Sari la conținut

gigimarga24

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gigimarga24

  1. Foarte rau ca nu-ti dai seama unde e deranjul... poate pentru ca nu e pentru tine. Ar trebui sa fii transparenta si corecta cu clientii tai si daca nu este nici un deranj iti propun sa corectezi lista ta de servicii, eliminand serviciile pe care nu le poti practica acum si sa o actualizezi atunci cand se schimba ceva. Merci
  2. Cam degeaba. Din cate stiu nu face sex intre sani si nici nu-i poti atinge pentru ca o dor, cu toate ca are specificate serviciile astea in lista ei. @andreea0101 s-a schimbat ceva intre timp?
  3. Buna! Ti-am scris si eu un mesaj pentru o intalnire pe parcursul zilei de astazi insa observ ca nu ajung mesajele la tine. Mai esti disponibila?
  4. Buna ziua, oameni buni! As dori sa va impartasesc experienta mea cu domnisoara. Ne-am intalnit de doua ori in ultimele doua saptamani si pot spune ca fiecare intalnire a fost extraordinara. Este o femeie foarte frumoasa, cum se poate vedea si din poze, iar serviciile de masaj excelente. Eu cu siguranta o voi mai vizita pentru ca m-am simtit foarte bine in compania ei si o recomand tuturor. Toate cele bune!
  5. Salut! M-as baga si eu insa nu-mi merge mesageria. Cum fac sa-ti las nr in privat?
×
×
  • Creează nouă...