Sari la conținut

yourdaddy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre yourdaddy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

764 citiri profil

yourdaddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

39

Reputație

  1. Salut baieti, scriu in timp ce conduc, recenzie scurta: poze false, dupa ce am platit si cand eram deja in pat, dupa ce s a dezbracat mi am dat seama cat de grasa era. Oral prost; normal scarbos, am pus o sa mi faca handjob ai am incheiat o. Feriti va
  2. Mentionez ca nu am nimic cu tiganii, am ft multi prieteni. Dar pozele nu se ating de realitate nici un pic
  3. salut baieti, pe scurt scriu: poze false, o tiganca vopsita blond. Nu am ramas.
  4. O sa fac, le caut astazi dupa 12 daca posteaza pe publi si le fac recenzie
  5. A si crescut tariful, era 150-300 parca
  6. E jale, aici in constanta e comun cu poze false, alte orase rar am întâmpinat asa. Cel mai bine mergi dupa recenzii, altfel ai sanse doar de cheltuit motorina. Acum 3 zile am fost la 3 fete fara topice pe nimfo. Nu am ramas la niciuna…
  7. Salut baieti, tin minte odata cautam prin publi si mi a aparut o fata super si am dat sa o caut si observ ca ii am numarul salvat in telefon. Dar de data asta avea set de poze clar false. Nu inteleg de ce ca arata okay, nu trebuia sa puna poze false.
  8. Sa stii ca si eu, ai mare dreptate. Normalul e de inteles de ce e protejat. Dar oralul ce plm. Cele mai tari sunt alea de iti cer daca il vrei sau nu. Cel mai bine daca i ar fi intrebat la telefon lucru asta ca se gandesc ca e o conditie pt tine sa treci pe la ele.
  9. Salut, da este protejat. Nu am intrebat o daca il face fara, dar cred ca platesti extra
  10. Ce mai faceti baieti, Am vazut anuntul al acestui numar pe publi, pozele pareau super interesante. Am cautat pe forum si nu gasisem nici un topic deschis pe numarul ei. Am zis sa fiu baiat si sa o sun sa vad care e faza. Raspunde super rapid si mi spune toate detaliile, parea cam grabita la telefon dar avea vocea draguta am zis totus sa ma duc sa incerc, in cel mai rau caz plec de la usa. Ajuns prin zona o sun si mi raspunde in 3 secunde. M a rogat sa astept 5 minute ca avea pe cnv. Apoi ma suna exact dupa 5. Si ma ghideaza spre bloc. Cu tot ca am fost cam bula nu stiam cum sa ajung, ea avea rabdare si intr un final mi a trimis locatie si m a asteptat pe apel pana am ajuns. Intru in locatie, super arenjat si frumos cadrul. Statea colega ei pe canapea. Mi a cerut banii la usa. Am intrat amandoi in camera la lumina si era fix fata din poze, blonduta, fina la corp, forme extrem de atragatore, sanii mari dar natural, fundul bombat cu forma aia exact cum ne place noua la baietii :)). Este comunicativa, zambeste, nu m a grabit deloc desi credeam ca e genul. Parea ca ii plac partidele. Gemea incet, nu mi s a parut ca i fals, poate era acu’ nu stiu. La oral se putea si mai bine. Per total si a meritat banii, si pozele sunt ale ei. Colega ei era draguta la fata si corp. dar mai mult de atat nu stiu, i am luat numarul sa o incerc alta zi : 0746310862 Cu parere de bine baieti, sirianul.
  11. Am fost la doamna astazi mai devreme, ajung la locatie, intru si fata se prezinta frumos. Apoi in camera ma intreaba “stai o ora ?” Ii zic ca nu, vreau finalizare, ma pun in pat si mi zice cand sunt gol intins in pat ca finalizare este 15 min. La momentul asta mi am dat seama direct ca e ce nu nu trebuie.. la inceput parea suoer okay dar cand am auzit fraza aia.. ii zic da, iar dupa ma intreaba daca vreau oral neprotejat 50 extra, avand in vedere ca la telfon a zis ca e in functie de igiene. Parea ca se grabeste, amu nu stiu de ce, poate nu i a placut de mine dar cand dai bani sa futi, nu iti pasa de detaliie astea, da daca primesti bani sa o sugi, sugi o* bine… fata arata destul de okay, nu prea e genul meu da arata misto la fata as da o 7/10 igiena super okay locatie mica dar curata comportament okay dar low-key sictirita de revenit ? M as fi gandit la asta chiar daca ar fi ultima escorta de pe planeta. aveti grija de banii vostrii baieti si va salut!
  12. Aaa acum mi dau seama de ce tot aducea vorbea de câinii ei, desi prea putin ma intereseaza. Mi tot zicea ca are pitbull ca nu stiu ce. Aparent doar voia sa ne avertizeze indirect… Ai dreptate, nu e optiune buna nici de atat, eu am zis sa nu fiu chiar in contra cateva oamenii de pe aici. Am mai futut cateva fete din alte tari, cei care te costa mai putin, mai mult sau lafel ca in ro. Dar toate faceau treaba cum trebuie, fara fite, fara graba, fara atitudine si GFE superior. Si in Ro sunt o gramada asa, super frumose, dar mai gasesti si unele precum asta.
  13. Da, si eu am fost cand statea pe acolo. Acum sta tot prin zona aia la un bloc mai jos de cireșică. Bine ca schimba chiria da serviciile s lafel de ***
  14. Tu stii cat de mult m a ofitcat, de mi venea sa vars tot nervii pe capu ei. Voiam sa ii iau teleofnul si sa l sparg pe pamant dar era prea tarziu ca deja eram afara, sper ca cnv sa o faca in locul meu :)) Odata am fost la una si nu mi a zis la telefon ca e pe stop, cum o futeam eu, pac iese sangele si cu mirosul ala scarbos. Mi am cerut banii inapoi, am facut scandal, s a dus in alta camera sa vb cu pestele ei si ala tot nu voia sa mi dea banii inapoi. I am zis okay, cum m am incaltat, am dat cu shoot o pereche de adidasi scumpi care erau la usa si le am luat si le am aruncat la cel mai apropiat gunoi. Culmea, dupa o ora ma suna inapoi ca voia adidașii inapoi in schimbul banilor meu, dar am zis pas :)). Si asta merita ceva de genul, da cu telefonul spart pe pamant :))
×
×
  • Creează nouă...