa stiu sa nu intarzii la munca, nu avea unul la indemana, dar m-a linistit ca e in regula, sa nu fiu stresat din cauza asta. -10 Curatenie/igiena - 10! Halatul: 3 Caragiale/1h (am stat 45 minute pentru trebuia sa ajung inapoi la munca) Recomand cu caldura! Eu cu siguranta o mai vizitez cat de curand! Multumesc Emma!
×
×
  • Creează nouă...