Jump to content

maryo85

VIP Member
 • Content Count

  1,358
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by maryo85

 1. Cum e in tarile calde?? Te vaccinezi de corona??
 2. Da bai laba trista, o astept la Targoviste ca merita!!! Pe tine mai bine te facea mama ta un caca sa te manance cainii!!
 3. Un an nou fericit tuturor!!! Vad ca fetele nu prea raspund la urarea colegului! Nu or fi fete, ele stiu ca sunt.....!!!
 4. 🤣🤣putere de convingere🤣🤣
 5. Te asteptam pe meleaguri natale!!!😊😊
 6. Ai stricat poza cu inimioarele🤣🤣😘😘
 7. Colegu, referitor la locatie poate nu ai urmarit dar noi I am cerut sa faca un duet cu Delia, sa se obisnuiasca si ele intre ele, urmand ca dupa cine doreste sa intre cu amandoua, ca erau multe solicitari de genul.... In alta ordine de iei, pe Diana eu o dezbrac cand incep actiunea, nu mi place sa o vad in pat ca pe o Papusa. Acum fiecare cum simte. Dar prin serviciile oferite ea a ajuns top, nu m a platit pe mine sau pe altul sa faca recenzii bune. A fost meritul ei. Si cu fk acum pe pandemia asta normal ca trebuia sa fie mai atenta. EU am mai fost si pe pandemie la ea si nu mi s a p
 8. Trebuia sa i scoti 2 dinti sau coasta de drac😓
 9. Dar tipul nu a reusit as ejaculeze???🤣🤣🤣ca nu se vede nimic🤔🤔😘😘😘
 10. Ce sa ti mai zic.....sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri in totalitate de ea😘🤔🤔🤣🤣
 11. Colegu, dar solicita resetarea parolei. Asa am patit si eu
 12. Ionică parca mai de Pasti te mai suparasei tu pe ea. După o felie de cozonac ai iertat o si bine ai facut. Eu ti am mai zis. Ce tie nu iti place altuia nu ii face!! Păi dacă eu eram programat cum sa te bage pe tine. Chiar dacă nu sunt fidelul ei, pai umpleam forumul ca e neserioasă. Nu stiu cum gândesti. Tot asa te ai supărat si pe Maya, dar nu ai gandit corect. Zi tu una care anula programarile sa te bage!!!
 13. Ati avut zile nasoale azi colegu?? Si tu si Ionică??? Voi ati vrut in grup??🤣🤣
 14. Am vizitat o eu data trecuta. E ok fata. John 71 are o recenzie corecta. La oral e de un 8-8,5 Dacă faci comparatia cu nr 1.
 15. Salutare. Ieri am trecut si eu pe la domnisoara. Pe str.Avram Iancu langa profi. Nu am rămas ca nu mi a plăcut la fața. E adevarat ca nu o luam acasa dar nici cu ochii închiși nu poti sa stai.🤣🤣🤣 O mai pupi o mai... Nici nu stiu daca sunt pozele ei ca era brunetă toata😅😅 Dar inteleg ca nici serviciile nu sunt prea bune.
 16. Cred ca ai vrut sa spui: Câinii latră, BTS ul merge si cu asta am spus tot!🤔😉
 17. coite1234, on 07 Nov 2020 - 23:51, said: Buna Ade, mai ești prin zonă!? As vrea să îți fac o vizită mâine de ziua mea! Buna! Ieri nu am lucrat din motive personale,însă te aștept cu mare drag zilele acestea! Te pup 😘 Adelina mai ai sa i dai si lui Coite???🤣🤣🤣. Sa i dai si pe pilicica nu n7mai pe coite😅😅😀😀
 18. 🤣🤣🤣 de mult nu am auzit o glumă buna
 19. Te mai miri de ce auzi ca aia a fost bătută, aia a fost violată aia a fost jefuită. Dacă e vreuna ca Deea trebuie muita!! Dar cred ca numele asta il au unele mai sonate. Pe Ploiesti era una Deea care la fel jignea oamenii de acolo, oameni care ii dădeau bani sa ii suga. Cum tembelă mica sa zici asa ceva?? Chiar dacă oi fi plecat acum din oras nu mai revii?? Hai ca poate s o gasi careva sa te violeze cu sticla de șampanie. Stai linistită că dacă iti fute pestele nu e problemă!!
 20. A fost si in pitesti dar acum nu activează pe nicăieri. Asta la Diana e job de zile libere
 21. Corect. Dacă te a supărat bine procedezi. Am crezut ca ai plecat cand ai răspuns NU simplu la comentariu. O zi frumoasa!!
×
×
 • Create New...