Sari la conținut

vali195

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vali195

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bacau

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vali195's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

50

Reputație

  1. Salutare!am fost si eu la Andreea...fata frumoasa ,nu am ce comenta.ca atitudine e intelegatoare nu comenteaza.dar ca si locatie nu mi-a placut deloc.etajul 4,cald ,fara aer iar patul cu un cearceaf si perna pe care nu cred ca le-a schimbat curand.am intrat in apartament,apoi in cam,era..nu stiu daca mai era cineva ,dar eu acolo nu as merge!
  2. Am fost și eu azi,dar m-am întors.pe langa faptul că locația lasă de dorit...baia fără prosoape,camera fara covoare doar linoleum...la tarife chiar nu mi-a convenit.150 protejat,normal și oral,iar pentru oral neprotejat extra 50.chiar nu mi-a convenit.nu e vorba de 50 lei.pot sa mai adaug și locația care nu era ok.as putea da un 5 pentru locație.on ceea ce privește fata era ok.inaltime maxim 155.
  3. Fiind dimineata ,a fost singura care a raspuns. am sunat,tarif 80 lei finalizare. locatia pe sandu sturza.locuieste singura in locatie. M-a intampinat la usa in sutien si prosop pe mijloc peste chiloti.Slaba,sanii f mici si nici fund.la ON nu se implica.a sunat telefonul si a raspuns cand era pe oral ,spunandu-i colegului ca peste 15 minute este disponibila.din acel moment nu am mai avut chef ,ma simteam deja grabit.am ales sa fac o ejaculare corporala si sa plec. ca si note...6 locatie,gfe 3...atitudine 3 pentru ca a raspuns la telefon si mi-a pierit tot cheful.nu recomand!
  4. Am fost și eu când era cu Amira.Ca și atitudine e ok,curățenie ok.asa cum spunea și colegul...nu GFE..nu FK...și nici nu voia pozitia doggy...din cauza silicoanelor din cate spunea,aici a avut un mare minus...
  5. Eu am fost la ea.asa cum am mai spus,ai impresia că este iubita ta,nu doar escortă.cred că ar trebui sa încetați cu toate jignirile!
  6. Astăzi am trecut și eu pe la Denisa. Atitudine pro client.incantatoare și o dulcica.ai impresia că este iubita ta. Pozele sunt reale. Am sa mai revin!
  7. Ce repede ai răspuns!parca erai foarte ocupata și nu aveai timp de programări!
  8. Sincer și eu tot am aștept o recenzie despreea.cele mai multe postări le are ea despre ea!
  9. Nu ești singurul....și eu am sunat într-una...până la urmă am schimbat și cred că nu voi mai suna!decât să sune doar ocupat...se satura omul oricât ar avea coaiele umflate!
  10. Deci are colega Mia?eu nu am văzut!
  11. A fost și pe Bacău.ieri pe Bacău era!
×
×
  • Creează nouă...