Sari la conținut

teres

Serious Contributor
  • Număr conținut

    881
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de teres

  1. Pe 0721194310 (nr. din anuntul de pe publi24) are cont de WhatsApp. Pe 0739743999 (nr. postat initial de ea in mai), nu.
  2. teres

    Kasandra TV

    Atras de pozele din anuntul de publi, am vrut sa cer mai multe detalii despre servicii si preturi pe WhatsApp. M-a dat inapoi poza de la profil 🙂 Neinspirata alegere 🙂
  3. Am intrebat-o despre servicii si preturi pe WhatsApp si mi-a raspuns ca ofera: OP, NP, 69, COB - 150/300 lei Extra: FK - 50 lei, ON - 50 lei, AP - 100 lei Nu ofera CIM Mi s-a parut OK din felul in care am vorbit cu ea.
  4. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/evelina-trans/i72i0656hddi7032e6e0e47h6h163105.html Poze false si gargara ieftina.
  5. @ralucaa21 Cand confirmi cu un client o intalnire, apoi iti inchizi telefonul si il blochezi pe WhatsApp ca sa te eschivezi de la a da o explicatie, se cheama ca esti cel putin neserioasa, ca sa nu spun mai mult.
  6. Unele poze nu prea o avantajeaza; arata mai bine in realitate; slim, feminina. Este o persoana normala, absolut ok; poate un pic prea vorbareata. Locatia este accesibila. Dezordine in apartament. Baia nu am vazut-o; eram dusat de acasa. Fantezia mea a fost sa-i fac oral si mi-am implinit-o. Nu are tarife fixe; am negociat. Piperate pentru mine pentru a mai reveni.
  7. Maria: o fizionomie mai mult decat draguta, un corp proportionat frumos, feminina, o partenera placuta de discutii, destul de implicata in pat, deloc vulgara, corecta si educata. Ce sa vrei mai mult de la o intalnire cu ea, ca sa pleci multumit? Dupa o zi foarte solicitanta la munca, n-am performat cum ar fi trebuit in patul Mariei 😄 , deci nici inspiratie literara nu am la scris o recenzie prea lunga. Pe scurt: - locatia accesibila usor, dar aspectul camerei de lucru ar putea fi imbunatatit; nota 7; - Maria este o dulceata de femeie, foarte frumusica, este inaltuta, ingrijita curata si arata bine dpmdv 😉 Nu dau nota, din considerente de subiectivism; pozele ei sunt reale, deci... ; - oralul, desi nu are cine stie ce artificii, a fost facut cu presiune; nu stiu sa descriu in cuvinte, ideea e ca a fost foarte, foarte bun; nota 9; - normalul foarte OK, Maria fiind destul de lipicioasa si de implicata; GFE bunicel; nota 9; - anal... Venisem chitit pe el si aveam in cap finalizare COF, dar m-am prezentat lamentabil in seara asta ca barbat, pentru ca nenorocitul ala mic m-a tradat miseleste la final 😄 Am platit conform tarifelor afisate. Si cam asta a fost... Over and out!
  8. Am ajuns la Giulia. Insa prea am facut click, asa ca o recenzie ca la carte ar fi cel putin subiectiva. Insa, ce pot sa spun ar fi ca: - Pozele sunt reale. Giulia este o femeie frumoasa si feminina. Machiata foarte misto, cu codite, cum se poarta acum si cu gene false. Foarte ingrijita. Sani cu silicon. - Atitudine excelenta. O femeie de o naturalete de care imi era dor. Cu mult bun simt. Isteata. Ai cu cine conversa. - In pat are o abordare softcore. GFE pe care il ofera, iese pur si simplu din scala de valori :-) Mi-a amintit de escortele de acum 7-8 ani, cand m-am apucat eu de sportul asta si care stiau sa te faca sa revii iar si iar si iar. Am facut doar normal; ne-am infierbantat intr-atat de tare incat am sarit peste oral. Dar nu vreau sa ma gandesc ce ar fi putut face cu limba, cand imi amintesc la cum poate sa sarute... - Are un background bogat in masajul erotic si se vede. - Dominarea e ceva ce vrea sa incerce, deci cei cu asteptari in acest sens trebuie sa se orienteze catre profesioniste, care au si recuzita si tot ce trebuie. - Locatia este ok. Accesibila. Discreta. Pe Burebista. Locuri de parcare in rond. - Am platit 300 de lei pentru o ora.
  9. You bet I need one more, at least ;-)
  10. Pussy... the best rehab center in the world. Any arrogant prick can go in. But will come out soft, humble, happy, satisfied and reduced in size and ego.
  11. Pe scurt... Am cunoscut-o si eu pe Maya. Si pot sa spun ca m-a surprins foarte placut. Este o femeie foarte frumoasa, super skinny, miniona ca un bibelou, foarte finuta, feminina si... literalmente delicioasa :laugh2 A fost o placere sa o ador, in timp ce ma domina la modul soft. Locatia este usor de accesat. Discreta. Cu posibilitatea de a gasi loc de parcare. Doar ca un pic mai vechiuta. Dar curata si cu posibilitati foarte bune de igienizare. Tributul: 300 de lei, pentru o ora. Voi mai reveni in mod sigur la ea.
  12. Pai tocmai, eu am vorbit calm, dar mi-ai raspuns de sus. Ca sa nu spun mai mult... Nu, nu sunt deloc inutile aceste discutii. Mai ales cand mai multi clienti, nu doar unul, au avut parte de acelasi tratament.
  13. Fix aceeasi atitudine a avut-o si cu mine.
  14. Locatie: OK. Interbelica. Spatios. Curat. Intimitatea poate fi o problema de discutat pentru unii, intrucat este prezenta si o colega. Oana: Miniona. Curata. Machiata. Mani si pedi foarte misto. Comunicare foarte buna pe WhatsApp. Serioasa cu programarea. Atitudine rece. Isi face treaba si atat. Oral protejat. Normal protejat. Executate corect si atat. Geme fals, dar nu e neaparat ceva rau. GFE: nu exista asa ceva. O experienta nici rea, nici buna. Nutra
  15. Zona Soseaua Iancului. Apartament foarte ok, curat. Marinela este cea din poze. Inalta. Estimez un 1,75. Comportament foarte OK. Lipicioasa. Destul de sociabila si vorbareata. Cu bun simt. Igiena buna. Oral NP si anal P bune. Tipa e implicata. 150 lei/30 minute; 200 lei/ora. Jucarie un pic peste medie. P.S. Un pic narcisista :-) Ii place sa se admire in oglinda si e mandra de transformare.
×
×
  • Creează nouă...