Sari la conținut

uyrebyt2000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de uyrebyt2000

  1. Un tânăr medic ajunge într-o mică localitate pentru a-l înlocui pe un confrate ce urma să se pensioneze. Plin de bunăvoinţă, medicul mai în vârstă îi propune celui tânăr să-l însoţească în ultimele sale vizite, pentru a se familiariza cu viitorii pacienţi. La prima casă, femeia care locuia acolo li s-a plâns că are greţuri şi se simte balonată. Fără să stea pe gânduri, medicul cel vârstnic i-a spus: - Dumneata ai mâncat prea multe fructe. Ia tableta asta şi te vei simţi imediat mai bine! După ce au părăsit respectiva locuinţă, tânărul se minunează: - Domnule doctor, cum aţi reuşit s-o diagnosticaţi atât de repede şi fără s-o consultaţi?! - Nici nu trebuia, răspunse vârstnicul. După cum ai observat, am scăpat stetoscopul şi, când m-am aplecat după el, am văzut în găleata de gunoi o grămadă de coji de banană. Am fost sigur că din pricina asta se simţea rău femeia. - Oau! Extraordinar! Permiteţi să încerc şi eu trucul ăsta la următoarea casă? Zis şi făcut. Aici, femeia care i-a întâmpinat părea cam nesigură pe ea şi a început să li se plângă de faptul că au părăsit-o puterile şi se simte foarte extenuată. - Munciţi prea mult în folosul bisericii! Răriţi activităţile parohiale şi veţi fi din nou în formă, i-a recomandat tânărul medic. - Colega, cred că diagnosticul dumitale este corect. Cum ai ajuns la el? îl întreabă medicul vârstnic pe cel tânăr, după ce au părăsit casa. - Ei bine, după cum aţi văzut, am scăpat şi eu stetoscopul pe duşumea şi, când m-am aplecat să-l ridic, am dat cu ochii de părintele paroh care se afla sub pat în pula goală.
  2. E ce trebuie Andra☝️, masaj bun, deconectare (descărcare) după 😚❗
  3. Am fost eu, este ok domnișoara din punctul meu de vedere, are sânii tare mișto, se mișcă destul de bine și e și comunicativă. Din spusele ei are undeva la 26 de ani, un fund mișto, curată, la duș are tot ce îți trebuiește pt. a intra în acțiune. Ca notă, 8.
  4. Salutare oameni buni, eu mă epilam inghinal și intra fesieri, la o doamnă din Gheorgheni, capăt pe Brâncuși, eram neted timp de 3 săptămâni în zonele respective și tare mulțumit, dar de 2 luni sau de 3 nu mai pot da de ea, cred că a mers în America.. Sper să nu fi pățit ceva. De atunci am tot dat cu lama săptămânal, dar nu-mi place, crește aiurea și mi se irită zona. Am fost zilele trecute la un salon (Atractiv) pe str. Parâng, doamna ce m-a epilat se intitulează o expertă în arta epilării masculine, dar nu e așa eu am avut de suferit, ceara a fost prea caldă, mi-a smuls de pe scrot puțină piele, mi-a zis că m-a tăiat chilotul, dar eu port doar boxeri, la final am observat că nu a scos tot părul și au mai rămas fire de păr, a costat 100 de lei, dar am fost tare dezamăgit.. Dacă unii dintre voi, cunoașteți o doamnă sau un salon în care se poate epila bine și sunteți mulțumiți, v-aș ruga să-mi spuneți și mie de el sau de ea.
  5. Atunci erau reale, acuma nu mai țin minte, dar în octombrie avea parcă 3 poze, era foarte bronzată și avea pircing în buric, se putea vedea din poze..
  6. Am sunat-o pe doamna, cere 200 de lei pe masaj, masaj normal, nu futai cum fac altele😊, zice că are foarte mult de lucru, după accent pare a fi din zona moldovei, de pe partea noastră.. E destul de arțăgoasă, mai că se jura că e cineva la ea pe masă, eu cred că nu e în Cluj..
  7. Bă câtă răutate, a fost omul și probabil i-a plăcut ce a văzut la fața locului, cu toate că nu era ceea ce a văzut în anunț, a încercat pe banii lui, a împărtășit cu noi experiența nașpa pe care a avut-o, ne-a avertizat (că poate mai sunt și alții care merg, văd la fața locului la fel și ei, și zic hai totuși să încerc), în loc să fim recunoscători îl facem fraier și îl jignim... #fițiMaiUmani
  8. www.piata-az.ro/masaj-de-relaxare-reflexoterapie-masaj-anticelulitic-servicii-de-sanatate-si-infrumusetare-633159
  9. Am fost eu la duduia, face masaj erotic, are pircing în buric,sânul drept și deasupra clitorisului,culoarea pielii este exact ca și în poză, e plăcută dar nu e ce trebuie, părerea mea, nu te lasă să o saruți în zona intimă, are o frică în zona unde are pircingurile, dacă o atingi te ține de mână..adrsa AVV110.
  10. E ca și cum a zis preafericitul din Constanța, că dacă mergi la o biserică catolică, e mare păcat..Dacă stai într-un balon ai șanse foarte mici să te răcești, la fel e si cu corona, problema mare este la persoanele care au alte afecțiuni, în spital te ține maxim 10 zile dacă ai febră și dificultăți de respirație, pe mulți iau externat cu toatecă le-au ieșit testele pozitiv...Necesitațile trebuie să ni le facem, ele trebuie să mănânce, economia trebuie mișcată 😄. Stai în casă că de îmbolnăvit se îmbolnăvesc alții â˜ï¸
  11. Salutare, știe cineva unde poți merge la epilat, în Cluj Napoca, dar să nu fie la salon, să mergi acasă la cosmeticiană...? Este o doamnă în capăt la strada Brâncuși, dar e cam ciudată, dacă mai știți pe altele care epilează inghinal?
  12. uyrebyt2000

    Masaj

    0727764119 maseuza din grigo, dar s-a retras cică..
  13. A slăbit, sânii îi sunt lăsati puțin, dar se face plăcută prin atitudinea ei, eu am fost luni pe la ea, am avut parte de masaj de relaxare + finalizare, am plătit 120, am avut parte doar de o finalizare, în februarie am plătit 150 și m-a terminat de 2 ori, e plăcută, cu mine s-a comportat ok, masajul erotic 9, iar cel de relaxare 8,5..
  14. Nu s-a dezbrăcat, de atins nu am atins-o ,e la 45 de ani..
  15. Da, se pricepe, nu cred că a lucrat în mănăștur, eu tot în Zorilor, am fost cât era în țară..face masaj în Italia la ceva azil de bătrâni..
  16. George încearcă la doamna din Zorilor, +40748956234, nu o întreba de finalizare la telefon, e puțin ciudată, dar în timp ce te masează aduce ea în discuție treaba cu finalizarea, eu am avut parte de un masaj excelent și la final și de finalizare... Acuma depinde de tine, dar îi place să fii decent, face masajul îmbrăcată și eu nu am atins-o în timpul ce mă masturba..
  17. uyrebyt2000

    Epilat

    Dacă știe cineva o doamnă sau domnișoară, ce face epilare inghinală la bărbați, în Cluj Napoca..?
  18. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/ruby-gentleman-s-club-ofera-servicii-de-masaj-in-locatia-din-cluj-napoca/edd73981e5ef790618e4h19h807g0e3i.html Oare le-a trecut cineva pragrul..când suni duduia care îți răspunde, gândești că vrea să te iei la bătaie, cică ea e patroana.
  19. Doar o singură dată am fost, la ambele..
  20. Tipa e bistrițancă, e comunicativă, face frumos, mie unul mi-a plăcut, nu m-a grăbit, m-am simțit bine..
  21. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-relaxare/3e9i4hef3540706626ei0f5dg0h448ig.html Am fost la domnișoara, o tipă brunețică alimentare,pe bulevardul muncii lângă obelixul cu CUG, intrare pe lângă barieră din b-dul. Muncii, locația curată, poți face duș, se pricepe la masajul de relaxare, îl face nud, corp frumos, masat, terminat de 2 ori, lăsat 100 ,făcut duș și plecat plin de energie 😎😀
  22. Este o zonă foarte bună,scumpă ce-i drept, două mari parcări +altele pe drum, o zonă liniștită aproape de centrul orașului..😉
×
×
  • Creează nouă...