Sari la conținut

anakoth

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anakoth

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta / Planet Earth

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

anakoth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Salut, Am avut ocazia sa ma intalnesc si eu cu Laura inainte sa plece si pot zice ca a fost o iesire excelenta.Caracterul ei vorbaret face tot,incat de la prima intalnire ti se pare ca o cunosti de o viata.Foarte frumoasa,si se vede ca ii place ce face. Locatie:8,curat. Chiar la intrare in Mamaia aproape de Satul de V. (avea o colega care nu am apucat sa o vad mai bine)Cred ca noul apartament avea doar o camera si o sufragerie,deci trageti voi concluzia. ON:9 super NP:10 GF:9+(no fk) Halat:200(1h) De revenit!!! Clar.
  2. Salutari, Nu preau stau pe forum dar Anto merita recenzie chiar daca a plecat. Intalnirea a fost programata seara.Foarte usor de ajuns in spate la ch mall.Nu am avut probleme legate de programare,ce am discutat la ora aia am si ajuns.Poate la prima vedere mi s-a parut putin mai rece,asta poate e doar parerea mea,insa ea arata foarte bine,are sanii foarte frumosi. Imediat ce am ajuns am fost invitat in dormitor,mi s-a parut un pic ca se grabea chiar daca stabilisem ca stau o ora. Oral: NP 10..face un oral demential Normal: 9+..se muleaza bine,si da contre. Corp: 9..ii sta bine cu silicoanele alea,si are si un fundulet misto Locatie: 9..curat si intretinut. Gfe: 6+ din pacate am scazut multe puncte aici(insa tin sa cred ca era tarziu si a fost si prima intalnire). Halatul:200 De revenit:da,daca mai revine trebuie sa mai lucram la Gf :P.
  3. Nu prea stau eu mult pe net dar pentru Carmen am vrut sa intru si sa postez. Am avut placerea sa ajung si eu la Carmen,am optat pentru o ora,precum si pornoqueen confirm cand e sus isi face de cap si nu rezisti prea mult.:).Al doilea numar s-a transformat in masaj si un dus :D dar nu ma plang. O intalnire destul de ok,atitudine super,vorbareata,rade chiar daca nu esti funny,corp skinny super,parfumata.dulce,sanii frumosi. Se ofera sa-ti faca masaj,foarte relaxant.Dupa care treci la treaba.Schimbat cateva pozitii,fara sa comenteze foarte ok. Note: Aspect -9+ Oral - 9 Normal - 9 Gfe-9 Igiena-10 Per total 9 ( tot timpul poti sa mai inveti cate ceva :D ) dar eu personal nu am nimic de reprosat. De recomandat - Da Cu siguranta e de revenit, Cadoul 250.
×
×
  • Creează nouă...