Sari la conținut

ionutz68

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionutz68

  1. Din ce am auzit fata este internata în spital. Cristina de pe Calea Mosilor 290,mai presta cu una grasa si cu gagicul ei 🤑 Se futeau amândouă fără prezervativ,aveau 35 finalizarea. Aveau zilnic cel puțin 5 -6 clienți fără prezervativ datorita prețului foarte mic. Cauta pe google 0771 553 267 găsești topicul ei.......
  2. Mai este una despre care se zvonește ca a ieșit pozitiv la HIV și SIFILIS și acolo au dat lejer sute de inși....🤫
  3. Ea pare sa fie după descriere.Avea un tatuaj deasupra sanului stang.Intradevar are o coroana si scrie numele Dany.
  4. Da. Are tatuajul pe mana. Mai are și alte tatuaje,are unul deasupra sânului drept. Parca mai are unul pe spate și unul sub cezariana.....parca asa am reținut eu.
  5. Strada Scoala Floreasca nr 2 aici este mai exact locația. Fata este veche în meserie dar nu mai știu sigur unde am mai fost la ea. E ok la corp,skinny dar are sani putin lasati cred ca are copii. Este de etnie dar nu este ceva deranjant. Rămâneam la ea dacă nu spunea ca presteaza și fără prezervativ. Sigur nu făcea fără prezervativ când am fost eu la ea mai demult.
  6. Ma nebunule,tu ai futut o și pe asta fără prezervativ ? 🤣
  7. https://www.anuntul.ro/anunt-matura-experimentata-mjKdaD#W3XNXB A mai apărut una noua in cuibul asta. 🤣
  8. https://www.anuntul.ro/anunt-dristor-1-noua-in-orasul-tau-kM2y0N#4WwVo2 încă un anunt al domnișoarei.
  9. Fata asta are multe topicuri deschise. A mărit prețul la 80 finalizarea. Are si colega acum. Presteaza la Dristor KFC celebrul bloc de sticla la etajul 1. Mai mereu schimba numărul de telefon și folosește poze false. Eu personal o cunosc de 3 ani,tot 19 ani avea și atunci. Era bună pt o descărcare rapida la 50 - 60 finalizarea,la 80 nu o recomand. https://www.anuntul.ro/anunt-kfc-blocul-de-sticla-2k3zEN#2m2eBE
  10. 🤣 🤣 Pe ce lume traiesti ? Cum dracului sa futi asa ceva ? Peste tot scrie ca astea presteaza fara prezervativ. Sigur fetele sunt bolnave. Tu ești oripilat ca fata sa bășit ?Mai bine îți faci griji sa nu fii luat vreo boala.....
  11. Salut. Pe mine m au cautat de anul trecut. În primul rand ei vroiau ceva cazare stabila,nu o zi undeva și alta zi în alta parte. Sincer,nu cred ca ar accepta asa. Nu se punea problema de cazare.....eu puteam sa ii iau cu mine în apartament sau sa le dau garsoniera care o închiriez. PE MINE NU MA ATRAGE DOAMNA. Mie îmi plac puștoaicele pana în 25 de ani mai brunete și skinny. Deci,eu nu cred ca este adevărat tot ce scriu ei pe diferite site-uri sau aici. Eu am reținut ca vor sa aibă cazare pe termen lung și sa plătească doamna în natura. Nu sa pus problema sa o dea la produs niciodata......DAR NU MA ATRAGE DOAMNA....
  12. Vad ca lumea nu prea înțelege despre ce este vorba. In primul rand ei nu au unde sa locuiasca. Vor sa locuiască la cineva,și în schimb plătește doamna în natura. Asta este scopul principal.......sa aibă un loc unde sa stea permanent. Nu vor sa închirieze locația și sa producă doamna.
  13. PROSTITUTIA NU MAI ESTE FAPTA PENALA DIN 2014. PROSTITUTIA NU SE MAI PEDEPSESTE CU INCHISOARE DIN 2014. PROSTITUTIA ESTE CONTRAVENTIE. Subiect închis.....treci mai departe
  14. Știi tu ceva.......când nu se cunoaște făptuitorul se pornește dosar penal in REM adică doar pt fapta.,nu si pt persoana Când poliția,prin metode specifice,afla cine este făptașul,(si iti garantez ca o sa fie prins foooarte usor.....este un gainar)devine dosar penal în PERSONAM. Dosar penal cu AUTOR NECUNOSCUT înseamnă alceva,adică nu se gaseste deloc autorul pana la sfârșitul urmăriri penale. Dar hai sa revenim. Nu mai dați sfaturi proaste. BRAVO FATA....SA NU ITI RETRAGI PLANGEREA.....SA NU TE SPERI.
  15. Ai văzut prea multe filme americane....🤣 La noi o singura data te întreabă judecătorul dacă ai de zis ceva.....atunci spui ca îți menți declarația data la politie ........și asta e. GATA. Important este ca politia și parchetul sa trimită dosarul în instanta. Marea majoritate a dosarelor rămân la politie sau parchet cu rezoluția de NEINCEPERE A URMARIRI PENALE. Atunci el nu plătește penal. Și fata trebuie sa se ducă în civil pt recuperarea prejudiciului. Este totul foarte simplu. Când vad ce sfaturi dau unii pe aici......ma bufnește rasul.
  16. Este anunt real. Ei cauta sa locuiască la cineva,sa nu plătească nimic. Pe mine m au contactat mai demult când aveam locații pt închiriat. Pe mine nu ma interesat afacerea.
  17. Încearcă și aici........
  18. ionutz68

    STOP

    Am ajuns eu,dar nu am rămas.....nu ești cea din poze. 🤣 🤣 🤣
  19. Da. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-titan-Vl6de7#kxX7jW
  20. Eu nu cred asa ceva.Am fost de multe ori la domnișoara,pot sa spun ca am fost client fidel,niciodată nu mi-a propus sa facem fără prezervativ.
  21. Sa știi ca 🐟🐟🐟 sunt peste tot,mai ales în zonele Bd-ul Unirii,Decebal,Burebista,rond Alba Iulia. În fiecare seara dau nas în nas cu ei în rond Alba Iulia. Dar cred ca sunt peste tot în București. Tot ce trebuie sa faci este sa ii ignori,nu ii baga in seama. Devine stresant dacă te abordează ei.....sfatul meu este sa ramai acolo și sa-ti vezi de "munca" ta. În perioada asta găsești greu o locație acceptabila asa cum este blocul de sticla unde activezi tu. Bafta.
  22. Cred ca asta este anunțul ei. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-adelle-sexy-noua-x0K1JQ#MBdRLQ
×
×
  • Creează nouă...