Sari la conținut

kumarci

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kumarci

  • Dată Naștere 19.04.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Miami, Florida
  • Interese
    Carpe diem

Vizitatori Recenți Profil

580 citiri profil

kumarci's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. Servus am fost acum cateva saptamani in tara si trecand prin Bucuresti am gasit-o pe Alexandra pe forum si am zis sa ii fac o vizita. Programarea facuta cu o zi inainte, confirmata a doua zi cu jumatate de ora inainte de intalnire . Usor de ajuns, destule locuri de parcare in zona, am optat pentru doua ore . Odata ajuns la ea, am stat la o tigara, nu sunt genul care sa treaca direct la actiune, am aflat printre altele ca suntem din acelasi oras de fel si alte mici detalii personale unul despre celalalt moment cand am zis sa ne oprim pentru ca incepeau sa devina periculos de personal detaliile despre care ajunsesem sa vorbim . Corpul superb , nota 10 , oral aproape perfect nota 9.5, prezenta si implicarea ei au fost de 10 plus.Nu a existat vreun moment in care sa se uite la ceas sau sa faca vreun apropo legat de treaba asta, am uitat sa prezicez despre FK , banuiesc ca depinde de chimia din momentul respectiv si am avut parte de acest lucru care face diferenta cand e vorba de GFE .Trebuia sa revin si a doua zi dar a intevenit ceva urgent si a trebuit sa plec din Bucuresti , m-am scuzat pe whatsapp si imi cer scuze si aici pentru ca nu am putut sa o onorez. Per total , o femeie de nota 10 cu felicitari iar cu prima ocazie cand revin in tara prima oprire va fi la ea in Bucuresti .
  2. Salutare, fiind in concediu si stiind ca pe forum merg la sigur, am ales sa ii fac o vizita. Totul a fost ok, exact pe gustul meu, deschisa, zambitoare. Inainte de finalul concediului urmeaza inca o vizita, sper sa prind programare la cat de solicitata este. Multumesc frumos Maya🤗😘
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala-fac-total/89712d7gf07h7ed3d5142e09880i017g.html asta e anuntul, m-am intors in tara pentru un scurt concediu si am avut placerea sa dau peste aceasta caprioara, este inca la inceputuri, in locatie mai este o tipa mai plinuta . Pozele sunt reale, locatia in spate la lidl mangalia. Am ales o ora , oral neprotejat nota 8, normal protejat 9 , se implica, nu e cu ochii pe ceas, foarte timida mi s-a parut, genul barbie .
  4. Da, am avut ceva retineri dupa ce am citit topicul roxanei 12 dar la fata locului cu Ana nu am avut nici un fel de probleme precum cele semnalate la roxana 12
  5. 40 de minute programarea inainte , greu cu tastatura, 😂😂😂 cred ca as fi singurul pe forum cu fix 49 de minute 🤪🤪🤪🤪
  6. Poate fi pusa la testate. Mi-am facut programare la ea cu 49 de minute inainte, locatia vizavi de hotel ciresica la blocurile de 4 etaje(bl 14 sc A) . Intampinat la usa de Ana, o tipa skinny cu sani foarte frumosi, medii, simpatica la chip. Un dialog scurt de 2-3 minute, intrat la dush, dotat cu gel, prosop furnizat de ea. Actiunea in sine, oral neprotejat , luat doar capul in gura si miscari stangace de a o suge, s-a ajutat de mana si in final am renuntat si am trecut la normal protejat. Nu a spus nu la nimic din ceea ce am vrut ,, incearca sa se faca cat mai placuta si sa te satisfaca dar dat fiind faptul ca este prea noua in bransa nu are experienta necesara. E genul de fatuca pe care sa o cresti si sa o inveti asa cum iti doresti tu totul. Am stat o ora pentru doua finalizari, intre finalizari putina socializare cu ea si cu colega ei la o tigara. Al doilea numar din picioare capra , continuat in pat tot in pozitia mama iedului dar dupa 5 minute nu mai simteam nimic care sa ma excite. Notele Curatenie 10 locatie 7( in cazul in care si colega are client dai peste el cand vrei sa iesi de la Ana) Oral 5 in timp cred ca va deveni mai buna la acest aspect cu un pic de vointa Gfe- 7 te lasa sa o saruti de la sani in jos, atingeri, 69, avand barba mi-a zis ca o zgarii in momentul cand am incercat sa ii ofer un oral Normal protejat 8 destul de stramta , se vede faptul ca este incepatoare si nu prea stie ce sa faca dar am apreciat faptul ca a fost deschisa la orice ca sa fiu multumit Anal -n/a De revenit? Daca iti place genul skinny si vrei sa pui in aplicare pozitii, fantezii, sigur ea este aleasa.Daca vrei sa fi futut sa vezi de ce este ea in stare sa faca sigur nu e de revenit. Eu unul voi reveni pentru ca este genul copila skinny si data viitoare voi incerca impreuna cu colega ei sper ca pana atunci sa isi dezvolte oralul care in momentul asta este dar nu este ... Halatul 200 ron pentru o ora, nu a zis nimic de timp, a avut la un moment dat cateva vibratii pe telefon , nu a cerut sa ne oprim . O experienta cu bune si rele , astept sa mai capete ceva experienta .
  7. Eu cred ca incercau sa convinga ursul sa le futa ca altfel nu le fute nici moartea 😉
  8. pot sa vanda si stupul daca vor 🤪🤪🤪
  9. Azi in jur de ora 14 la eforie nord la pod doua bucati, o pustoaica bruneta cu corp fain dar nu o ajuta fatza si o blonda un pic mai buna ca bruneta dar fara vino-ncoa. Dupa Costinesti 4 piese de origine dubioasa , rasa rom ieftin de mahala, funny mi s-a parut ca aveau masa , scaune , maine poimaine pun si reclamele luminoase 😂😂😂 , pe scurt nimic care sa ma atraga sa cumpar o fisa scurta in drumul meu
  10. Am uitat sa precizez, oral neprotejat fara finalizare( nu sunt fan cim), oral protejat, halatul 200ron , o ora.
  11. Am sunat azi pentru o programare, vocea foarte prietenoasa, mi-a explicat locatia, langa profi vizavi de galeriile soveja, loc de parcare am gasit destul de usor. Odata ajuns in apartament, este o prezenta foarte simpatica si agreabila, m-a intrebat daca vreau ceva racoritor, am ales apa. Pana sa incepem actiunea am stat la un pahar de vorba si o tigara, are o atitudine pro client de nota 10, toata un zambet . Actiunea in sine a durat mai mult de o ora, fara sa se uite la ceas sau vreun apropo legat de lucrul asta, dimpotriva cred ca am stat vreo 15 min in plus, un corp de nota zece, baia curata, gel de dush, sapun, apa de gura, prosop curat. Intre numere am facut amandoi cate un dush si am continuat cu partea a doua. Per total gfe 10, corp 10, oral 9+, normal 10, atitudinea e una de exceptie , eu unul sigur revin pentru corpul si atitudinea care a avut-o cu mine. Pupici multi si dulci pentru o fata de nota 10 😘😘😘😘Data viitoare cu siguranta imi fac programarea dimineata si sper sa ma serveasca cu o cafea .
  12. Astazi in jur de 13:00 pe sensul constanta -lazu, creatza , inalta, buze penisoidale, simpatica la fata , oral o suge de zici ca vrea sa o smulga din cotor sa o i-a ptr ea ( ptr mine e super ok), normal capra se impinge in tine si nu comenteaza daca o apleci mai mult sau mai putin , fisa combinata 100 ron. Arata prea bine pentru a sta la strada parerea mea. Ptr un fast fuck a fost bine rau 😈
  13. Buna ideea, eu am facut greseala acum cateva zile sa postez o intrebare despre un anunt , daca a testat cineva fatuca respectiva si mi-am cam “furat-o” ptr ca nu postasem unde trebuia. Dupa titlu toata lumea va sti asa ce este de evitat pe piata.
  14. A doua vizita la Anitaa , de data asta pentru o ora. Singura de data aceasta, nici o colega cu ea, foarte primitoare si amabila, oral fara prezervativ bun, sex normal protejat in diferite pozitii , a zis ca nu face anal , se implica si nu a avut obiectii cand am veut un anume lucru sau o anume pozitie, nu accepta degete inauntru . A facut dus inainte , baia curata, prosop curat dupa, partida de o ora a durat o ora si 20 de minute dar nu a zis nimic si asta pentru ca , cred ca i-a placut si ei . Vorbareata, vorbeste deschis, din pacate vrea sa plece din constanta peste o luna. Nu am dat note pwntru ca fiecare are propriul standard, ptr mine , pana in momentul care pleaca va fi prima alegere ptr simplul fapt ca face tot ce stie ca sa te faca sa te simti bine.
  15. scuze boss, nu stau prea mult intre voiaje si am postat aici in cazul in care a fost cineva pe la domnisoara
×
×
  • Creează nouă...