Sari la conținut

liviufutaku

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre liviufutaku

  • Dată Naștere 01.09.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.160 citiri profil

liviufutaku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

30

Reputație

  1. Aceste detalii le puteți afla de la ea pe wspp sau telefonic. Eu am petrecut o ora în compania ei, 400 de leusteni. Am scris doar pentru a confirma ca este ea nu sa detaliez acțiunea. Dacă am spus ca încă zâmbesc cred ca cine are cap sa înțeleagă, înțelege. 🙂
  2. Va salut dragi confutaciosi! Intrigat de vestea ca a reapărut, mi am luat inima în dinți și cu riscul de a lua o teapa am făcut o programare pe wspp ieri pentru azi! Acum m am întors de la ea și DA. Este Milena. Aceeași prestație, aceleași servicii..... Nu întru în amănunte însă pot sa spun doar atât : este o poveste frumoasa tot timpul petrecut cu ea. Și acum mai am pe fata zâmbetul pe care l-am avut de cum am dat ochii cu ea din nou! Fiți domni și veți avea parte de o poveste frumoasa și voi în compania ei. Cu respect!
  3. Acum ce ți se pare ca este? 😂😂😂
  4. Detaliază și tu! Observ ca nu ți-a plăcut. Vorbește aiurea, e plina de ea, nu face muia bine, nu se fute cum ți ai fi dorit, nu arata bine? Etc etc?
  5. liviufutaku

    Kim 0734833046

    Va salut! I-am făcut și eu o vizita Marei ieri și am rămas plăcut impresionat de ea! O căprioară frumoasa, sexoasa, posesoare a unor sâni superbi, ai ce vorbi cu ea în ciuda vârstei fragede, carne tare, tonifianta. Locația de nota 9 zic eu însă nu m-am dus sa caut garsoniera pentru închiriat. La baie tot ce trebuie, prosop curat, curățenie maxima. Masajul a fost sublim, executat în forță în ciuda aspectului fizic al fetei. La sfârșit s-a domolit puțin, m-am întors cu fata în sus și mi-a masat " scarbavnicul mădular" pana a eliberat tensiunea acumulata. Dusul de rigoare, țigară, niște glumite pe seama organului meu de genul nu am mai văzut pana acum atât de gros și lung, nu mai întru în alte detalii! A fost o ora pe care am simțit-o dumnezeiește din toate punctele de vedere. De revizitat? Da! Cel puțin pentru mine. Mulțumesc Mara! Ești o fata de nota 10!
  6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala-100-suna-ma-si-nu-vei-regreta-bv-unirii/7h36i6i25i23731ed57i2d1d7d368i26.html#&gid=1&pid=1. Același nr de telefon.
  7. În toate vizitele mele la aceasta fata ( 2) in ultimele 2 luni, nu am văzut ceva care sa îmi dea de bănuit ca s ar intepa sau ceva asemănător. Nici măcar un iz de miros specific, dacă ma înțelegeți ce vreau sa spun. Credeți ma, sunt un bun observator al comportamentului persoanelor de genul, al mediului și locației în care ma duc.. Ce i drept garsoniera de futai lasă de dorit puțin însă nu ma duc sa o închiriez sau sa o cumpar. Fut și plec cu coaiele golite. Bafta și... Ciocane tari!
  8. Va salut! Vizitat azi și fata aceasta. Încă din discuția pe wspp de la inceput, mi a comunicat faptul ca a avut o experienta neplăcută cu un facefuck făcut unui client și ca o doare în gat rău.. I am spus ca nu sunt bădăran și ca asa ceva eu nu o sa fac vreodată. Eram curios doar ce e cu ea în peisajul bucureștean. Deci după cum am spus mai sus programare făcută pe wspp, respectata de ea, locație accesibila și locuri de parcare gârlă în spatele blocului. Am sunat o cand am fost jos și mi a dat indicațiile cu locația exacta. Mi a deschis ușa o fata drăguță la fata, inocenta as putea spune. M a poftit în camera de nebunii, curățenie exemplara, o scrumiera cu câteva chiștoace nederanjante pt mine, fiind fumător. M am cerut la dus, mi s a înmânat prosop,curat, baia iarăși curata cu tot ce trebuie. Ajuns înapoi am început acțiunea. Ce sa va spun.. Fata își da silința și nu renunță pana nu îți dai drumul. S a minunat la început de mărime și grosime spunând mi ca este mult mai imlozabila decât cea care a deranjat o în gat însă am asigurat o ca nu o sa ma comport și ca o las pe ea sa facă cât și cum vrea ea fără sa o chinuiesc în vreun fel, ceea ce s a și întâmplat pana la sfârșit. Simțind ca nu îmi dau drum la oral am propus un misionar care.... M a făcut sa tremur pana mi am dat drumul în balon... La sfârșit am mai vorbit de una alta la o tigara... De viata ei, de aspectele din viata ei care au determinat o sa apuce pe aceasta cale, din afirmațiile ei 2 săptămâni. Nu întru în detalii pt ca aceste lucruri nu se fac publice... . Este o fata ok din toate punctele de vedere, nu este skinny însa nici bbw. E delicata și, dornica sa facă pe plac oricărui client. Purtați va frumos cu ea și veți avea parte de ceva frumos! Cadoul 150 de lei, negrăbit, fără ochi pe ceas. Fiți domni și veți avea parte de același tratament din partea ei. Cu respect!
  9. Este păcat sa nu ai CIM în meniu mai ales ca afirmi faptul ca îți place să o sugi! E un fel de Coitus interruptus adică o scoți ca să ejaculezi. Este păcat de munca ta, e incununarea straduintei și a muncii tale. Poate pe viitor introduci și acest serviciu. Succes în continuare!
  10. " e o greșeală". Asa mi s a răspuns pe wspp la întrebările specifice adresate de mine. Posibil sa fie o gluma proasta..
  11. Va salut dragi confutaciosi! Nu prea fac recenzii de felul meu, merg la femei în baza simțurilor mele și de ce sa nu recunosc și ale voastre și pt asta va mulțumesc! Nu întotdeauna am fost mulțumit de femeile ridicate în slavi de către unii, însă nu am dat cu pietre nici în ele și nici în voi. Este primul coment pe care l fac, dacă nu ma înșel, asa ca va rog sa fiți îngăduitori. Despre Alina acum. Am vizitat căprioară de 2 ori pana acum, o data am stat o jumătate de ora, cealaltă o ora. Se prezintă ok fata, drăguță la fata, 33 34 ani sa estimez ca are, 170 aproximativ, este skinny însă nu la modul piele și os, carne tare pe ea, tate hm... Nu prea are însă ai cu ce îți umple o palma și sfarcurile tari și plăcute la atingere, cur micuț, sexi.. ambele programări făcute pe wspp și respectate de ea. Am ales meniul complet, ea submisiva deci. Prima data m a așteptat într o ținută sexi, am făcut dus, ea mi a spus ca făcuse anterior. N am simțit mirosuri neplăcute. Oralul bunicel, ținând cont ca mi a comunicat faptul ca e cea mai mare pe care a avut o pana acum... Asta, ca o acolada, nu am sa o înțeleg niciodată.... Cum poți spune în meseria asta ca e cea mai mare când tu te ai luptat cu sute dacă nu mii pana la momentul x.... Sa știți ca mi s a mai spus asta însă eu am luat o gen... Îți transmite femeia sa nu dai tare în ea, sa nu ai prea multe pretenții... Nicidecum ca a ta e un waw. În fine.. O lua Alina în gat pana nu mai putea, se lupta cu ea, și a dat silința cum a putut mai bine. Flegme la cererea mea, lins oua și surpriza un anilingus făcut bine, nu pot sa zic foarte bine. Am omis, oralul neprotejat. Am vrut sa o încerc și la normal, pus caciulita, întrat încet în ea... Duce bine futaiul. Flegme și palme din partea mea însă nu la modul hardcore ci de vara. Nu știu dacă partea asta ii place sau o face de nevoie însă după cum v am spus n am abuzat. La sfârșit i am spus ca vreau sa îmi dau drumul pe fata ei, lucru întâmplat de altfel, o senzație plăcută sa i vezi fata plina cu lichid... A doua oara lucrurile s au întâmplat cam la fel ca în prima, șingura diferența este ca am rugat o sa îmi facă un masaj prostatic, dandu mi drumul pe pieptul ei în timp ce ma masa asa. Ce am observat la ea este faptul ca dacă te comporți frumos cu ea ai parte de același lucru din partea ei. Acum marafeti.... 200 juma de ora, 300 ora, meniul complet. N am fost interesat de uro însă de anal da, dar... Cu mine a spus ca în niciun caz nu face. De revenit? Da! Am văzut ca se obișnuiesc și note.... Garsoniera ok, nu lux dar nici darapanatura, sa zicem un 8, fata de un 8 și ea, oralul... 8, straduinta un 9, normalul de... 8, atitudinea de 9, docila și respectuoasa. Va mulțumesc și îmi cer scuze dacă mi a scăpat ceva, am scris de pe telefon. Ciocane tari va doresc!
  12. Hello ! Azi esti disponibila? Am sunat de cateva ori si nimic.
×
×
  • Creează nouă...