Jump to content

teres

Serious Contributor
 • Posts

  881
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About teres

 • Birthday 04/27/1981

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

9,908 profile views

teres's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

-444

Reputation

 1. Pe 0721194310 (nr. din anuntul de pe publi24) are cont de WhatsApp. Pe 0739743999 (nr. postat initial de ea in mai), nu.
 2. Atras de pozele din anuntul de publi, am vrut sa cer mai multe detalii despre servicii si preturi pe WhatsApp. M-a dat inapoi poza de la profil 🙂 Neinspirata alegere 🙂
 3. Am intrebat-o despre servicii si preturi pe WhatsApp si mi-a raspuns ca ofera: OP, NP, 69, COB - 150/300 lei Extra: FK - 50 lei, ON - 50 lei, AP - 100 lei Nu ofera CIM Mi s-a parut OK din felul in care am vorbit cu ea.
 4. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/evelina-trans/i72i0656hddi7032e6e0e47h6h163105.html Poze false si gargara ieftina.
 5. @ralucaa21 Cand confirmi cu un client o intalnire, apoi iti inchizi telefonul si il blochezi pe WhatsApp ca sa te eschivezi de la a da o explicatie, se cheama ca esti cel putin neserioasa, ca sa nu spun mai mult.
 6. Unele poze nu prea o avantajeaza; arata mai bine in realitate; slim, feminina. Este o persoana normala, absolut ok; poate un pic prea vorbareata. Locatia este accesibila. Dezordine in apartament. Baia nu am vazut-o; eram dusat de acasa. Fantezia mea a fost sa-i fac oral si mi-am implinit-o. Nu are tarife fixe; am negociat. Piperate pentru mine pentru a mai reveni.
 7. Maria: o fizionomie mai mult decat draguta, un corp proportionat frumos, feminina, o partenera placuta de discutii, destul de implicata in pat, deloc vulgara, corecta si educata. Ce sa vrei mai mult de la o intalnire cu ea, ca sa pleci multumit? Dupa o zi foarte solicitanta la munca, n-am performat cum ar fi trebuit in patul Mariei 😄 , deci nici inspiratie literara nu am la scris o recenzie prea lunga. Pe scurt: - locatia accesibila usor, dar aspectul camerei de lucru ar putea fi imbunatatit; nota 7; - Maria este o dulceata de femeie, foarte frumusica, este inaltuta, ingrijita curata si arata bine dpmdv 😉 Nu dau nota, din considerente de subiectivism; pozele ei sunt reale, deci... ; - oralul, desi nu are cine stie ce artificii, a fost facut cu presiune; nu stiu sa descriu in cuvinte, ideea e ca a fost foarte, foarte bun; nota 9; - normalul foarte OK, Maria fiind destul de lipicioasa si de implicata; GFE bunicel; nota 9; - anal... Venisem chitit pe el si aveam in cap finalizare COF, dar m-am prezentat lamentabil in seara asta ca barbat, pentru ca nenorocitul ala mic m-a tradat miseleste la final 😄 Am platit conform tarifelor afisate. Si cam asta a fost... Over and out!
 8. Am ajuns la Giulia. Insa prea am facut click, asa ca o recenzie ca la carte ar fi cel putin subiectiva. Insa, ce pot sa spun ar fi ca: - Pozele sunt reale. Giulia este o femeie frumoasa si feminina. Machiata foarte misto, cu codite, cum se poarta acum si cu gene false. Foarte ingrijita. Sani cu silicon. - Atitudine excelenta. O femeie de o naturalete de care imi era dor. Cu mult bun simt. Isteata. Ai cu cine conversa. - In pat are o abordare softcore. GFE pe care il ofera, iese pur si simplu din scala de valori :-) Mi-a amintit de escortele de acum 7-8 ani, cand m-am apucat eu de sportul asta si care stiau sa te faca sa revii iar si iar si iar. Am facut doar normal; ne-am infierbantat intr-atat de tare incat am sarit peste oral. Dar nu vreau sa ma gandesc ce ar fi putut face cu limba, cand imi amintesc la cum poate sa sarute... - Are un background bogat in masajul erotic si se vede. - Dominarea e ceva ce vrea sa incerce, deci cei cu asteptari in acest sens trebuie sa se orienteze catre profesioniste, care au si recuzita si tot ce trebuie. - Locatia este ok. Accesibila. Discreta. Pe Burebista. Locuri de parcare in rond. - Am platit 300 de lei pentru o ora.
×
×
 • Create New...