Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

banana_lunga

Serious Contributor
 • Content Count

  536
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

359 Reputatie Excelenta

3 Followers

About banana_lunga

 • Rank
  Titulatură de membru

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
 • Interests
  Zâmbete verticale și cele două perechi de buze ale femeii.

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. Frăție... e irelevant câți vor 69 și câți nu vor, de câte numere de 69 are parte-n fiecare zi. Ea, ca femeie, trebuie mereu să fie pregătită pentru așa ceva. Eu din cauza asta am evitat-o; am vrut să merg să dau în ea când o sunasem prima oară că vocea ei îmi sculase banana și pe lângă asta mai dă și fund... așa că ar fi fost 2 în 1, știi ? M-am lăsat păgubaș însă, când, după telefonul dat, am căutat numărul pe net și-am dat de topic. Mi-am zis ”bine, bă, că ai răbdare”. Chiar dacă o fi schimbat anumite chestii... eu tot rămân sceptic. Pace!
 2. Că vrei sau nu să bagi botul la savarina ei și pute ...e irelevant. Ai pus-o capră, te lovește duhoarea înainte să i-o bagi. Nu-ți înțeleg punctul de vedere... doar dacă nu cumva te excită mirosurile astea mai... speciale.
 3. Mă... tu ești ăla de-i place să măsoare bananele cu gura, nu ?!
 4. Pentru bărbați cum merge treaba cu only ?! Fac și ei bani ? :))
 5. Zis-a ăla care, aparent, stă cu geana pe topicul fetei ca să vadă cine e pe ea călare non-stop. Mai bine mergi și tu pe Lăpușneanu la pus pavele.
 6. Pe frigul ăsta... cred și eu. Gazu-i scump, lemne nu are, peștele vrea la plimbare:))))
 7. Să crezi că-i adevărat ce-ți spune o curvă e la fel cu a te-ncrede în politicieni că într-adevăr îți vor binele și ei chiar fac tot ce le stă-n putere pentru asta...
 8. @Maya-69 cât de bine știi să-ntorci salata ?! 😋
 9. Mergi liniștit și-apucă-te de pus pavele pe Lăpușneanu, da?
 10. Nasol cu durerile-n pizdă, mă... eu zic să treacă periodic, ca ciclul, pe la ginecolog.
 11. Chiar vrei să își bată capul când e doar vorba de biștari ?!
 12. Eeee... și tu acum. Are pentru că fiindcă și deoarece trebuie-ntr-un fel sau altul ca măcar postările să fie... ”bogate”, nu ? A fost o oarecare perioadă mică de timp când nu mai posta din oră-n oră și-o fi zis că ne-am potolit și după ea, am deduce cum că e ocupată cu clienții care făceau coadă prin zona unde stă cu chirie. Las-o și tu așa... n-o mai chinui și-așa probabil plânge după cabrones2 că nu mă mai cert cu el. :))))
×
×
 • Create New...