Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

banana_lunga

Membru Banat
 • Content Count

  624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-229

About banana_lunga

 • Rank
  Titulatură de membru

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
 • Interests
  Fanii mei adevărați, disable și cu futeke stau după curul meu și al altor useri de pe Constanța și ne minunează din invidie. Din ce în ce mai mulți știm că aceste două conturi sunt de fapt, cabrones2!

Recent Profile Visitors

1,145 profile views
 1. Eu zic să stai cuminte decât să arunci banii pe fereastră. Sunt alte fete mai valabile pe aici decât șandramaua asta. Nu am fost curios încă să bag o căutare după numerele de telefoane... Sigur se găsește un topic, altul decât ăsta, unde se vorbește despre ea.
 2. Stai calm, Gicule... nu-ncep nimic. Asta fu prima, singura și unica replică pe care i-am adresat-o!
 3. Cacabrones, ce zici mă ?! Long time no see! Toate bune? Cum e cu ajutorul social ? E pe ducă, e pe ducă... ?!
 4. Așa e. Am greșit! Am uitat de acest mic aspect. Numai bine, Lexule!
 5. Păi... hai să vedem. Pe scurt, era cândva, recent aș putea zice, aici pe forum, un frustrat guraliv și care tot căuta ceartă verbală pe aici pe nume cabrones2 și înainte să-i fie acest cont banat, și-a mai făcut vreo două, numite futeke și disable, pe care le-a făcut premium prin banii din ajutorul social pe care-l primește și-anceput să dea minusuri haotic și razna, nu numai mie. Dacă vei căuta aceste două conturi ai să observi că-n istoricul lor de activitate pe forum, nu există nici măcar un cuvânt scris și postat de vreunul din ele. Să-i trăiască! P.S. - Nu sunt niciun fel de
 6. Mulțam, dar nu mă consider a fi așa ceva. Pur și simplu privesc lucrurile diferit de oamenii de rând care înghit știri de pe sticlă.
 7. Umblă cu japca mai ceva ca Iliescu la mineriadă, nu?
 8. disable și futeke e cacabrones care acum mai are un cont numit guzel. Vorba talibanului... să îl lăsăm să latre și să ia puternic din biberoane că o să plângă cum și-a tot irosit ajutorul social pe conturi premium!
 9. Vă panicați degeaba. :)) Ăsta nu e război, e distrugere sistematică a unor locații-cheie deținute de cabaliști din Ucraina. La fel a fost și-n Kazahstan. NATO, când a luat ființă, a avut parte de o condiție și anume să nu adere țări care au graniță directă cu Federația Rusă. Ce-a făcut OTAN ? Păi... exact opusul. S-a pișat pe ea de promisiune și s-a căcat pe Federația Rusă... Ce se-ntâmplă acum trebuie să se-ntâmple. Nu știu câți dintre voi știți de Guccifer și de ce a făcut în urmă cu 7 ani dacă nu greșesc... Românașul a spart server-ul lui Killary și i-a luat toate cele peste 30 de mii
 10. Fix tu vorbești de clovni:))) bufonul ăla tare-n tastatură atât de frustrat care și-a irosit și-și va irosi banii din ajutorul social să cumpere conturi premium pentru minusare fără a face vreo recenzie. Tomberonule!
 11. Vorbea careva cu tine sau ești genul chilot?
 12. Mă guzel-pișpirel... puțin îmi pasă de minusurile pe care ni le dai tu de pe alte conturi cumpărate din banii primiți lunar ca ajutor social. Cum ți-am mai spus, te provoc și te invit să-mi spui în față, oriunde la alegerea ta în orașul ăsta, toate vorbele astea pe care le torni aici pe forum. Ești foarte foarte tare-n tastatură și mult prea sigur pe tine; fapt ce mă duce cu gândul că ești mare mahăr și-n viața de zi cu zi. Te ține ?! Aștept din partea ta o dată și un loc de întâlnire! Dacă am tăcut asta-nseamnă că mi se rupe de minusurile date de către tine. Dacă nu fac recen
 13. Dacă e așa, apăi îl bate gagica de-l usucă... :)))))))
 14. Eeee nu ai... ai, dar nu vrei să ni-l dai. 😁
×
×
 • Create New...