Sari la conținut

alejandroleon

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alejandroleon

  1. Greu găsești detalii interesante când ai expirați pe forum și nu înțeleg ca mai mult încurcă decât ajuta . Dacă mai mulți Îți spun că ești beat , fugi la somn .
  2. Ce bine ca a venit toamna și pleacă toți libidinoșii "la munca" și toate umpluturile ....
  3. O fata draguta din poze și pare ca ar merge apăsată pe amigdale dar se pare cam neserioasa .
  4. Of, sunt la al doilea și iar trebuie sa Îți răspund în așa fel încât sa înțelegi ce creier mic ai daca ai dezvoltat o ura atat mare pentru cineva din forum . Este păcat de corpul tău sa îl strici cu partea de sus . Nu mai bine te concentrezi pe "Johnson" ? Nu ar fi interesant sa ai 7 dani în "sabie" ?
  5. Nu am avut intenția sa dau sfaturi, sau sa creez vreo coincidenta, dar sunt satul sa îmi strice diminețile când îmi beau cafeaua . A fost doar o oportunitate sa îi transmit ca este deranjanta . Intradevar, am început cam asocial, și sunt pentru ca în loc de dame de companie care sa Îți parfumeze mintea, găsești... Eu nu cred în coincidente, universul spune sa te duci...
  6. Pe bune ? În afară de sila și scârbă, amelia nu inspira nimic . După cum scrie pe forum locul ei este în vie la săpat (fără internet) . Cred ca aici se caută escorte, nu proaste cu atitudine și analfabete . Nu înțeleg dc așa personaj scârbos forțează peste tot sa posteze . Fugi fata cu pestele tău departe și nu mai scrie .
×
×
  • Creează nouă...