Sari la conținut

leo da vinci

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de leo da vinci

  1. Salutare! Ieri am vizitat-o pe Iulia și am decis sa va împărtășesc succint experiența. Locația: Coresi, ușor de găsit. Baia curata, prosop curat, gel de dus etc. Titulara topicului: o femeie frumoasă de 41 de ani, bruneta, sâni mari, forme rubesiene (ai pe ce pune mana), înaltă (1,72-1,75), glumeață, pisicuasa. Ca și prestație nota 10. Are experiență și știe să te facă să te simți bine. Eu îmi fac abonament la Iulia.
  2. Salutare! Ieri am vizitat-o pentru a doua oară pe Delia și am decis sa vă las impresiile mele, dragi confutaciosi. Note nu voi da din motiv că sunt subiective. Locația este in Coresi, apartament ca majoritatea. Le știți. Baia foarte curată dotată cu cele necesare: geluri de dus, prosoape curate, deodorante, apa de gura etc. Delia este o domnișoară foarte frumoasa, naturala, prietenoasă, glumeață, comunicativă, deșteaptă.....Din punct de vedere al igienei este impecabilă. Ca și servicii sunt cele menționate de ea în descriere. De fiecare data eu am stat cate o oră cu doua finalizări. Note nu voi da, dar vă spun că a fost super. Eu m-am simțit extraordinar și voi mai reveni de foarte multe ori.
  3. Trebuia să le mărești mai demult și nu din pricina scumpirilor ci datorita calității serviciilor.
  4. Salutare. Am vizitat-o pe Giulia ieri. Apartament in Coresi, baia dotată cu cele necesare. Giulia este o domnișoară frumoasa, undeva pe la 1.60 înălțime, sâni medii foarte frumoși, sfârcurile roz, la fel și păsărica, fundul bombat. Ca aspect ii dau un 9,5 și ca sfat să își facă timp sa meargă la sala să-și tonifieze corpul. Sexul oral este de nota 10 , normal 10, anal nu am incercat. Pentru mine este de nota 10 per total. Eu, o voi vizita de câte ori am ocazia.
  5. Scrie pe watsapp. Mie mi a răspuns. 150/250 amenda(inclus finalizare orala)
  6. Am vizitat-o eu pe Miruna și pot confirma că sunt pozele ei. Miruna are tatuaje pe ambele brațe(la interior). E micuța de statura, ceva kg în plus(se vede și în poze). Nu e rea. Păsărică strimtă, oralul bunișor de 7-8. Per total a fost o experiență plăcută.
  7. Am fost eu la colega ei. 100/200 lei. Pentru finalizare faciala extra 50. Are 35 ani, este frumoasă. Are undeva la 1,60m înălțimea, sâni măricei, fermi. La corp arata bine, fund mare de braziliancă, carne tare. Ca prestație, atitudine este de nota 10. Cel mai tare sex oral din Buzău. Este peste Anais. Azi o mai găsiți în Buzău. Nu o ratați.
  8. Salutare. Vizitat azi titulara topicului. Este cea din poze. Locația la C1 in spate la J Pizza. Are și colega, despre care voi scrie alta recenzie că am marcat și acolo. Se poate și cu amândouă. Să revenim la Alyce. Sex oral de bună calitate. Schimbări de ritm și mai lent și mai tare și Deep , atenta și la sateliți, te întreabă dacă îți place sau cum îți place. Din partea mea nota 9. La normal am incercat doar o poziție, ea deasupra, nimic deosebit . Am terminat rapid că voiam să o testez și pe colega ei. Ca atitudine femeia este ok. Pentru amatorii de grăsuțe recomand, veți fi foarte mulțumiți. Ca servicii mai face și anal +50 lei, cim, cof pe ochelari, cob. Eu am decartat 100 lei( op și np cu finalizare in balonaș) PS.:igienizarea s a făcut cu șervețele umede(eu oricum facusem dus înainte). Trebuia să mă fi poftit la baie!!! După acțiune am cerut la baie. Avea gel de dus, mi a spus că este prosop acolo. Baia este curata.
  9. Erau prea mici prețuri în raport de calitatea serviciilor oferite. Atât oralul cât și normalul sunt de nota 10.
  10. Erau prea mici prețuri în raport de calitatea serviciilor oferite. Atât oralul cât și normalul sunt de nota 10.
  11. Salutare. Am vizitat-o vineri pe Simona. Pot confirma că pozele sunt ale ei. Este mica de statura, pe la 1.55, câteva kg în plus, sânii un pic lăsați. Nu recomand amatorilor de slăbănoage. Mi îmi plac femeile cu forme rubensiene și Simona se încadrează. Domnișoara este plăcută, sociabila, politicoasă dar vorbește incontinuu.( Să ne ferească Dumnezeu de o nevastă care vorbește atât de mult) Locația un apartament cu 2 camere(are colega, dar nu deranjează) curat, baia curată, prosop curat, geluri etc. Sexul oral de bună calitate, nu face Deep, dar este plăcut, atenta la sateliți. Din partea mea 9.5. Sexul normal la fel de 9.5. O recomand, iar eu voi mai reveni.
  12. Salutare! Vizitat azi titulara topicului. Are anunț și pe Publi24. Pozele nu sunt ale ei, nu prea aduce cu pozele de pe publi, este blonda, ochi verzi, buze cărnoase, pe la 1.60 cm, un pic de burtica, sâni frumoși, pielea catifelata, este draguta. Nu recomand amatorilor de slăbănoage. Mie mi a plăcut. Contactul a fost pe watsapp, răspuns prompt, făcut programare și Intr o oră am ajuns la ea. Apartament in Coresi, curat, prosop curat, geluri de duș, totul ok. Am rămas la o finalizare. A început cu oral neprotejat, bun, lent dar Deep s-a mai ajutat și de mânuță. Fata promite. Pt oral ii acord un 9,5. Pus prezervativ și am început cu ea deasupra apoi căpriță. La normal, cu toate că este strimtă nu pot da mai mult de 7, dar repet, domnișoara promite. Eu unul cred că voi mai reveni.
  13. Dar noi, ăștia care mergem la ele, ce caracter avem? Spui că le interesează doar banii. Normal, că doar nu fac treaba asta din plăcere. Dar gândește-te și la medicul care ia plicul cu bani de la pacientul bolnav. Poate sunt ultimii lui bani, dar pe medic nu-l interesează nici dacă va supraviețui sau va avea cu ce să trăiască. Exemple sunt multe. Oare te ai gândit că de cele mai multe ori, in spate exista o dramă ce le- a determinat să facă meseria asta? Ți- ai pus întrebarea la ce riscuri sunt supuse aceste fete. Că să poată face treabă asta le trebuie un caracter puternic. Încearcă să le privești și ca oameni, ca ființe, ca suflete nu doar că pe niste aparate de belit pula.
  14. Salut. Nu sunt de acord cu cele spuse de tine. Am fost la Lidia și ieri și alaltăieri și voi mai merge de foarte multe ori, dar contrar celor spuse de tine, domnișoara chiar se implică (este escorta nu iubita sau nevasta ta. Ce plm vrei mai mult?) Spre exemplu: ieri eu nu am putut finaliza a doua oară, dar fata s-a străduit, am renunțat eu pentru că nu era din vina ei sau a aspectului sau.Ca a venit vorba de aspect trebuie să îmi spun părerea mea(aici tine de gusturile fiecăruia): Lidia este superbă: are niste ochi negri sclipitori, buze cărnoase ce le-am sărutat cu pasiune și se mulează perfect pe ciocan, sâni naturali, micuți,superbi( unii preferați ugerul mare, eu nu) fundul bombat, picioare lungi, pielea fina. Fata este isteață cu inteligență peste medie.
  15. Salutare! Azi am revizitat-o pe Roxana! Nu mai am nimic de adăugat în plus fata de recenzia precedentă, decât faptul că data trecuta nu am acordat nota corecta pentru oral. Clar este de 10. O zi frumoasă, Roxana!
  16. Salutare! Am vizitat-o pe Andreea acum 2 zile, iar azi având ceva timp liber am hotărât să scriu câteva rânduri. Am contactat-o pe WhatsApp, am făcut programare in 30 min. Locație în apropiere de Coresi. Ușor de găsit. Apartament curat, cu 2 camere, baia curată dotată cu cele necesare. Dar sa vorbim și despre Andreea. Din punctul meu de vedere și al gusturilor mele fata este superbă. Este cea din poze. Blonda naturala, forme rubensiene( amatorilor de slăbănoage nu recomand), ai pe ce sa pui mâna, piersicuță roz și strimtă, sâni mărișori, roșie în obrăjori, toată numai un zâmbet. Din prima clipa mi a dat o stare de bine. Am optat pentru 1 h cu două finalizări. Oralul bun, cu câteva tente de Deep( mai are de exersat) nota 9. Normal tot de 9( notele sunt subiective dar zic eu corecte) GFE de 10. După acțiune am mai stat cam 15 minute la discuții, am făcut caterinca impreună , dar cum soldatul era încă viu am mai optat pentru un nr. Și a treia oară m a executat destul de rapid. Deci clar că este bună.După am fost invitat la un pahar de suc, apa în bucătărie, era și colega ei și cred că am mai stat cam un sfert de oră la glume, povești. Per total Andreea este super. De revenit cu siguranță! Mulțumesc Andreea pentru timpul acordat.
  17. Salutare! Am vizitat-o pe Bianca ieri, pentru prima dată. Zic prima data, pentru că vor fi în viitor nenumărate vizite. Bianca este de nota 10+ la toate capitolele. Mulțumesc, Bianca!
  18. Salutare! Azi, fiind în trecere prin Buzău am vizitat-o pe domnișoara Roxana. Am contactat-o telefonic, mi-a răspuns o voce plăcută, făcut programare in 40 de min, ajuns la locație m- a întâmpinat chiar fata din poze. Am fost invitat politicos la un pahar de apa, o țigara și am conversat minute bune. Vorbește foarte frumos, este educata, cu mult bun simț. Am cerut sa fac un duș, mi-a oferit prosop curat, baia era curată dotată cu cele necesare. După mine a făcut și ea dus. Acțiunea nu o descriu că oricum nu a durat mult ( eram foarte grăbit să ajung in aeroport). Voi trece direct la note: - oral protejat 9 - normal 9 -gfe 10 Eu unul am fost incantat de Roxana și sigur voi reveni. Este pe primul loc în Buzău, după părerea mea( le-am testat pe majoritate fetelor din ultimii 15 ani) Mulțumesc, Roxana pentru timpul acordat!
  19. E veche in meserie. Am vizitat- o cu ani în urmă. Servicii slabe și cred că are și ceva probleme la cap. Mi am amintit de ea pentru faptul că în timp ce ne futem ea mieuna: miau, miau.😂😂
  20. Ca fizic am menționat că nu arata rău. Pozele sunt ale ei, probabil retușate pentru că pe fata se observă cicatrici, așa cum am menționat. Este pe rapid, sa ia banii și să ofere nimic. Nu știe să vorbească, e aroganta, plictisita nu este pro client, nu zâmbește, e încruntată. Nu are prosoape, nu te servește cu nimic ( nici apa de la robinet) vrea doar bani. Asta e părerea mea.
  21. Salutare. Vizitat titulara topicului acum câtăva zile. Voi trece direct la note. Locație: 1( garsoniera infecta la g2) i- am cerut sa fac un dus și a spus că nu are prosop. Igienizare cu șervețele. Aspect: 7. Arata bine la corp. La fața are trăsături frumoase dar a avut acnee și i au rămas cicatrici. Plină de tatuaje. Tatuaje oribile, zici că au fost făcute la Târgșor( Târgșor este penitenciarul de femei). Oral: 3 Normal: 3 Am inceput cu ea deasupra. A obosit în câteva minute. Am luat-o pe la spate o repriză apoi i am cerut sa treacă iar deasupra, după ce a obosit am mai luat-o o repriză pe la spate. Nu am putut sa ejaculez pentru că nu mi a plăcut prestația domnișoarei. Atitudine: 0. Foarte nesimțită. Concluzie: de evitat!
×
×
  • Creează nouă...