Sari la conținut

scrot01

Membru Banat
  • Număr conținut

    190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de scrot01

  1. Băi domnu' Vasilescu85, ți-ai schimbat părul dar năravul,ba! Am crezut că noul update îți dă mai multă minte dar ești la fel de prost ca pe vremea când erai vasile69_69, parcă și mai prost...ai sechele, ție dor de pula mea?
  2. Te-am deconspirat,târfo! De când spun pe aici că sugi pula și te fuți in cur. În sfârșit a venit vremea să recunoști..😂😂😂
  3. Păi îți trebuie potență, impotentule! Poate reușești cu pula de o ai in anus..
  4. Când i-am dat muie mă-ti nu se pune? Sunt virgin? Să-ți bag muie de larg cum ți-am mai băgat...
  5. Băi fraților, lăsați prostu' satului in pace! Vasile are un retard foarte dezvoltat,este părăsit de soție,este născut de o vecină deoarece mă-sa era ocupată cu suptul puli prin diverse zone împădurite ale orașului,este crescut cu o singură țâță de către tăticul lui, mă-sa avea un uger cu patru țâțe fiind ocupat de către trei viței și o vițică, frații mai mari ai acestui specimen...
  6. O ling,lingeara-i toate cățelele in pizdă de petardă de om ce te afli. Nu ți-ar mai da mă-ta pizdă de avorton... să mă cac pe tine sa mănânce mă-ta.. futu-ți grijania mă-ti să-ți fut de nespălat!
  7. Să-mi bag pula-n copiii mă-ti de retard cu juma' de neuron și-n curva de nevastă-ta!! Iar te doare in cur de pula mea?
  8. scrot01

    Evitați

    Gata frate, ești de-al meu.. îngropăm securea războiului..am zis!😂
  9. scrot01

    Evitați

    Chiar nu sunt ironic...hai zi bună!
  10. scrot01

    Evitați

    Ai scăpat de la audieri? Mă bucur,sincer!
  11. scrot01

    Evitați

    Vezi că se fac descinderi in județ la țapinari, ăștia de tăiați ilegal arbori și vă însușiți materialul lemnos...... răspunde Gepetto!... sau te-au săltat deja?..😂😂 .. dacă ai scăpat pune repede de un copârșeu și ascunde'te in el,poate scapi în pula mea..
  12. scrot01

    Evitați

    Te trădează burta,boule! Tu de-abia o vezi in oglindă și vrei să mă fuți in cur? Pune-o pe mă-ta să-ți facă o labă și i-o vâri repede in anus.. așa îți umpli și puța de căcat.. să aveți poftă la masă!😂
  13. In locația de la Penny se futea nevastă-ta @vasile_69_69 acolo o posedau băieții și o slobozeau in toate orificiile! Fiind soție de cioban este evident că era mizerie și miros urât dar tu că o fată harnică ce ești luai măsuri de fiecare dată! Să-ți bag muie, largule!
  14. scrot01

    Evitați

    Ai tu o tehnică aparte, ești dat dracu!.. Cu dibăcie și perseverență.... Bagă mâna aia puhavă in chiloți,scoate pula,trage tare de ea și vezi dacă îți ajunge la gaura curului... dacă,da!... poți să te caci pe ea!😂😂😂..
  15. scrot01

    Evitați

    Idei nu am, dar am vise..cum ar fi sa o iau pe mă-ta la pulă să privească ologu'de tac-tu in timp ce sorta îți suge ție pula de ******os iar tu cu mâinile tale puhave modelând căcatul și făcând scato...tot hidos ai rămas căcat gros! Te mai lingi singur pe pulă precum câini? Uite mi-a venit și o idee,tu îmi sugi pula iar eu îți bag muie...😉
  16. Toți te bat, toți te înjură, toți îți bagă pula-n gură!!!😂😂😂
  17. Adevărat grăiești, spurcatule! Tot timpul @vasile_69_69 se află într-o gravă eroare,la fel de bine și tu.... Voi doi sunteți cei mai buni,cei mai tari,cei mai ai dracu,cei mai futăcioși (de atâta futut vă ustură curu'),cei mai cei dar și cei mai proști! Nimeni și nimic nu va poate da jos de pe podiumul Prostiei..
  18. scrot01

    Evitați

    Stai liniștit vidanjorule, nu-ți ia nimeni locul la căcat, ești primul!.. te prinde tare din urmă licențiatul in prostie, onanistul nr.1 acest Gepetto al zilelor noastre @Pagubitul care mai nou modelează cu mâinile lui puhave căcatul, aproape la fel de bine ca tine, lăsând lemnul iobagilor ptr a supraviețui.. să vă bag muie de retarzi!!!
  19. scrot01

    Evitați

    Dacă îți umplu gura de căcat, înseamnă că te înjur?...dar dacă îmi bag pula-n aia care te-a făcut,ce înseamnă?
  20. Induci lumea către o pistă falsă 😭
  21. Împuțiți ca tine, țapinari care sunt certați cu apa, proastă pula a fost la curu' mă-ti...am zis să închizi haznaua aia de gură că râgâi numai pulă!
  22. Gaura de la covrigul cel împărți cu diva de Vasilica? Așa să-ți ajute Dumnezeu!
  23. Ciocul mic,latiFUNDiarule...miroase urât! Ai auzit de apă de gură?
×
×
  • Creează nouă...