Sari la conținut

kiviak

VIP Member
  • Număr conținut

    2.389
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kiviak

  1. Merita frate Laury,are o pasarica stramta rau
  2. kiviak

    Andra_0785934672

    merita o vizita dameza? Vad ca are si ciminclus la 150 ron tragerea,am mai fost cineva recent cu o parere fresh?
  3. Buna Raluca,long time no see,poate 2024 aduce si oralul nep
  4. kiviak

    Serena 0737193648

    Face pe misterioasa si greu accesibila ca sa para ca futi printesa din povesti. E un truc vechi de pizde
  5. kiviak

    Serena 0737193648

    Fratilor,fata a avortat? Barbatsu ce parere are sa o lase la futut gravida? Probabil ca nici nu o fi fost al lui,poate tipa a facut normal neprotejat cu vreun client pe o suma mai mare decat pretul de lista .
  6. Devreme ce mai toate serviciile sunt extra intreb si eu umil:Cat ma costa un dus?
  7. Am fost si eu la domnisoara acum cateva luni evident atras maxim de sanii uriasi. Alina este de fapt Cruduta pe steroizi,daca veniti la ea o sa vedeti asemanarea.De ce este pe steroizi,de la sani frate! Sunt ceva out of this world,nu am vazut asa ceva decat pe net dar niciodata fata in fata. Programarea a decurs decent,m-am postat pe o ploaie torentiala de vara in fata blocului de pe O. Goga. Fata stie sa faca un oral bun,cu vacuum,umed si deep exact cat trebuie. Tin minte ca vroiam doar un oral bun cu CIM dar cumva nu-mi dadeau drumul. Am zis sa incerc si normal pentru ca de ce nu si am gasit o pizduta calda si primitoare. Cand mai aveam un pic pana la finalizare am rugat-o sa se dedice trup sani si suflet pe finalizarea CIM pe care o doream. Ce sa zic? Seamana muuult cu Cruduta,are corp misto,sani imensi si o pasarica calda. Mi-a placut olteanca poposita pe aici si o sa mai revin. Am fost pe vechiul halat 150 glontul
  8. Buna Anisia, Nu stiam cum sa adaug comment,dar am zis ca pe topicul main ar fi cel mai bine acum tocmai ce am vazut pictura facuta de tine,este SUPERBA!Admir oameni care au de-a face cu artele frumoase! Daca ajungi vreodata in Bucuresti sau ajung eu la Iasi as vrea sa te cunosc cel putin sa-mi arati picturile tale ! Mult success in continuare si nu renunta ever la hobbyul tau!
  9. kiviak

    .

    Am fost recent la dameza.Locatia desi pe maretul Decebal are nevoie de ceva investitii serioase.In schimb cald si bine. Va rog eu,atentie in baie ca gresia este imbibata cu apa si gel de dus si era sa mor pe acolo no joke! Fata este tanara 24 de ani declarati,sanii ceva mai lasati,curul este tare si la locul lui.Zambetul este 10+ si iti da un vibe placut. Fata are din spusele ei 1 an experienta si stie cum se face treaba. Am avut parte de un oral cu deep pana la plasele,nici bijuteriile sau lateralele nu au fost ignorate. Stie sa faca un oral soft,pe rapid sau pe slow dar cu mega deep.La un moment dat i-am zis sa o suga mai incet si cu mai multa limba ceea ce mi-a dat o senzatie placuta. Am vrut evident sa si fut in pizda,dupa ce am vazut pasarica carnoasa de prin pozele de aici. Ehe,aici am dat de o pasarica stramta bine bine.Am schiimbat cateva pozitii si fata a inceput sa geama cred eu real. Mi-a zis ca eram al 2lea care a vrut sa faca si sex normal,restul au venit pentru oral si CIM. Dupa stransoarea aia evident ca nu aveam cum sa rezist f mult si mi-am dat drumul in misionar in cauciuc. Destul de rapida toata actiunea mi-am zis eu dar hei,a fost placut! Overall o experienta placuta cu o fata ok,o sa mai revin cand pot.
  10. Adela24 Alexandra1234 Alina vogue Eva lasciva Andreea studenta Poate nu in ordinea asta,dar locul 1 este written in stone!
  11. Ultra fast fuck pe 50 euro,e drept ca am fost acum cativa ani. Era cred o ukrainianca care o sugea super bine (protejat).M-a lasat cu mainile pe sani insa mi-a spus clar ca nu ma apropii cu degetele de vagin! Futai bun,nici stramta nici galeta,contre rapide din partea ei ca sa termini cat mai repede. Un fel de fast-food al fututului.Nu recomand decat pt palmares.
  12. Eu am mai dat nas in nas cu foste si actuale escorte DA corect in hypermarketuri.In cora militari au fost cele mai multe intalniri. Ma bucur nespus de mult ca Eva si-a luat apartament si a schimbat chevroletul roz(daca tin bine minte)!
  13. Cred ca te-ai gandit la EVA lasciva,dar nu e ea Au fost niste futaiuri excelenteeee...cand trec pe langa blocul de pe logofatul tautu ma iau niste emotii MA bucur daca s-a angajat asistenta,spune-mi in privat pe unde e ca sa ma duc la consultatie. Koko1 zicea acum ceva ani ca a dat nas in cas cu ea pe la iancului pe acolo,slabise
  14. Daca revine la oral neprotejat eu revin la ea.
  15. Sa inteleg ca si colega milenei lucreaza? Are cineva un link ceva?
  16. Valentino - Born in Roma Uomo - zici ca are pe dracu in el,recomand Giorgio Armani - stronger with you intensely -idem Acum sunt pe astea dupa ani de zile de JPG le male terrible dupa care eram obsedat.
  17. Au zis baietii 200 cu 400 ora. Pe langa actiunile Tesla si Pfizer,Milena este o investitie f f f buna pe short-medium term,ca bani ma refer. Daca iti e un pic greutz sa cauti recenzi ceva mai vechi,atunci asculta: Incearca o programare,se pare ca e mai greu acum,oricum la fel era si inainte cand lucra de la vogue. SI O SA AI CEA MAI BUNA PARTIDA DE AMOR DE PE NIMFO PE 2023! Mergi pe mana mea,daca nu ma crezi pe mine atunci pe fratele puparo . Cand iesi de la Milena te astept cu recenzia.
  18. Eeehei,eu am fost printre primii clienti din primele zile din locatia vogue. De atunci cu greu o mai prindeam pe Milena dar oricand se putea era un episod mega placut. VEzi cateva pagini mai in spate cateva recenzi fulminante.Ca sa nu se repete recenziile bune spre foarte bune si sa fie acuzatii de "lingerism" colegii nu le-au mai facut. P.S Pentru cei vechi in bransa:mai are rost sa spun ca absolut toate fetele de pe acolo au fost TOP si nu mi-am luat teapa niciodata!
  19. @adora77Pana la urma ce ai hotarat,Intri in lumea noastra a pacatosilor ?
  20. Din cele 3 anunturi nu pot zice cu exactictate ca e Milena.Vreun frate de aici care poate sa edifice?
  21. Am fost si eu duminca,locatia a fost langa liceul metalurgic oral 10 chiar fara cim,fata stie ce face normal 10 te trage efectiv in ea,se comporta ca o iubita in pat All in all cea mai buna experienta din Slatina by far.
  22. Am tot sunat la numarul de pe publi si pare ca si decontat in sensul ca nu suna abslut deloc si se inchide apelul
×
×
  • Creează nouă...