Sari la conținut

palais33

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre palais33

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

palais33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Amanda! Vrem si noi o poza cu piciorusele, sunt multi membri care au acest fetish si cred ca ar fi un plus.
  2. O poza cu picioarele pentru amatorii de foot fetish?
  3. Silviukinky cand a fost ultima data cand si-a introdus cineva organul genital in rudele si in mama ta trecute in nefiinta?
  4. Povestea cu Betty a fost ieri, ca idee
  5. Silvy, cum dracului ai mirosit tu prin telefon? banuiesc ca ai smartphone...tu ti-a trecut prin cap ca mirosul e de la tine? Fii sincer si zi-le baietilor cand ai folosit ultima data hartie igienica... haide ca nu e rusine parli-te-ar
  6. Silviu, pupaza a confirmat programarea, am discutia de pe whatsapp. N-a zis nimeni nimic ca a platit ceva sau de aspectul fetei. Da-mi o adresa de mail ca sa vezi si sa nu crezi
  7. Nu recomand! M-am programat si a ramas sa sun cu 30 de min inainte pentru confirmare si... nu a mai raspuns. Din postarile ei ai tendinta sa crezi ca e foarte punctuala dar de fapt e doar aceeasi Mãrie cu alta palarie.
  8. Nu recomand! E e pusa pe fast-fuck. I-am platit o ora si dupa 10 min a inceput sa dea semne ca s-a cam terminat vizita plus ca se oprea sa mai butoneze telefonul din cand in cand. Fata arata bine plus ca are niste sani foarte frumosi, la aspect are nota 9 dar la restul are nota 3. Nu trece clasa!
  9. Unul dintre cele mai bune masaje erotice din oras, am vizitat-o de cateva ori si mereu a avut 10 pe linie. Singurul ei defect e ca vorbeste prea mult si fara sens mai ales pe teme politice.
×
×
  • Creează nouă...