Sari la conținut

eugen2710

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de eugen2710

  1. Va așteaptă morena cu doua surprize mari și frumoase...yammy
  2. Când vine morena e sărbătoare în oradea !!!
  3. La a doua m-am făcut programare, am mers, persoana e cu totul alta decât ce-a din poze, și am plecat. I-am reprosat falsitatea postării, dar, presupun, degeaba.
  4. ...si încă ceva, mi-am făcut programare la ambele numere, evident ca nu o sa merg...ii aiurea sa folosească pozele altei fete; morena este unica !!!
  5. Esti frumoasa Morena! Abia aștept sa te revad !
  6. O recenzie scurta pt ca "vb multa, sărăcia omului". Sunat/programat/ajuns la Alina. Fata e ce-a din poze!!! Evident ca e, ca și în alte cazuri, putin fotoshop. Optez pt oral neprotejat o ora! Achit 250 și începe distracția. Din cele 50-55 de minute, peste 40 a durat oralul propriu-zis. Deci fata suuper implicata. Dacă mai survenea cate o pauza mica, asta era din cauza mea. Priviri lascive și mangaieri la greu. Atenție pt împrejurimi, saliva. Ca plusuri: fata simpatica, sanii f mari, plăcuți de mine -cred, cei mai mari sani de care am avut parte- evident putin lăsați, asa pe natural, coapse ok, și fata aia oarecum plângăcioasa, dragastoasa în felul ei, finuta la mana/atingere. Ca minusuri ...putina burtica, nevorbareata -incercat, în limita situației, câteva subiecte fără prea mare succes-, cam lărguta jos -un scurt episod np- funduletz micutz, putin "colorata". Concluzie: Locația-ok-8 On - 8,5 -precizez ca aici sunt zgarcit la note Np-a durat prea putin -asa am dorit eu- deci nu pot nota Gfe- 7 De revenit -nu stiu-, oricum nu îmi pare rău ca am fost, și aici, îl contrazic putin pe balkan, care a cam exagerat cu negativele.
  7. Hey Morena, când mai treci prin Oradea ?
  8. Este singura escorta la care am revenit de vre-o 3-4 ori. Am cunoscut-o acum aproximativ 1 an. La început accepta și săruturile franțuzești. O fata plăcută,tanara, frumușică; chiar arata mai bine în realitate. Corp suplu, bine clădit, sani mici dar simpatici, fundulet mărișor, bombat, gaurica destul de mica și...catifelata. Atitudinea deosebit de plăcută. Ador finalizării orale cu ea; ce sa mai zic, o fata pe gustul meu. Recomand, o sa revin.
×
×
  • Creează nouă...