Jump to content

dudehuge

Maistru Curvar
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Reputatie Excelenta

About dudehuge

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 01/01/1991

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

384 profile views
 1. YES YES YES. Multumesc 2021, deja 100x mai bun decat 2020. Bine ai revenit!
 2. Mi se pare doar mie, se litteralmente de indata ce Bianca a (re)ajuns la top, au aparut comentarii ciudate de la haterii obisnuiti de pe forum? Bianca e o fata foarte harnica si de treaba, si sincer isi merita pe departe locul sau la top. Mai bine o spamam cu felicitari decat cu rahat pe topic. Asadar, bravo! Si cool new look.
 3. Tot in Pallday sau te-ai mutat mai central?
 4. Vai ce veste de cacat (pentru noi). Am pierdut o fata absolut geniala :(
 5. Sincer Bucurestiul este plictisitor, vin-o oricum si stai in locatie si iti tinem noi companie? ; )
 6. Hey, in ce zona esti? Langa mall vitan sau din nou central?
 7. Mi se pare ironic ca te plangi de lipsa de clienti, dat fiind ca eu am incercat de 3-4 ori sa vin in ultimele zile, mesaje pe care le-ai vazut (!), dar tot nu m-ai programat niciodata. O fi multi alti in situatea mea? Eu zic mai bine iti angajezi o secretara decat sa vii cu "noi oferte incredibile" (PS: sper ca nu e neprotejat din nou).
 8. Acuma daca Claudia isi schimba telefonul, noi o pierdem pentru intotdeanua sau cel putin pana cand facem cercetari de detectivi printre 1000 de anunturi pe publi? Great... Te rog sa stai o zi doua cu gandul la alt ceva si apoi se reconsideri odata ce esti mai chill. Fa o pentru noi, nu pentru pisicuts!
 9. Hey bine ai re-re-revenit. In ce zona esti acuma? O sa incerc sa ma programez mai spre seara/noapte.
 10. Vai ce pacat. Credeam ca mai ramaii inca ceva timp. Eu ma bucur ca am prins-o macar o data, sincer sunt jelos de constanteni care pot oricand sa mearga la o fata atat de incredibila din aproape toate punctele de vedere. Bafta in continuare in ceea ce vei face, si te rog, mai vino in Bucuresti pls :'(
×
×
 • Create New...