Sari la conținut

adina117

Neverificata
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre adina117

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Interese
    Ma numesc Adina, o fire sociabila ,intodeauna atenta la visele si nevoile tale, pasionala si dornica sa ofer iubire. Stiu sa iti fiu confidenta si sa te duc pe taramul experientelor erotice. Te astept intr-un cadru romantic si discret, timpul tau este foarte pretios pentru mine asa ca te voi trata special! (NU RASPUND LA NUMAR PRIVAT) 450 ora servicii normale!!
    Finalizare corporala
    Footjob/handjob
    Programarile se fac telefonic, sms sau WhatsApp!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adina117's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

367

Reputație

  1. Buna!!! Sunt o fata simpatica, sociabila, intotdeauna atenta la visele si nevoile tale, pasionala si dornica sa ofer iubire. Stiu sa iti fiu confidenta si sa te duc pe taramul experientelor erotice. Te astept intr-o locatie draguta intr-un cadru romantic si discret, timpul tau este foarte pretios pentru mine asa ca te voi trata special! (NU RASPUND LA NUMAR PRIVAT) ♥ï¸ðŸ’‹ 250 lei/fin 500/h‼ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”â£ï¸ Programarile se fac telefonic pe WhatsApp sau prin SMS (daca nu ma puteti contacta telefonit lasati-mi un mesaj) si sunt valabile atat timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 minute inainte. ***0721803582***
  2. Hei 🔥🔥🔥â¤ï¸ðŸ¥‚
  3. 🔥🔥🔥â¤ï¸
  4. Disponibilă 😘â¤ï¸
  5. Buna!!! Ma numesc Adina sunt bruneta simpatica, sociabila, intotdeauna atenta la visele si nevoile tale, pasionala si dornica sa ofer iubire. Stiu sa iti fiu confidenta si sa te duc pe taramul experientelor erotice. Te astept intr-o locatie draguta intr-un cadru romantic si discret, timpul tau este foarte pretios pentru mine asa ca te voi trata special! (NU RASPUND LA NUMAR PRIVAT) :heart: :heart: :heart: 250 lei/fin 500/h normal si oral protejat, finalizare corporala, Footjob/handjob :fuck :fuck Programarile se fac telefonic pe WhatsApp sau prin SMS (daca nu ma puteti contacta telefonit lasati-mi un mesaj) si sunt valabile atat timp cat sunt confirmate cu cel putin 30 minute inainte. POZE REALE 100% :heart: :heart: :heart:
  6. â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ¥‚🔥🔥🔥
  7. 💋♥ï¸ðŸ‘Œ
  8. Vă pup! 🥰â¤ï¸â™¥ï¸ðŸ’‹â£ï¸â€¼ï¸
×
×
  • Creează nouă...